Artikel top billede

Foto: René Strandbygaard

Stort it-nedbrud rammer DSB: Billetsalg sat ud af spillet

De it-systemer, der støtter op om billetsalg til danskere, der skal køre med DSB her til morgen, er sat ud af spillet. Det oplyser DSB.

Står du på Hovedbanegården og skal til at trække en togbillet, så kan det godt blive svært. 

DSB er nemlig her til morgen blevet ramt af et it-nedbrud, der har sat billetsystemerne ud af spillet. Det oplyser DSB til Politiken.

Nedbruddet omfatter både DSBs billetautomater, DSBs app samt systemet, der gør det muligt at købe billetter i 7-eleven-butikkerne.

Tilgengæld er der ingen problemer for folk med Rejsekort, da det system ikke er ramt af nedbruddet. 

Læs mere om DSB her: DSB-kunder raser over ny tvungen app-opdatering: "Nu er mit 20-zoners kort væk. Fed opdatering"

Bare spring på

Skal man med toget og automaterne på perronen ikke er samarbejdsvillige nok til at spytte en billet ud, så behøver man ikke væbne sig med tålmodighed.

DSB opfordrer nemlig passagererne til at springe på de tog de skal nå og så tage kontakt til togpersonalet efterfølgende. Det siger underdirektør i DSB Produkt Aske Wieth-Knudsen til Politiken

»DSB arbejder på at løse problemet. I mellemtiden opfordrer vi kunderne til at forsøge at købe billet. Er det ikke muligt, beder vi dem stige på og tage kontakt til togets personale, når de kommer gennem toget«, 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere