Artikel top billede

3-direktør ærgrer sig over TDC’s overtagelse af Plenti

3 havde mulighed for at købe Plenti, men undlod at slå til. Nu er Plenti netop blevet solgt til TDC, der nu flytter de 90.000 kunder fra 3’s netværk og over på sit eget.

Mobilselskabet 3 havde mulighed for at købe Plenti, men undlod at slå til.

Og tidligt mandag morgen underskrev Plenti-direktør Peter Mægbæk så salgskontrakten med TDC, som betyder, at TDC overtager det fremadstormende mobilfirma for 74 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Plenti-direktør skrev salgspapirer under klokken 07:20 i morges: "Der har været mange scenarier på bordet."

Det ærgrer 3-direktør Morten Christiansen, som nu blot kan se til, mens TDC går i gang med at flytte Plentis 90.000 kunder over på sit eget mobil-netværk. De har hidtil anvendt 3’s netværk, som Plenti har lejet sig ind på.

Morten Christiansen siger til ITWatch, at han 'ikke er glad' for nyheden om, at TDC overtager mobilselskabet, men at han ‘selvfølgelig’ har været klar over, at Plenti var til salg, men at 3 ikke ønskede at byde af grunde, som han ‘ikke vil komme ind på.’

Han siger til mediet, at han det er ‘forståeligt,’ at TDC køber mobilselskabet på samme måde, som TDC tidligere har købt Onfone, Telmore og Fullrate.

“Det er typisk TDC. Det er forståeligt nok, at de gør det. Når man har svært ved at lave toplinje-vækst, og der er noget, man kan købe, så skal man gøre det. TDC er størst og fastholder sin førerposition,” siger han.

Han regner med, at TDC med en konkurrent mindre nu vil få nemmere ved at komme igennem med at hæve priserne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere