Foto: Microsoft

ProActive hædret af Microsoft: Kåres som Danmarks bedste Microsoft-partner

Reportage: Microsoft har kåret de bedste partnere i 2017. Seancens helt store vinder blev ProActive, der i løbet af aftenen måtte på podiet tre gange for at hente priser.

ProActive er Danmarks bedste Microsoft-partner. 

Det kan konstateres efter en Microsoft torsdag afholdt sin årlige Parter Awards-seance. 

Seancen fandt sted i hovedkontoret i Lyngby, hvor Microsoft havde dækket fint op med stofservietter, arrangeret paneldebat og klargjort et stort antal priser til de danske partnere. 

Og mange skulle hyldes. For ikke mindre end 13 priser skulle uddeles til de danske partnere - og derudover også en pris til de islandske partnere.

Blød opvarmning
De første priser, der blev uddelt var de selvnominerede af slagsen.

Fra et podium i aulaen i Microsofts hovedkvarter uddelte administrerende direktør for Microsoft Danmark, Marianne Dahl Steensen, aftenens første priser. 

Her var da blandt andet en pris til Scales, der blev kåret til årets business applications partner. 

Det var endnu en fjer i hatten for Hasse Bergman og kompagni, der har mærket nærmest ubetinget fremgang i 2017.

I forsommeren blev virksomheden opkøbt af danske NNIT, og siden er ordrene væltet ind hos Scales.

Læs mere om det her: Opkøbt af NNIT for en måned siden: Nu tikker million-ordre ind hos Scales Årets store vinder
Og selvom der altså var gevinst til Hasse Bergman og holdet bag Scales, så kunne det ikke ændre på, at aftenens helt store vinder var ProActive. 

Virksomheden blev overdænget af priser aftenen igennem og måtte på podiet flere gange.

Selv om det ikke var helt så voldsomt, som da Caroline Henderson flåede Grammy-prisuddelingen fra hinanden i 1996 med syv priser efter at have udgivet albummet Cinemataztic, så kan man godt regne med, at folkene fra ProActive var glade for aftenens tre priser. 

Det blev således til prisen som både årets digital transformation partner og årets cloud infrastructure partner, inden aftenens helt store gevinst kom i hus. 

Det skete, da Marianne Dahl Steensen sammen med tv-personligheden Ane Cortzen fra scenen kunne overrække ProActive prisen som årets partner. 

Prisen er tidligere blevet vundet af blandt andre Atea, Netcompany og Venzo.. ja og så af selvsamme ProActive tilbage i 2015.

Det kan du læse om her: Kåring: Her er årets bedste danske Microsoft-partnere


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...
mest debaterede artikler

Premium
Se listen: Disse ti selskaber misbruges mest i mailsvindel
Kendte brands over hele verden misbruges hver dag i svindel-mails til at narre penge og oplysninger ud af virksomheder. Men hvilke virksomhedsnavne er de mest populære at misbruge? Se hele listen her.
Computerworld
TDC ruller fiber ud til flere tusinder husstande - tilbyder gratis opkobling på disse adresser
TDC går i gang med fiber-udrulning til 2.500 husstande på Fyn og Sjælland. Se hvilket husstande, der snart får mulighed for at koble sig på.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Her er din gratis guide til EDI!
EDI giver en hurtig, pålidelig og effektiv automatisk udveksling af forretningsdokumenter, og du slipper for de manuelle processer, som er forbundet med papirdokumenter. Det er især, hvis du er i detail og produktionsvirksomheder, samt grossister, at der er flere fordele ved at implementere EDI – uanset virksomhedens størrelse. Det gør at EDI i dag er den foretrukne metode til dokumentudveksling blandt større virksomheder, når de skal handle med deres leverandører. Derfor har du som leverandør en stor konkurrencefordel, hvis du understøtter EDI – det styrker samhandlen med eksisterende kunder, og gør jer mere attraktive overfor potentielle nye kunder. Dette whitepaper giver dig en introduktion til EDI, og hvordan det fungerer, samt vejledning til hvordan du kommer i gang og vælger den rette leverandør.