Artikel top billede

(Foto: Picasa)

Microsoft kan være klar med ny Surface-computer om tre uger

Microsoft har planlagt et event i London, hvor ny Surface-computere sandsynligvis vil blive præsenteret.

Microsoft afholder sit årlige Future Decoded-event den 31. oktober til 1. november, og her kan du godt forvente, at nye Surface-computere ser dagens lys.

Det skriver The Verge.

Microsofts chef for selskabet Surface Device-afdeling, Panos Panay, har nemlig taletid på scenen ved eventet, og kilder hos Microsoft fortæller The Verge, at mindst en enhed vil se dagens lys ved Future Decoded.

Det passer meget godt med tidspunktet. Microsoft har tidligere benyttet oktober måned til at lancere nye produkter i sin Surface-familie.

Du bør dog ikke regne med, at det bliver de helt store revolutionerende produkter, som bliver fremvist.

Microsoft har tidligere lovet at udgive en Surface Pro med LTE/4G-funktion, og man kunne også forvente at se en mere opdateret efterfølger af Surface Book-computeren eller Surface Hub-tavlen.

Hvad nyt?

Der er dog en chance for, at Microsoft fremviser de første ARM-styrede Windows-bærbare computere - og dermed måske en ny Surface-tablet med en ARM-processor.

Sidst Microsoft legede med de ofte smartphone-orienterede ARM-processorer var ved Windows RT, der var en fiasko, da den ikke kunne afvikle de klassiske Windows-programmer.

Sidenhen har Microsoft og Qualcomm indgået et samarbejde om at få Windows-programmer - win.32/.net - vil at blive emuleret på Qualcomms ARM-baserede Snapdragon-processorer.

Det kan du se i videoen herunder:

Det vil betyde tynde og lette bærbare Windows-tablets med konstant forbundet LTE-muligheder og høje batterilevetider, men som i princippet stadig kan afvikle tunge Windows-programmer som Photoshop.

HP, Asus og Lenovo er allerede på vej med ARM-Windows 10-tablets inden året er omme, lyder det fra Microsoft.

Læs også: Microsoft forsøger sig igen med Windows på ARM-processorer - og denne gang ser det ud til at lykkes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere