Du bør opdatere omgående: Oracle udsender 270 sikkerhedsrettelser i kæmpepakke

Oracle udsender en gang i kvartalet sin sikkerhedspakke til alle it-selskabets softwareprodukter, og i den nyeste pakke er der hele 270 lapper. Oracle opfordrer alle kunder til at opdatere med det samme, inden der slipper hackere igennem hullerne.

It-giganten Oracle har udsendt en kæmpe sikkerhedspakke, som indeholder ikke færre end 270 sikkerhedslapper.

Navnet på Oracles sikkerhedspakke er Critical Patch Update, der bliver udsendt en gang per kvartal.

"Flere sårbarheder i adskillige Oracle-produkter bliver adresseret med denne Critical Patch Update," forklarer Oracle på sit sikkerhedssite.

Og den forklaring må mildest kaldes en underdrivelse.

For Oracle lukker med sin Critical Patch Update blandt andet huller i sin database, Fusion-middleware, JD Edwards-softwaren samt i sine Siebel-applikationer.

Der er dog mange flere sikkerhedsopdateringer til mange flere produkter, og du kan finde al lappegrejet på Oracles sikkerhedssite, hvor der også er en oversigt over de berørte produkter fra it-selskabet.

Opdatér med det samme
Oracle understreger alvoren med sin sikkerhedspakke ved at opfordre alle kunder med selskabets software på serverne til at lappe potentielle huller med det samme.

"På grund af truslen om et succesrigt angreb, anbefaler Oracle på det kraftigste, at kunderne henter Critical Patch Update så hurtigt som muligt," skriver it-selskabet på sikkerhedssitet.

"Indtil du har tilføjet opdateringerne, kan det muligvis lade sig gøre at reducere succesrige angreb ved at blokere for de netværksprotokoller, som et angreb vil berøre," lyder fortsættelsen.

Udover denne seneste sikkerhedsopdatering har Oracle planlagt de næste fire opdateringsdatoer.

Ifølge planen kan du forvente nye Oracle-sikkerhedsopdatering den 18. april, den 18. juli, den 17.oktober samt den 18. januar 2018.

Du kan læse mere om det seneste kvartals sikkerhedsopdateringer fra Oracle her: Software-gigant lukker 253 unikke sårbarheder

Læs også:
Danske virksomheder har (ofte) middelalderlig it-sikkerhed: Her får du fem gode råd til moderne beskyttelse

Trump udpeger ny chef for USA's cybersikkerhed - men hans egen hjemmeside er proppet med amatøragtige it-usikkerheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Muligt Apple-kup: Der er tre gode grunde til, at iPhone 12 kan blive usædvanlig billig
Apple løfter sløret for et nyt kuld af smartphones i aften. Der kan komme en mindre prisbombe iblandt dem.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.