Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Picasa)

Microsoft kan være klar med ny Surface-computer om tre uger

Microsoft har planlagt et event i London, hvor ny Surface-computere sandsynligvis vil blive præsenteret.

Microsoft afholder sit årlige Future Decoded-event den 31. oktober til 1. november, og her kan du godt forvente, at nye Surface-computere ser dagens lys.

Det skriver The Verge.

Microsofts chef for selskabet Surface Device-afdeling, Panos Panay, har nemlig taletid på scenen ved eventet, og kilder hos Microsoft fortæller The Verge, at mindst en enhed vil se dagens lys ved Future Decoded.

Det passer meget godt med tidspunktet. Microsoft har tidligere benyttet oktober måned til at lancere nye produkter i sin Surface-familie.

Du bør dog ikke regne med, at det bliver de helt store revolutionerende produkter, som bliver fremvist.

Microsoft har tidligere lovet at udgive en Surface Pro med LTE/4G-funktion, og man kunne også forvente at se en mere opdateret efterfølger af Surface Book-computeren eller Surface Hub-tavlen.

Hvad nyt?

Der er dog en chance for, at Microsoft fremviser de første ARM-styrede Windows-bærbare computere - og dermed måske en ny Surface-tablet med en ARM-processor.

Sidst Microsoft legede med de ofte smartphone-orienterede ARM-processorer var ved Windows RT, der var en fiasko, da den ikke kunne afvikle de klassiske Windows-programmer.

Sidenhen har Microsoft og Qualcomm indgået et samarbejde om at få Windows-programmer - win.32/.net - vil at blive emuleret på Qualcomms ARM-baserede Snapdragon-processorer.

Det kan du se i videoen herunder:

Det vil betyde tynde og lette bærbare Windows-tablets med konstant forbundet LTE-muligheder og høje batterilevetider, men som i princippet stadig kan afvikle tunge Windows-programmer som Photoshop.

HP, Asus og Lenovo er allerede på vej med ARM-Windows 10-tablets inden året er omme, lyder det fra Microsoft.

Læs også: Microsoft forsøger sig igen med Windows på ARM-processorer - og denne gang ser det ud til at lykkes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere