Artikel top billede

OnePlus 5T afsløres 16. november: Nyt design på vej kun fem måneder efter første lancering

Den kinesiske upcoming-producent af smartphones, OnePlus, er kun fem måneder efter OnePlus 5 på vej med en efterfølger. Her er lanceringsdato og dansk salgsstart

Kinesiske OnePlus, der ejes af verdens fjerdestørste producent af smartphones, Oppo, har meldt ud, at OnePlus 5T er på vej.

5T bliver efterfølgeren til OnePlus 5-telefonen, og OnePlus afslører, at lanceringsdatoen bliver den 16. november.

Teleselskabet 3, der i øjeblikket er den eneste teleudbyder, som sælger OnePlus-telefoner i Danmark, har også meldt ud, at telefonen vil blive lanceret den pågældende torsdag.

3 melder også ud, at telefonen vil være at finde i 3’s butikker allerede den 21. november modsat på det kinesiske hjemmemarked, hvor den først bliver sat til salg fra december.

Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 5 her: Test af OnePlus 5: Stadig vanvittig meget telefon for pengene

Hvad nyt?

Da OnePlus lancerede den opdaterede OnePlus 3T et halvt år efter OnePlus 3, var nyhederne få.

Det var hovedsageligt en hurtigere processor og et lidt større batteri, der var at finde, men i denne omgang bliver det næppe en bedre processor. Der findes ganske enkelt ikke bedre processorer på markedet, som OnePlus kan putte i telefonen.

I stedet lyder rygter og OnePlus’ marketingsmateriale, at det drejer sig om en større skærm, der dækker mere af telefonens front.

Det er en tendens, som vi har set både hos Samsung og LG, og senest også hos HTC, Huawei og Apple.

Telefonen vil dog - modsat telefoner fra HTC, Huawei og Apple, stadig have en 3,5mm minijack-port til dit kablede headset. 

Du må dog også forvente, at prisen på OnePlus 5T vil stige. OnePlus 5 koster cirka 3.600 kroner for 64GB-modellen.

Læs også: Test af Huawei Mate 10 Pro: Endnu en sikker vinder fra kineserne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere