Artikel top billede

Computerworld søger ny medarbejder: Har du lyst til at blive journalist på Danmarks største it-medie?

It-sikkerhedsområdet er blandt de vigtigste områder netop nu, og Computerworld vil følge problematikkerne helt til dørs. Vi søger derfor en ambitiøs journalist til at dække it-sikkerhedsområdet. Er det dig?

I de senere år er it-sikkerhedsområdets betydning for de it-ansvarlige vokset ganske betydeligt.

Det sker i takt med, at it-systemerne bliver mere og mere vitale for virksomhedernes forretning, indtjening og konkurrencekraft og hacker-miljøerne samtidig bliver mere og mere professionaliserede.

Samtidig vokser it-infrastrukturernes kompleksitet ganske betydeligt: It-systemerne er i dag internt forbundne i meget høj grad, mens selve brugen er spredt ud på mange forskellige enheder og platforme.

Alt i alt stiller giver det en it-sikkerhedsmæssig cocktail for de it-ansvarlige, som meget hurtigt kan gå hen og blive sprængfarlig, hvis ikke man holder tungen lige i munden - blandt andet hjulpet på vej af EU's kommende persondataforordning, som åbner for massive sanktioner, hvis ikke der er styr på det hele.

Hertil kommer den generelle it-sikkerhed for de mange brugere herhjemme, der står i skudlinien med både deres computere, deres mobiltelefoner og med deres færden på internettet.

Computerworld tager disse problematikker alvorligt.

Vi søger derfor nu en dedikeret og ambitiøs journalist, der har næsen, evnerne, viljen, fortælleevnerne og engagementet til at dække it-sikkerhedsområdet i spalterne med udgangspunkt i de klassiske journalistiske dyder og den vedkommende fortælling - både når det gælder nyhederne, reportagen, interviewet og analysen, der sætter tingene i sammenhæng.

Du behøver ikke være teknologi-mand, så længe du kan skrive, interviewe og vinkle dine historier, så de er spændende og værd at læse.

Vi arbejder med hele den journalistiske palette på redaktionen, der både tæller unge journalister og erfarne journalister ‘oppe i årene': Interview, nyheder, analyser, feature, reportager, klummer, og vi forventer, at du er frisk på at benytte dem alle.

Har du lyst til at byde ind på denne spændende tjans med store udviklingsmuligheder på Danmarks største it-medie med mere end 580.000 unikke brugere om måneden? Eller kender du nogen, der kunne være interesseret?

Så læs mere i jobopslaget her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Tidligere CIO i Mærsk Tom Christensen ny it-chef hos Conscia
Conscia har hyret tidligere CIO hos Mærsk Tom Christensen som chef for IT Operations og CISO. Tom Christensen stod blandt andet i spidsen for it-afdelingen hos Mærsk Oil & Gas under det berygtede ransomware-angreb på koncernen i 2017.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.