Artikel top billede

(Foto: Mikkel Wenzel Andreasen)

Computerworld søger ny medarbejder: Har du lyst til at blive journalist på Danmarks største it-medie?

It-sikkerhedsområdet er blandt de vigtigste områder netop nu, og Computerworld vil følge problematikkerne helt til dørs. Vi søger derfor en ambitiøs journalist til at dække it-sikkerhedsområdet. Er det dig?

I de senere år er it-sikkerhedsområdets betydning for de it-ansvarlige vokset ganske betydeligt.

Det sker i takt med, at it-systemerne bliver mere og mere vitale for virksomhedernes forretning, indtjening og konkurrencekraft og hacker-miljøerne samtidig bliver mere og mere professionaliserede.

Samtidig vokser it-infrastrukturernes kompleksitet ganske betydeligt: It-systemerne er i dag internt forbundne i meget høj grad, mens selve brugen er spredt ud på mange forskellige enheder og platforme.

Alt i alt stiller giver det en it-sikkerhedsmæssig cocktail for de it-ansvarlige, som meget hurtigt kan gå hen og blive sprængfarlig, hvis ikke man holder tungen lige i munden - blandt andet hjulpet på vej af EU's kommende persondataforordning, som åbner for massive sanktioner, hvis ikke der er styr på det hele.

Hertil kommer den generelle it-sikkerhed for de mange brugere herhjemme, der står i skudlinien med både deres computere, deres mobiltelefoner og med deres færden på internettet.

Computerworld tager disse problematikker alvorligt.

Vi søger derfor nu en dedikeret og ambitiøs journalist, der har næsen, evnerne, viljen, fortælleevnerne og engagementet til at dække it-sikkerhedsområdet i spalterne med udgangspunkt i de klassiske journalistiske dyder og den vedkommende fortælling - både når det gælder nyhederne, reportagen, interviewet og analysen, der sætter tingene i sammenhæng.

Du behøver ikke være teknologi-mand, så længe du kan skrive, interviewe og vinkle dine historier, så de er spændende og værd at læse.

Vi arbejder med hele den journalistiske palette på redaktionen, der både tæller unge journalister og erfarne journalister ‘oppe i årene': Interview, nyheder, analyser, feature, reportager, klummer, og vi forventer, at du er frisk på at benytte dem alle.

Har du lyst til at byde ind på denne spændende tjans med store udviklingsmuligheder på Danmarks største it-medie med mere end 580.000 unikke brugere om måneden? Eller kender du nogen, der kunne være interesseret?

Så læs mere i jobopslaget her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere