Artikel top billede

Outlook sendt til tælling i Europa: Sådan ramte kæmpe nedbrud brugerne

Europæiske brugere af Outlook oplevede mandag problemer med at sende meddelelser. Det sendte kom aldrig længere end mappen for kladder.

Mandag havde en af verdens førrende email-programmer i streng start på ugen.

En del af de europæiske brugere af e-mailprogrammet Outlook blev mandag morgen ramt af af et større nedbrud, der varede det meste af dagen.

Problemerne tog sin begyndelse fra morgenstunden, hvor man efter Windows egne oplysninger blev opmærksom på problemet klokken 05:20.

Til at starte med så det ud til, at brugere på globalt plan var ramt, men efter kort tid kunne Windows indskrænke sig til, at det var de europæiske brugere, der var ramt af nedbruddet.

Problemerne drejede sig både om at opnå adgang til Outlook-konti og de, der fik adgang, oplevede, at deres emails ikke blev sendt afsted, men i stedet landede i mappen til kladder.

Problemet løst

Det meste af dagen kan brugerne i følge Microsoft selv have oplevet problemer med at sende emails, og det var i følge Windows selv først kort tid før midnat, at man kunne konstatere, at problemet var løst.

I en besked skriver Microsoft således en halv times tid før midnat, at alt igen kører normalt, og at et fåtal af brugerne ville kunne opleve, at meddelelser, der blev sendt imens problemet stod på ville kunne opleve, at deres beskeder blev leveret med en vis forsinkelse.

Oplevede du nedbruddet? Fortæl os i kommentarfeltet, hvis du i går oplevede problemer med Outlook, og hvordan det påvirkede din arbejdsdag.

Læs hvad der ellers er sket siden i går her: Morgen-briefing: Så mange mennesker arbejder i den danske it-sektor (og vi nærmer os rekord) / Megadyre iPhone X bygget af komponenter for et par tusind kroner / EET Europarts køber fransk firma - sjette opkøb i år
IT-JOB

Wunderman A/S

Senior .NET Developer

Netcompany

Managing Architect

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Rollout Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere