Artikel top billede

3-direktør ærgrer sig over TDC’s overtagelse af Plenti

3 havde mulighed for at købe Plenti, men undlod at slå til. Nu er Plenti netop blevet solgt til TDC, der nu flytter de 90.000 kunder fra 3’s netværk og over på sit eget.

Mobilselskabet 3 havde mulighed for at købe Plenti, men undlod at slå til.

Og tidligt mandag morgen underskrev Plenti-direktør Peter Mægbæk så salgskontrakten med TDC, som betyder, at TDC overtager det fremadstormende mobilfirma for 74 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Plenti-direktør skrev salgspapirer under klokken 07:20 i morges: "Der har været mange scenarier på bordet."

Det ærgrer 3-direktør Morten Christiansen, som nu blot kan se til, mens TDC går i gang med at flytte Plentis 90.000 kunder over på sit eget mobil-netværk. De har hidtil anvendt 3’s netværk, som Plenti har lejet sig ind på.

Morten Christiansen siger til ITWatch, at han 'ikke er glad' for nyheden om, at TDC overtager mobilselskabet, men at han ‘selvfølgelig’ har været klar over, at Plenti var til salg, men at 3 ikke ønskede at byde af grunde, som han ‘ikke vil komme ind på.’

Han siger til mediet, at han det er ‘forståeligt,’ at TDC køber mobilselskabet på samme måde, som TDC tidligere har købt Onfone, Telmore og Fullrate.

“Det er typisk TDC. Det er forståeligt nok, at de gør det. Når man har svært ved at lave toplinje-vækst, og der er noget, man kan købe, så skal man gøre det. TDC er størst og fastholder sin førerposition,” siger han.

Han regner med, at TDC med en konkurrent mindre nu vil få nemmere ved at komme igennem med at hæve priserne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere