Artikel top billede

Dansk it-startup klar til at hente millioner børsen: Gør klar til international storoffensiv

Det danske it-startup Conferizes aktier bliver fredag morgen sat til salg på First North-børsen.

Det danske it-startup Conferizes aktier bliver fredag morgen for første gang udbudt til salg på minibørsen Nasdaq First North Copenhagen. 

Det skriver Børsen.

Conferize står bag en social onlineplatform, der bruges til konferencer og events, og målet med børsnoteringen er i følge Børsen at rejse mellem 20 og 35 millioner kroner, der skal bruges til at markedsføre platformen internationalt.

"Intentionen med noteringen på First North er at accelerere væksten i brugerskaren gennem udvikling og international markedsføring af platformen," lød det i en pressemeddelse fra virksomheden i sidste måned.

Børsnotering blev udskudt sidste år

Der er ikke første gang, at Conferize barsler med planer om en børsnotering. 

Allerede sidste år meddelte virksomheden, at den var på vej med en børsnotering, men dengang blev planerne aflyst på grund af "strategiske overvejelser."  

Conferize blev stiftet i 2012, og så sent som i marts måned tiltrådte den tidligere administrerende direktør i Oticon, Lars Kolind, som investor sammen med Allan Søgard Larsen. De to lagde ifølge Børsen til sammen 16,2 millioner kroner i ny kapital.

Penge som altså nu bliver suppleret med et større millionbeløb fra børsnoteringen.

Læs også: Dansk Erhverv klar med 130 nye it-forslag: Lavere aktieskat skal give kapital-boom til danske it-iværksættere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere