Artikel top billede

Outlook sendt til tælling i Europa: Sådan ramte kæmpe nedbrud brugerne

Europæiske brugere af Outlook oplevede mandag problemer med at sende meddelelser. Det sendte kom aldrig længere end mappen for kladder.

Mandag havde en af verdens førrende email-programmer i streng start på ugen.

En del af de europæiske brugere af e-mailprogrammet Outlook blev mandag morgen ramt af af et større nedbrud, der varede det meste af dagen.

Problemerne tog sin begyndelse fra morgenstunden, hvor man efter Windows egne oplysninger blev opmærksom på problemet klokken 05:20.

Til at starte med så det ud til, at brugere på globalt plan var ramt, men efter kort tid kunne Windows indskrænke sig til, at det var de europæiske brugere, der var ramt af nedbruddet.

Problemerne drejede sig både om at opnå adgang til Outlook-konti og de, der fik adgang, oplevede, at deres emails ikke blev sendt afsted, men i stedet landede i mappen til kladder.

Problemet løst

Det meste af dagen kan brugerne i følge Microsoft selv have oplevet problemer med at sende emails, og det var i følge Windows selv først kort tid før midnat, at man kunne konstatere, at problemet var løst.

I en besked skriver Microsoft således en halv times tid før midnat, at alt igen kører normalt, og at et fåtal af brugerne ville kunne opleve, at meddelelser, der blev sendt imens problemet stod på ville kunne opleve, at deres beskeder blev leveret med en vis forsinkelse.

Oplevede du nedbruddet? Fortæl os i kommentarfeltet, hvis du i går oplevede problemer med Outlook, og hvordan det påvirkede din arbejdsdag.

Læs hvad der ellers er sket siden i går her: Morgen-briefing: Så mange mennesker arbejder i den danske it-sektor (og vi nærmer os rekord) / Megadyre iPhone X bygget af komponenter for et par tusind kroner / EET Europarts køber fransk firma - sjette opkøb i år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere