Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Næste version af MacOS klar: Nu kan du gratis hente High Sierra til din Mac

Du kan hente High Sierra-opdateringen fra Apples App Store allerede nu, men forvent ikke de store forandringer i dit styresystem

Apples seneste opdatering til sit MacOS-system til sine Mac-computere er nu ude og kan hentes gratis fra din Mac-computers App Store.

High Sierra er navnet, og alle Macs fra 2010 og nyere, og nogle MacBooks og iMacs fra 2009 og nyere kan alle opgraderes med den nye opdatering.

Du skal dog ikke forvente de helt store visuelle forandringer efter opdateringen. De største forandringer i MacOS High Sierra ligger i koden under den grafiske overflade.

Blandt andet er hele MacOS omdannet til at benytte et nyt filsystem, APFS (Apple File System) og understøtter nu bedre og nyere billede- og videoformater.

Blandt andet understøtter MacOS nu HEVC/H.265-standarden, der er optimeret til at vise og håndtere 4K-video langt mere effektivt og mindre batteridrænende.

Safari og Fotos

Safari og Fotos har også fået en mindre overhaling. I Safari blokerer Apple i højere grad for videoer, der automatisk afspiller på en hjemmeside, og Safari blokerer også for de dataindsamlere, der via cookies indsamler data om dig via Safari-browseren.

Foto-appen har også en lang række nye billedebehandlingsfunktioner, så det er lettere og hurtigere at redigere fotos.

Mens der stadig ikke er lige så mange funktioner og evner som i eksempelvis Adobes Lightroom, så vil mange nok se sig tilfredse med redigeringsevnerne i Fotos-appen.

Du henter High Sierra-opdateringen ved at åbne Apple App Store på din Mac-computer, søger efter High Sierra eller klikker på linket i toppen af vinduet. Det tager cirka en time at installere.

Du kan læse mere om MacOS High Sierra her: Apples nye Mac-styresystem tager form: Det kan du vente dig af Sierra
IT-JOB

Danske Commodities A/S

Experienced project manager

Det Konservative Folkeparti

Full Stack IT-udvikler

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Backend-udviklere til Java-baserede microservices
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere