Artikel top billede

Foto: René Strandbygaard

Stort it-nedbrud rammer DSB: Billetsalg sat ud af spillet

De it-systemer, der støtter op om billetsalg til danskere, der skal køre med DSB her til morgen, er sat ud af spillet. Det oplyser DSB.

Står du på Hovedbanegården og skal til at trække en togbillet, så kan det godt blive svært. 

DSB er nemlig her til morgen blevet ramt af et it-nedbrud, der har sat billetsystemerne ud af spillet. Det oplyser DSB til Politiken.

Nedbruddet omfatter både DSBs billetautomater, DSBs app samt systemet, der gør det muligt at købe billetter i 7-eleven-butikkerne.

Tilgengæld er der ingen problemer for folk med Rejsekort, da det system ikke er ramt af nedbruddet. 

Læs mere om DSB her: DSB-kunder raser over ny tvungen app-opdatering: "Nu er mit 20-zoners kort væk. Fed opdatering"

Bare spring på

Skal man med toget og automaterne på perronen ikke er samarbejdsvillige nok til at spytte en billet ud, så behøver man ikke væbne sig med tålmodighed.

DSB opfordrer nemlig passagererne til at springe på de tog de skal nå og så tage kontakt til togpersonalet efterfølgende. Det siger underdirektør i DSB Produkt Aske Wieth-Knudsen til Politiken

»DSB arbejder på at løse problemet. I mellemtiden opfordrer vi kunderne til at forsøge at købe billet. Er det ikke muligt, beder vi dem stige på og tage kontakt til togets personale, når de kommer gennem toget«, 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere