Artikel top billede

Facebook udfordrer Youtube med ny video-tjeneste

Mark Zuckerberg og Facebook går efter struben på Youtube og lancerer ny video-tjeneste med originalt indhold.

Facebook er ved at løbe tør for plads til annoncer i brugernes news-feed, og nu skal en re-designet video-funktion skabe flere reklameindtægter.

Det sociale medie har lanceret tjenesten ”watch”, der markerer Facebooks entre på markedet for originalt videoindhold på nettet.

Facebook har finansieret udviklingen af flere programmer til Watch, men på sigt skal forretningsmodellen være, at indholds-skaberen får 55 procent af reklameindtægterne, mens
Facebook beholder de resterende 45.

Indholdet kommer blandt andet til at bestå i interaktive shows, hvor brugerne kan påvirke indholdet via Facebook, men Watch kommer også til at live-transmittere traditionelle sportsbegivenheder.

”Vi er spændte på at se, hvordan udgivere kommer til at bruge shows til at interagere med deres fans,” skriver Facebook i et blogindlæg.

Watch bliver i første omgang udrullet til en udvalgt skare af Facebook-brugere.

Læs også: Her er den nye YouTube-tjeneste: Går efter tv-seerne med streamede tv-kanaler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere