Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Skype til Windows bliver snart opdateret med nyt design og vilde farver: Prøv det allerede nu

Microsoft opdaterede sin Skype-app til Android og iOS for to måneder siden, og nu er selskabet snart klar med det nye design til Windows 10. Du kan allerede prøve det nu

Microsofts relancering af Skype er nu på vej til Windows 10.

For to måneder siden indledte Microsoft en relancering af Skype med nye farver og funktioner på sine Android- og iOS-apps.

Blandt andet er det tidligere meget blå/hvide design blevet erstattet med et mere minimalistisk sort / hvidt design med graduerede, pastelfarvede tekstbobler.

Ligeledes er det blevet lettere at dele fotos og dokumenter i gruppesamtaler, og oversigten over delte filer er også bedre. Du kan endda nu lave @“Navn” for at påminde dine venner om, at han/hun bliver nævnt i en samtale.

Det er en funktion, som længe har fandtes i konkurrende produkter som Slack.

Læs også: Microsoft genopbygger Skype fra bunden med nyt design: Sådan kommer Skype til at se ud

Blandet modtagelse

Designet er radikalt anderledes end tidligere, og modtagelsen har generelt ikke just været positiv.

Det kan du læse mere om her: Brugerne raser efter opdatering: Giv os det gamle Skype tilbage

Blandt andet kunne du i iOS-appen i starten ikke se, om en kontaktperson er online eller ej. Det, har Microsoft heldigvis indset, var en ret vigtig funktion.

Microsofts respons til kritikken er, at “vi endnu ikke er færdige, og at vi har brug for jeres feedback.”

Den nye Windows 10-app - ikke en Windows Store-app, men en klassisk Windows-applikation - kan hentes ned her, hvis du er frisk på at prøve det nye design, som nok med tiden vil ramme alle privat-brugere af Skype.

Microsoft forventes at udsende den endelige Windows 10 Skype-app i løbet af de næste par måneder, når de modige testpersoner af appen har sendt nok feedback tilbage.

Læs også: Prøvekørsel af det nye Skype anno 2017: Nyt design og mere stabilitet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere