Artikel top billede

Du bør opdatere omgående: Oracle udsender 270 sikkerhedsrettelser i kæmpepakke

Oracle udsender en gang i kvartalet sin sikkerhedspakke til alle it-selskabets softwareprodukter, og i den nyeste pakke er der hele 270 lapper. Oracle opfordrer alle kunder til at opdatere med det samme, inden der slipper hackere igennem hullerne.

It-giganten Oracle har udsendt en kæmpe sikkerhedspakke, som indeholder ikke færre end 270 sikkerhedslapper.

Navnet på Oracles sikkerhedspakke er Critical Patch Update, der bliver udsendt en gang per kvartal.

"Flere sårbarheder i adskillige Oracle-produkter bliver adresseret med denne Critical Patch Update," forklarer Oracle på sit sikkerhedssite.

Og den forklaring må mildest kaldes en underdrivelse.

For Oracle lukker med sin Critical Patch Update blandt andet huller i sin database, Fusion-middleware, JD Edwards-softwaren samt i sine Siebel-applikationer.

Der er dog mange flere sikkerhedsopdateringer til mange flere produkter, og du kan finde al lappegrejet på Oracles sikkerhedssite, hvor der også er en oversigt over de berørte produkter fra it-selskabet.

Opdatér med det samme

Oracle understreger alvoren med sin sikkerhedspakke ved at opfordre alle kunder med selskabets software på serverne til at lappe potentielle huller med det samme.

"På grund af truslen om et succesrigt angreb, anbefaler Oracle på det kraftigste, at kunderne henter Critical Patch Update så hurtigt som muligt," skriver it-selskabet på sikkerhedssitet.

"Indtil du har tilføjet opdateringerne, kan det muligvis lade sig gøre at reducere succesrige angreb ved at blokere for de netværksprotokoller, som et angreb vil berøre," lyder fortsættelsen.

Udover denne seneste sikkerhedsopdatering har Oracle planlagt de næste fire opdateringsdatoer.

Ifølge planen kan du forvente nye Oracle-sikkerhedsopdatering den 18. april, den 18. juli, den 17.oktober samt den 18. januar 2018.

Du kan læse mere om det seneste kvartals sikkerhedsopdateringer fra Oracle her: Software-gigant lukker 253 unikke sårbarheder

Læs også:
Danske virksomheder har (ofte) middelalderlig it-sikkerhed: Her får du fem gode råd til moderne beskyttelse

Trump udpeger ny chef for USA's cybersikkerhed - men hans egen hjemmeside er proppet med amatøragtige it-usikkerheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere