Artikel top billede

3-direktør ærgrer sig over TDC’s overtagelse af Plenti

3 havde mulighed for at købe Plenti, men undlod at slå til. Nu er Plenti netop blevet solgt til TDC, der nu flytter de 90.000 kunder fra 3’s netværk og over på sit eget.

Mobilselskabet 3 havde mulighed for at købe Plenti, men undlod at slå til.

Og tidligt mandag morgen underskrev Plenti-direktør Peter Mægbæk så salgskontrakten med TDC, som betyder, at TDC overtager det fremadstormende mobilfirma for 74 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Plenti-direktør skrev salgspapirer under klokken 07:20 i morges: "Der har været mange scenarier på bordet."

Det ærgrer 3-direktør Morten Christiansen, som nu blot kan se til, mens TDC går i gang med at flytte Plentis 90.000 kunder over på sit eget mobil-netværk. De har hidtil anvendt 3’s netværk, som Plenti har lejet sig ind på.

Morten Christiansen siger til ITWatch, at han 'ikke er glad' for nyheden om, at TDC overtager mobilselskabet, men at han ‘selvfølgelig’ har været klar over, at Plenti var til salg, men at 3 ikke ønskede at byde af grunde, som han ‘ikke vil komme ind på.’

Han siger til mediet, at han det er ‘forståeligt,’ at TDC køber mobilselskabet på samme måde, som TDC tidligere har købt Onfone, Telmore og Fullrate.

“Det er typisk TDC. Det er forståeligt nok, at de gør det. Når man har svært ved at lave toplinje-vækst, og der er noget, man kan købe, så skal man gøre det. TDC er størst og fastholder sin førerposition,” siger han.

Han regner med, at TDC med en konkurrent mindre nu vil få nemmere ved at komme igennem med at hæve priserne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere