Artikel top billede

CVR og Virk.dk sendt til tælling - brugerne mødes med fejlmeddelelser

Virk.dk og Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) har onsdag eftermiddag været ramt af problemer.

Der er i øjeblikket store problemer på CVR og virk.dk, der ser ud til at være sendt til tælling.

"Virk Indberet er midlertidigt ude af drift," lyder beskeden her onsdag eftermiddag, når man forsøger at gå ind på virk.dk

"Vi arbejder i øjeblikket på at finde en løsning - prøv venligst igen senere. Vi beklager ulejligheden," står der videre.

Det ser også ud til at betyde, at Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) heller ikke fungerer, for når man går ind på cvr.dk, der sender en videre til datacvr.virk.dk, mødes man med en fejl-skærm og denne meddelelse:

"HTTP Status 503."

"The requested service is not currently available."

Samtidig kan man via driftsstatus-siden på nemrefusion.dk se, at problemerne tilsyneladende har stået på i nogle timer efterhånden:

"CVR registeret, som anvendes til validering af CVR numre i NemRefusion, melder ustabilitet. Dette kan give lange svartider i NemRefusion og eventuelt valideringsfejl," lød beskeden onsdag klokken 12:17 - og der er ikke kommet nye opdateringer siden.

Opdateret klokken 15:50: Virk.dk ser nu ud til at fungere igen, men CVR melder stadig om problemer: "The requested service is not currently available."  
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere