Artikel top billede

Bording Data henter ny boss hos Microsoft: "Jeg kunne godt forestille mig, at vi indenfor de kommende tre år er dobbelt så mange ansatte, som vi er i dag"

Danske Henrik Salicath har planer om at indfri Bording Datas udlandsambitioner. Men hvis den tidligere højtstående Microsoft-profil skal nå målet om at give Bording Data greb i de udenlandske markeder, så skal der flere folk på kontoret. Mange flere.

Et godt gammeldags togt med jagt på ære og berømmelse. Sådan lyder den nye direktørs plan for danske Bording Data, der har ambitioner om at få fat i markeder udenfor de danske grænser.  

Virksomheden har hentet Henrik Salicath til fra Microsoft, hvor han har arbejdet som General Manager  med fokus på salg i Asien.

Læs om sikkerhedsbranchens vækst her: Sikkerhedsfirmaerne skovler nye ordrer ind: Her er der fuld fart på væksten

Med hans erfaringer fra blandt andet salg til det asiatiske marked, er det meningen, at Bording Data skal slå sit navn fast internationalt, og det skal ske nærmest med det samme. 

“Jeg vil gerne kunne signalere i vores næste regnskab, at vi har fået etableret os på nærmarkederne, og at vi er begyndt at servicere ikke nødvendigvis kun eksisterende kunder, men også har fået nye kunder om bord,” siger Henrik Salicath.

Vejen ind

Når man hos Bording Data skal bide sig fast på de nye markeder, så bliver det svært, hvis man skal føre togtet alene. Derfor er den nye direktørs plan da også, at lægge sig i slipstrømmen af store virksomheder og ikke mindst bruge den nuværende kundebase som brohoved. 

"Vi skal ride lidt på skuldrene af de store cloud-teknologivirksomheder. Så får vi adgang til markeder, hvor der er store kunder, ligesom dem vi har i dag. Vi skal fokusere på nye kunder på de markeder men også på mersalg til eksisterende kunder. Det vil sige, at I takt med at vores kunder ruller ud i andre lande, så følger vi med,” siger Henrik Salicath. 

Ansættelsesboom

Drømmene om for alvor at blive internationale opstod hos bestyrelsen i Bording Data for et par år siden. Nu er planen lagt, hærføreren hentet ind, så nu går jagten ind på at samle den rigtige hær. 

Det er nemlig ifølge Henrik Salicath altafgørende, hvis Bording Data skal have succes med at få fodfæste på fremmed jord.

“Vi skal ud og hyre en masse nye mennesker. Det er en svær øvelse. Det ved alle i branchen i Danmark, men det skal vi. Ellers så lykkes vi ikke med det her. Så det er noget, vi fokuserer rigtig meget på,” siger han. 

Derfor varsler han som direktør da også noget, der minder om et regulært ansættelsesboom. Det nemlig direktørens ambition de kommende år at slå omkring 75 stillinger op.

“Jeg kunne godt forestille mig, at vi indenfor de kommende tre år er dobbelt så mange ansatte, som vi er i dag,“ siger Henrik Salicath, der tiltrådte stillingen 1. august. 

Læs mere om Visma, der også leder efter folk her: Ny mand i spidsen for Visma: Skal bruge masser af nye folk for at nå ambitiøst vækstmål
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere