Foto: Microsoft

ProActive hædret af Microsoft: Kåres som Danmarks bedste Microsoft-partner

Reportage: Microsoft har kåret de bedste partnere i 2017. Seancens helt store vinder blev ProActive, der i løbet af aftenen måtte på podiet tre gange for at hente priser.

ProActive er Danmarks bedste Microsoft-partner. 

Det kan konstateres efter en Microsoft torsdag afholdt sin årlige Parter Awards-seance. 

Seancen fandt sted i hovedkontoret i Lyngby, hvor Microsoft havde dækket fint op med stofservietter, arrangeret paneldebat og klargjort et stort antal priser til de danske partnere. 

Og mange skulle hyldes. For ikke mindre end 13 priser skulle uddeles til de danske partnere - og derudover også en pris til de islandske partnere.

Blød opvarmning
De første priser, der blev uddelt var de selvnominerede af slagsen.

Fra et podium i aulaen i Microsofts hovedkvarter uddelte administrerende direktør for Microsoft Danmark, Marianne Dahl Steensen, aftenens første priser. 

Her var da blandt andet en pris til Scales, der blev kåret til årets business applications partner. 

Det var endnu en fjer i hatten for Hasse Bergman og kompagni, der har mærket nærmest ubetinget fremgang i 2017.

I forsommeren blev virksomheden opkøbt af danske NNIT, og siden er ordrene væltet ind hos Scales.

Læs mere om det her: Opkøbt af NNIT for en måned siden: Nu tikker million-ordre ind hos Scales Årets store vinder
Og selvom der altså var gevinst til Hasse Bergman og holdet bag Scales, så kunne det ikke ændre på, at aftenens helt store vinder var ProActive. 

Virksomheden blev overdænget af priser aftenen igennem og måtte på podiet flere gange.

Selv om det ikke var helt så voldsomt, som da Caroline Henderson flåede Grammy-prisuddelingen fra hinanden i 1996 med syv priser efter at have udgivet albummet Cinemataztic, så kan man godt regne med, at folkene fra ProActive var glade for aftenens tre priser. 

Det blev således til prisen som både årets digital transformation partner og årets cloud infrastructure partner, inden aftenens helt store gevinst kom i hus. 

Det skete, da Marianne Dahl Steensen sammen med tv-personligheden Ane Cortzen fra scenen kunne overrække ProActive prisen som årets partner. 

Prisen er tidligere blevet vundet af blandt andre Atea, Netcompany og Venzo.. ja og så af selvsamme ProActive tilbage i 2015.

Det kan du læse om her: Kåring: Her er årets bedste danske Microsoft-partnere


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Hackere kræver løsepenge af Norsk Hydro i omfattende ransomware-angreb: "Hele vores globale netværk er nede"
Alle offentlige norske virksomheder er sat i alarmberedskab efter et omfattende ransomware-angreb, der har fået hele Norsk Hydros globale netværk til at gå ned.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Gratis e-bog: Mister du pusten på BI-bjergetapen? Tag den lige vej i stedet!
Denne e-bog er relevant for dig der sidder i en virksomhed, der allerede arbejder med Dynamics 365 for Finance & Operations, eller som overvejer at få det. Det er din genvej til at komme tilbage på BI-motorvejen, hurtigt og på den rigtige måde. Du finder ud af hvordan du kommer ud over bumpene og uden om hullerne på bjergvejen med CBI Plugin, så du igen kommer tilbage på motorvejen og kan køre direkte mod målet. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer over – eller helt undgår – de største bump på bjergetapen.