Artikel top billede

Microsoft på vej med nye Office-nyheder: inviterer til stort event

I næste måned afholder Microsoft et nyt event, hvor nye funktioner i verdens mest populære Office-pakke vises frem.

Den 2. november afholder Microsoft et event i New York for pressen, hvor CEO Satya Nadella, Office CVP'en Kirk Koenigsbauer og "specielle gæster" vil tale om, "hvordan teams skal opnå mere."

Normalt lancerer Microsoft kun store Office-nyheder i forbindelse med Build- eller Ignite-messerne, men når både Satya Nadella og Kirk Koenigsbauer skal tale for pressen, bør vi kunne forvente et interessant event med nyheder til Word-fanatikere og Excel-entusiaster.

Ifølge flere amerikanske medier lyder invitationen meget business-orienteret, og eventet vil formodentligt omhandle flere nye indbyggede samarbejdsfunktioner i stil med dem, som vi kender fra Google Docs og Salesforces Quip.

Der har også tidligere floreret rygter og læk omkring Office-pakken, der i den næste store opdatering af Windows 10 bliver bedre integreret i Windows-systemet. 

Blandt andet skulle Office-pakken få sin egen Office-hub i stil med den nye "Ink-hub" til pc'er med en stylus samt bedre copy/paste-funktion mellem de forskellige Office-programmer. 

Eventet kommer kun en uge efter Microsoft har sit store Windows 10-event, hvor der ud over et smugkig på kommende funktioner i Windows 10 også forventes at blive lanceret en nye All-In-One Surface computer til skrivebordet i stil med Apples iMac eller HP's Envy Aio 27.

Læs også: Microsoft kobler millioner af indsamlede data fra Office 365 og Windows sammen til ny type sikkerhedsløsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere