Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nu skal den digitale infrastruktur topsikres: Regeringen klar med 100 millioner kroner

Digtale trusler udefra tynger regeringen så meget, at den nu iværksætter en ny strategi og afsætter 100 millioner kroner, til at sikre Danmarks digitale infrastruktur.

Danmarks digitale infrastruktur skal beskyttes langt bedre, end det er tilfældet i dag.

Det mener regeringen, der i sit forslag til finansloven for næste år er klar med 100 millioner kroner og en ny strategi. 

Formålet er at beskytte den digitale infrastruktur bedre, end det er tilfældet i dag. At initiativet netop iværksættes nu skyldes, at man fra regeringens side bemærker, at truslerne imod Danmarks digitale sikkerhed er stigende.  

Senest har man set, hvordan verdensomfattende vira-epedimier og ransomware-angreb kan tvinge både regeringer og multinationale selskaber i knæ. 

Læs mere her: Milliardregning til Mærsk: Cyberangreb koster Mærsk op mod to milliarder kroner

"Når vores digitale infrastruktur angribes, kan det have alvorlige økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser," skriver regeringen således i sit forslag til næste års finanslov.  

Penge på vej

For at styrke netop den truede digitale infrastruktur har regeringen i sit forslag til det kommende års finanslov afsat 100 millioner kroner fordelt over de kommedne fire år. 

Læs mere her: Regeringen klar med milliardoprustning: Skattevæsenet får yderligere 5,5 milliarder de kommende år

Nyheden om de 100 millioner kroner kom i forbindelse med, at regeringen her til formiddag ved finansminister Kristian Jensen (V) præsenterede sit forslag til finansloven. 

I løbet af efteråret skal politikerne på Christiansborg forhandle sig frem til den endelige aftale, der forventes at blive vedtaget i løbet af december.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.