Artikel top billede

Microsoft på vej med nye Office-nyheder: inviterer til stort event

I næste måned afholder Microsoft et nyt event, hvor nye funktioner i verdens mest populære Office-pakke vises frem.

Den 2. november afholder Microsoft et event i New York for pressen, hvor CEO Satya Nadella, Office CVP'en Kirk Koenigsbauer og "specielle gæster" vil tale om, "hvordan teams skal opnå mere."

Normalt lancerer Microsoft kun store Office-nyheder i forbindelse med Build- eller Ignite-messerne, men når både Satya Nadella og Kirk Koenigsbauer skal tale for pressen, bør vi kunne forvente et interessant event med nyheder til Word-fanatikere og Excel-entusiaster.

Ifølge flere amerikanske medier lyder invitationen meget business-orienteret, og eventet vil formodentligt omhandle flere nye indbyggede samarbejdsfunktioner i stil med dem, som vi kender fra Google Docs og Salesforces Quip.

Der har også tidligere floreret rygter og læk omkring Office-pakken, der i den næste store opdatering af Windows 10 bliver bedre integreret i Windows-systemet. 

Blandt andet skulle Office-pakken få sin egen Office-hub i stil med den nye "Ink-hub" til pc'er med en stylus samt bedre copy/paste-funktion mellem de forskellige Office-programmer. 

Eventet kommer kun en uge efter Microsoft har sit store Windows 10-event, hvor der ud over et smugkig på kommende funktioner i Windows 10 også forventes at blive lanceret en nye All-In-One Surface computer til skrivebordet i stil med Apples iMac eller HP's Envy Aio 27.

Læs også: Microsoft kobler millioner af indsamlede data fra Office 365 og Windows sammen til ny type sikkerhedsløsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere