Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Microsoft kan være klar med ny Surface-computer om tre uger

Microsoft har planlagt et event i London, hvor ny Surface-computere sandsynligvis vil blive præsenteret.

Microsoft afholder sit årlige Future Decoded-event den 31. oktober til 1. november, og her kan du godt forvente, at nye Surface-computere ser dagens lys.

Det skriver The Verge.

Microsofts chef for selskabet Surface Device-afdeling, Panos Panay, har nemlig taletid på scenen ved eventet, og kilder hos Microsoft fortæller The Verge, at mindst en enhed vil se dagens lys ved Future Decoded.

Det passer meget godt med tidspunktet. Microsoft har tidligere benyttet oktober måned til at lancere nye produkter i sin Surface-familie.

Du bør dog ikke regne med, at det bliver de helt store revolutionerende produkter, som bliver fremvist.

Microsoft har tidligere lovet at udgive en Surface Pro med LTE/4G-funktion, og man kunne også forvente at se en mere opdateret efterfølger af Surface Book-computeren eller Surface Hub-tavlen.

Hvad nyt?

Der er dog en chance for, at Microsoft fremviser de første ARM-styrede Windows-bærbare computere - og dermed måske en ny Surface-tablet med en ARM-processor.

Sidst Microsoft legede med de ofte smartphone-orienterede ARM-processorer var ved Windows RT, der var en fiasko, da den ikke kunne afvikle de klassiske Windows-programmer.

Sidenhen har Microsoft og Qualcomm indgået et samarbejde om at få Windows-programmer - win.32/.net - vil at blive emuleret på Qualcomms ARM-baserede Snapdragon-processorer.

Det kan du se i videoen herunder:

Det vil betyde tynde og lette bærbare Windows-tablets med konstant forbundet LTE-muligheder og høje batterilevetider, men som i princippet stadig kan afvikle tunge Windows-programmer som Photoshop.

HP, Asus og Lenovo er allerede på vej med ARM-Windows 10-tablets inden året er omme, lyder det fra Microsoft.

Læs også: Microsoft forsøger sig igen med Windows på ARM-processorer - og denne gang ser det ud til at lykkes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.