Artikel top billede

Microsoft på vej med nye Office-nyheder: inviterer til stort event

I næste måned afholder Microsoft et nyt event, hvor nye funktioner i verdens mest populære Office-pakke vises frem.

Den 2. november afholder Microsoft et event i New York for pressen, hvor CEO Satya Nadella, Office CVP'en Kirk Koenigsbauer og "specielle gæster" vil tale om, "hvordan teams skal opnå mere."

Normalt lancerer Microsoft kun store Office-nyheder i forbindelse med Build- eller Ignite-messerne, men når både Satya Nadella og Kirk Koenigsbauer skal tale for pressen, bør vi kunne forvente et interessant event med nyheder til Word-fanatikere og Excel-entusiaster.

Ifølge flere amerikanske medier lyder invitationen meget business-orienteret, og eventet vil formodentligt omhandle flere nye indbyggede samarbejdsfunktioner i stil med dem, som vi kender fra Google Docs og Salesforces Quip.

Der har også tidligere floreret rygter og læk omkring Office-pakken, der i den næste store opdatering af Windows 10 bliver bedre integreret i Windows-systemet. 

Blandt andet skulle Office-pakken få sin egen Office-hub i stil med den nye "Ink-hub" til pc'er med en stylus samt bedre copy/paste-funktion mellem de forskellige Office-programmer. 

Eventet kommer kun en uge efter Microsoft har sit store Windows 10-event, hvor der ud over et smugkig på kommende funktioner i Windows 10 også forventes at blive lanceret en nye All-In-One Surface computer til skrivebordet i stil med Apples iMac eller HP's Envy Aio 27.

Læs også: Microsoft kobler millioner af indsamlede data fra Office 365 og Windows sammen til ny type sikkerhedsløsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere