Artikel top billede

Skype til Windows bliver snart opdateret med nyt design og vilde farver: Prøv det allerede nu

Microsoft opdaterede sin Skype-app til Android og iOS for to måneder siden, og nu er selskabet snart klar med det nye design til Windows 10. Du kan allerede prøve det nu

Microsofts relancering af Skype er nu på vej til Windows 10.

For to måneder siden indledte Microsoft en relancering af Skype med nye farver og funktioner på sine Android- og iOS-apps.

Blandt andet er det tidligere meget blå/hvide design blevet erstattet med et mere minimalistisk sort / hvidt design med graduerede, pastelfarvede tekstbobler.

Ligeledes er det blevet lettere at dele fotos og dokumenter i gruppesamtaler, og oversigten over delte filer er også bedre. Du kan endda nu lave @“Navn” for at påminde dine venner om, at han/hun bliver nævnt i en samtale.

Det er en funktion, som længe har fandtes i konkurrende produkter som Slack.

Læs også: Microsoft genopbygger Skype fra bunden med nyt design: Sådan kommer Skype til at se ud

Blandet modtagelse

Designet er radikalt anderledes end tidligere, og modtagelsen har generelt ikke just været positiv.

Det kan du læse mere om her: Brugerne raser efter opdatering: Giv os det gamle Skype tilbage

Blandt andet kunne du i iOS-appen i starten ikke se, om en kontaktperson er online eller ej. Det, har Microsoft heldigvis indset, var en ret vigtig funktion.

Microsofts respons til kritikken er, at “vi endnu ikke er færdige, og at vi har brug for jeres feedback.”

Den nye Windows 10-app - ikke en Windows Store-app, men en klassisk Windows-applikation - kan hentes ned her, hvis du er frisk på at prøve det nye design, som nok med tiden vil ramme alle privat-brugere af Skype.

Microsoft forventes at udsende den endelige Windows 10 Skype-app i løbet af de næste par måneder, når de modige testpersoner af appen har sendt nok feedback tilbage.

Læs også: Prøvekørsel af det nye Skype anno 2017: Nyt design og mere stabilitet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere