Artikel top billede

Skype til Windows bliver snart opdateret med nyt design og vilde farver: Prøv det allerede nu

Microsoft opdaterede sin Skype-app til Android og iOS for to måneder siden, og nu er selskabet snart klar med det nye design til Windows 10. Du kan allerede prøve det nu

Microsofts relancering af Skype er nu på vej til Windows 10.

For to måneder siden indledte Microsoft en relancering af Skype med nye farver og funktioner på sine Android- og iOS-apps.

Blandt andet er det tidligere meget blå/hvide design blevet erstattet med et mere minimalistisk sort / hvidt design med graduerede, pastelfarvede tekstbobler.

Ligeledes er det blevet lettere at dele fotos og dokumenter i gruppesamtaler, og oversigten over delte filer er også bedre. Du kan endda nu lave @“Navn” for at påminde dine venner om, at han/hun bliver nævnt i en samtale.

Det er en funktion, som længe har fandtes i konkurrende produkter som Slack.

Læs også: Microsoft genopbygger Skype fra bunden med nyt design: Sådan kommer Skype til at se ud

Blandet modtagelse

Designet er radikalt anderledes end tidligere, og modtagelsen har generelt ikke just været positiv.

Det kan du læse mere om her: Brugerne raser efter opdatering: Giv os det gamle Skype tilbage

Blandt andet kunne du i iOS-appen i starten ikke se, om en kontaktperson er online eller ej. Det, har Microsoft heldigvis indset, var en ret vigtig funktion.

Microsofts respons til kritikken er, at “vi endnu ikke er færdige, og at vi har brug for jeres feedback.”

Den nye Windows 10-app - ikke en Windows Store-app, men en klassisk Windows-applikation - kan hentes ned her, hvis du er frisk på at prøve det nye design, som nok med tiden vil ramme alle privat-brugere af Skype.

Microsoft forventes at udsende den endelige Windows 10 Skype-app i løbet af de næste par måneder, når de modige testpersoner af appen har sendt nok feedback tilbage.

Læs også: Prøvekørsel af det nye Skype anno 2017: Nyt design og mere stabilitet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere