Artikel top billede

Outlook sendt til tælling i Europa: Sådan ramte kæmpe nedbrud brugerne

Europæiske brugere af Outlook oplevede mandag problemer med at sende meddelelser. Det sendte kom aldrig længere end mappen for kladder.

Mandag havde en af verdens førrende email-programmer i streng start på ugen.

En del af de europæiske brugere af e-mailprogrammet Outlook blev mandag morgen ramt af af et større nedbrud, der varede det meste af dagen.

Problemerne tog sin begyndelse fra morgenstunden, hvor man efter Windows egne oplysninger blev opmærksom på problemet klokken 05:20.

Til at starte med så det ud til, at brugere på globalt plan var ramt, men efter kort tid kunne Windows indskrænke sig til, at det var de europæiske brugere, der var ramt af nedbruddet.

Problemerne drejede sig både om at opnå adgang til Outlook-konti og de, der fik adgang, oplevede, at deres emails ikke blev sendt afsted, men i stedet landede i mappen til kladder.

Problemet løst

Det meste af dagen kan brugerne i følge Microsoft selv have oplevet problemer med at sende emails, og det var i følge Windows selv først kort tid før midnat, at man kunne konstatere, at problemet var løst.

I en besked skriver Microsoft således en halv times tid før midnat, at alt igen kører normalt, og at et fåtal af brugerne ville kunne opleve, at meddelelser, der blev sendt imens problemet stod på ville kunne opleve, at deres beskeder blev leveret med en vis forsinkelse.

Oplevede du nedbruddet? Fortæl os i kommentarfeltet, hvis du i går oplevede problemer med Outlook, og hvordan det påvirkede din arbejdsdag.

Læs hvad der ellers er sket siden i går her: Morgen-briefing: Så mange mennesker arbejder i den danske it-sektor (og vi nærmer os rekord) / Megadyre iPhone X bygget af komponenter for et par tusind kroner / EET Europarts køber fransk firma - sjette opkøb i år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere