Artikel top billede

CVR og Virk.dk sendt til tælling - brugerne mødes med fejlmeddelelser

Virk.dk og Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) har onsdag eftermiddag været ramt af problemer.

Der er i øjeblikket store problemer på CVR og virk.dk, der ser ud til at være sendt til tælling.

"Virk Indberet er midlertidigt ude af drift," lyder beskeden her onsdag eftermiddag, når man forsøger at gå ind på virk.dk

"Vi arbejder i øjeblikket på at finde en løsning - prøv venligst igen senere. Vi beklager ulejligheden," står der videre.

Det ser også ud til at betyde, at Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) heller ikke fungerer, for når man går ind på cvr.dk, der sender en videre til datacvr.virk.dk, mødes man med en fejl-skærm og denne meddelelse:

"HTTP Status 503."

"The requested service is not currently available."

Samtidig kan man via driftsstatus-siden på nemrefusion.dk se, at problemerne tilsyneladende har stået på i nogle timer efterhånden:

"CVR registeret, som anvendes til validering af CVR numre i NemRefusion, melder ustabilitet. Dette kan give lange svartider i NemRefusion og eventuelt valideringsfejl," lød beskeden onsdag klokken 12:17 - og der er ikke kommet nye opdateringer siden.

Opdateret klokken 15:50: Virk.dk ser nu ud til at fungere igen, men CVR melder stadig om problemer: "The requested service is not currently available."  
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere