Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Nye barske regler: Nu er det endegyldigt slut med online-privatliv i Kina

Anonymiteten er truet på nettet i Kina. Fra 1. oktober skal onlinetjenester registrere alle brugere og overvåge alt "ulovligt" indhold.

Anonyme debattører kan være en plage på nettet. Det gælder uanset om de sidder i kælderen under et russisk propaganda-bureau og sprøjter Putin-venlige indlæg ud eller når Jens fra Viborg verbalt overfalder andre på avisernes debatfora.

Alligevel er muligheden til at være anonym på nettet og udbyderes mulighed for at tillade anonyme debattører en fundamental del af internettet som vi kender det.

Fra 1. oktober er det dog ifølge TechCrunch slut med anonymiteten på det kinesiske net.

Ifølge TechCrunchs oplysninger betyder de nye regler, at internet-baserede firmaer fremover skal have verificerede kontaktoplysninger fra brugere, når de tilmelde sig.

Og at de fremover straks skal underrette myndighederne hvis de oplever at brugerne dele ulovligt indhold - hvilket i den kinesiske étpartistat dækker over en lang række emner. Herunder at dele information der ”truer den nationale enhed” eller hvis du deler oplysninger om pornografi og hasardspil.

Den nye kinesiske lovgivning den seneste i en række af nye udspil, som skal gøre det lettere at identificere netbrugere.

For under en uge siden kunne BBC fortælle, at handelsplatformen Alibaba ikke længere må formidle salg af VPN-løsninger.

Ud over Kina har også Rusland netop forbudt VPN-tjenester for at begrænse adgangen til internetindhold, som myndighederne ikke mener deres borgere skal have adgang til.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere