Artikel top billede

Dansk it-startup klar til at hente millioner børsen: Gør klar til international storoffensiv

Det danske it-startup Conferizes aktier bliver fredag morgen sat til salg på First North-børsen.

Det danske it-startup Conferizes aktier bliver fredag morgen for første gang udbudt til salg på minibørsen Nasdaq First North Copenhagen. 

Det skriver Børsen.

Conferize står bag en social onlineplatform, der bruges til konferencer og events, og målet med børsnoteringen er i følge Børsen at rejse mellem 20 og 35 millioner kroner, der skal bruges til at markedsføre platformen internationalt.

"Intentionen med noteringen på First North er at accelerere væksten i brugerskaren gennem udvikling og international markedsføring af platformen," lød det i en pressemeddelse fra virksomheden i sidste måned.

Børsnotering blev udskudt sidste år

Der er ikke første gang, at Conferize barsler med planer om en børsnotering. 

Allerede sidste år meddelte virksomheden, at den var på vej med en børsnotering, men dengang blev planerne aflyst på grund af "strategiske overvejelser."  

Conferize blev stiftet i 2012, og så sent som i marts måned tiltrådte den tidligere administrerende direktør i Oticon, Lars Kolind, som investor sammen med Allan Søgard Larsen. De to lagde ifølge Børsen til sammen 16,2 millioner kroner i ny kapital.

Penge som altså nu bliver suppleret med et større millionbeløb fra børsnoteringen.

Læs også: Dansk Erhverv klar med 130 nye it-forslag: Lavere aktieskat skal give kapital-boom til danske it-iværksættere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere