Artikel top billede

CVR og Virk.dk sendt til tælling - brugerne mødes med fejlmeddelelser

Virk.dk og Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) har onsdag eftermiddag været ramt af problemer.

Der er i øjeblikket store problemer på CVR og virk.dk, der ser ud til at være sendt til tælling.

"Virk Indberet er midlertidigt ude af drift," lyder beskeden her onsdag eftermiddag, når man forsøger at gå ind på virk.dk

"Vi arbejder i øjeblikket på at finde en løsning - prøv venligst igen senere. Vi beklager ulejligheden," står der videre.

Det ser også ud til at betyde, at Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) heller ikke fungerer, for når man går ind på cvr.dk, der sender en videre til datacvr.virk.dk, mødes man med en fejl-skærm og denne meddelelse:

"HTTP Status 503."

"The requested service is not currently available."

Samtidig kan man via driftsstatus-siden på nemrefusion.dk se, at problemerne tilsyneladende har stået på i nogle timer efterhånden:

"CVR registeret, som anvendes til validering af CVR numre i NemRefusion, melder ustabilitet. Dette kan give lange svartider i NemRefusion og eventuelt valideringsfejl," lød beskeden onsdag klokken 12:17 - og der er ikke kommet nye opdateringer siden.

Opdateret klokken 15:50: Virk.dk ser nu ud til at fungere igen, men CVR melder stadig om problemer: "The requested service is not currently available."  
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere