Artikel top billede

(Foto: Mikkel Wenzel Andreasen)

Computerworld søger ny medarbejder: Har du lyst til at blive journalist på Danmarks største it-medie?

It-sikkerhedsområdet er blandt de vigtigste områder netop nu, og Computerworld vil følge problematikkerne helt til dørs. Vi søger derfor en ambitiøs journalist til at dække it-sikkerhedsområdet. Er det dig?

I de senere år er it-sikkerhedsområdets betydning for de it-ansvarlige vokset ganske betydeligt.

Det sker i takt med, at it-systemerne bliver mere og mere vitale for virksomhedernes forretning, indtjening og konkurrencekraft og hacker-miljøerne samtidig bliver mere og mere professionaliserede.

Samtidig vokser it-infrastrukturernes kompleksitet ganske betydeligt: It-systemerne er i dag internt forbundne i meget høj grad, mens selve brugen er spredt ud på mange forskellige enheder og platforme.

Alt i alt stiller giver det en it-sikkerhedsmæssig cocktail for de it-ansvarlige, som meget hurtigt kan gå hen og blive sprængfarlig, hvis ikke man holder tungen lige i munden - blandt andet hjulpet på vej af EU's kommende persondataforordning, som åbner for massive sanktioner, hvis ikke der er styr på det hele.

Hertil kommer den generelle it-sikkerhed for de mange brugere herhjemme, der står i skudlinien med både deres computere, deres mobiltelefoner og med deres færden på internettet.

Computerworld tager disse problematikker alvorligt.

Vi søger derfor nu en dedikeret og ambitiøs journalist, der har næsen, evnerne, viljen, fortælleevnerne og engagementet til at dække it-sikkerhedsområdet i spalterne med udgangspunkt i de klassiske journalistiske dyder og den vedkommende fortælling - både når det gælder nyhederne, reportagen, interviewet og analysen, der sætter tingene i sammenhæng.

Du behøver ikke være teknologi-mand, så længe du kan skrive, interviewe og vinkle dine historier, så de er spændende og værd at læse.

Vi arbejder med hele den journalistiske palette på redaktionen, der både tæller unge journalister og erfarne journalister ‘oppe i årene': Interview, nyheder, analyser, feature, reportager, klummer, og vi forventer, at du er frisk på at benytte dem alle.

Har du lyst til at byde ind på denne spændende tjans med store udviklingsmuligheder på Danmarks største it-medie med mere end 580.000 unikke brugere om måneden? Eller kender du nogen, der kunne være interesseret?

Så læs mere i jobopslaget her.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Consultant - Finance, Insurance, Pension

Danmarks Meteorologiske Institut

Medarbejder til agil porteføljestyring

AURA A/S

Test Manager

IT & Co ApS

IT-tekniker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere