Artikel top billede

Facebook udfordrer Youtube med ny video-tjeneste

Mark Zuckerberg og Facebook går efter struben på Youtube og lancerer ny video-tjeneste med originalt indhold.

Facebook er ved at løbe tør for plads til annoncer i brugernes news-feed, og nu skal en re-designet video-funktion skabe flere reklameindtægter.

Det sociale medie har lanceret tjenesten ”watch”, der markerer Facebooks entre på markedet for originalt videoindhold på nettet.

Facebook har finansieret udviklingen af flere programmer til Watch, men på sigt skal forretningsmodellen være, at indholds-skaberen får 55 procent af reklameindtægterne, mens
Facebook beholder de resterende 45.

Indholdet kommer blandt andet til at bestå i interaktive shows, hvor brugerne kan påvirke indholdet via Facebook, men Watch kommer også til at live-transmittere traditionelle sportsbegivenheder.

”Vi er spændte på at se, hvordan udgivere kommer til at bruge shows til at interagere med deres fans,” skriver Facebook i et blogindlæg.

Watch bliver i første omgang udrullet til en udvalgt skare af Facebook-brugere.

Læs også: Her er den nye YouTube-tjeneste: Går efter tv-seerne med streamede tv-kanaler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere