Artikel top billede

Google klar med ny søge-app: Skal blive dit nye nyhedscenter

Søgegiganten forsøger nu at gøre søgninger mere sociale og personlige og har derfor ombygget Google Now-søgeapp'en med en “nyhedsstrøm.”

Google forsøger at gøre søgeoplevelsen mere personlig med en relancering af Google-app'en til iOS og Android.

Det skriver Google i et blogindlæg.

I starten af 2017 introducerede Google nyheder direkte i Google-app'en under søgefeltet, og det er den funktion, som nu bliver udvidet.

Blandt andet vil nyhedsstrømmen indeholde lokale 'varme' emner, som eksempelvis den aktuelle Game of Thrones-serie med relaterede artikler.

Appen vil også vise relaterede artikler om et givent emne for at udvide brugerens horisont, skriver Google. Du vil også kunne "følge" specifikke emner som eksempelvis serien Stranger Things, hvorefter du automatisk vil modtage nyheder i appen om serien.

Er ikke Facebook

Derudover vil appen også tilgå informationer fra andre Google-tjenester såsom Maps, Gmail eller YouTube-søgninger.

Er du eksempelvist rejst til Barcelona, vil du automatisk modtage artikler, der eksempelvis omhandler rejsetips eller gode restauranter i byen fra rejse-medier.

Jo mere du bruger Googles app, jo bedre tilpasset bliver den, skriver Google i blogindlægget.

Målet for Google er at omdanne sin søgemaskine på telefonen til at fungere som nyhedscenter, hvor mediers artikler samles. Det er altså ikke en direkte konkurrent til Facebooks nyhedsstrøm.

“Denne nyhedsstrøm er omkring dine interesser og ikke omkring, hvad dine venner er interesseret i,” sagde Ben Gomes, en topchef hos Google, under en pressebriefing ifølge Reuters.

Den nye nyhedsstrøm lanceres i USA i disse dage og vil ankomme til resten af verden inden for de næste uger. 

Målet er også at tilføje nyhedsstrømmen til Chrome-browseren på et senere tidspunkt, hvilket nok vil bringe minder tilbage om det ellers aflivede iGoogle.

Læs også: Pc-salget er faldet 11. kvartaler i træk: Mangel på komponenter giver høje priser og færre kunder
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.