Artikel top billede

Bording Data henter ny boss hos Microsoft: "Jeg kunne godt forestille mig, at vi indenfor de kommende tre år er dobbelt så mange ansatte, som vi er i dag"

Danske Henrik Salicath har planer om at indfri Bording Datas udlandsambitioner. Men hvis den tidligere højtstående Microsoft-profil skal nå målet om at give Bording Data greb i de udenlandske markeder, så skal der flere folk på kontoret. Mange flere.

Et godt gammeldags togt med jagt på ære og berømmelse. Sådan lyder den nye direktørs plan for danske Bording Data, der har ambitioner om at få fat i markeder udenfor de danske grænser.  

Virksomheden har hentet Henrik Salicath til fra Microsoft, hvor han har arbejdet som General Manager  med fokus på salg i Asien.

Læs om sikkerhedsbranchens vækst her: Sikkerhedsfirmaerne skovler nye ordrer ind: Her er der fuld fart på væksten

Med hans erfaringer fra blandt andet salg til det asiatiske marked, er det meningen, at Bording Data skal slå sit navn fast internationalt, og det skal ske nærmest med det samme. 

“Jeg vil gerne kunne signalere i vores næste regnskab, at vi har fået etableret os på nærmarkederne, og at vi er begyndt at servicere ikke nødvendigvis kun eksisterende kunder, men også har fået nye kunder om bord,” siger Henrik Salicath.

Vejen ind

Når man hos Bording Data skal bide sig fast på de nye markeder, så bliver det svært, hvis man skal føre togtet alene. Derfor er den nye direktørs plan da også, at lægge sig i slipstrømmen af store virksomheder og ikke mindst bruge den nuværende kundebase som brohoved. 

"Vi skal ride lidt på skuldrene af de store cloud-teknologivirksomheder. Så får vi adgang til markeder, hvor der er store kunder, ligesom dem vi har i dag. Vi skal fokusere på nye kunder på de markeder men også på mersalg til eksisterende kunder. Det vil sige, at I takt med at vores kunder ruller ud i andre lande, så følger vi med,” siger Henrik Salicath. 

Ansættelsesboom

Drømmene om for alvor at blive internationale opstod hos bestyrelsen i Bording Data for et par år siden. Nu er planen lagt, hærføreren hentet ind, så nu går jagten ind på at samle den rigtige hær. 

Det er nemlig ifølge Henrik Salicath altafgørende, hvis Bording Data skal have succes med at få fodfæste på fremmed jord.

“Vi skal ud og hyre en masse nye mennesker. Det er en svær øvelse. Det ved alle i branchen i Danmark, men det skal vi. Ellers så lykkes vi ikke med det her. Så det er noget, vi fokuserer rigtig meget på,” siger han. 

Derfor varsler han som direktør da også noget, der minder om et regulært ansættelsesboom. Det nemlig direktørens ambition de kommende år at slå omkring 75 stillinger op.

“Jeg kunne godt forestille mig, at vi indenfor de kommende tre år er dobbelt så mange ansatte, som vi er i dag,“ siger Henrik Salicath, der tiltrådte stillingen 1. august. 

Læs mere om Visma, der også leder efter folk her: Ny mand i spidsen for Visma: Skal bruge masser af nye folk for at nå ambitiøst vækstmål
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere