Artikel top billede

OnePlus 5T afsløres 16. november: Nyt design på vej kun fem måneder efter første lancering

Den kinesiske upcoming-producent af smartphones, OnePlus, er kun fem måneder efter OnePlus 5 på vej med en efterfølger. Her er lanceringsdato og dansk salgsstart

Kinesiske OnePlus, der ejes af verdens fjerdestørste producent af smartphones, Oppo, har meldt ud, at OnePlus 5T er på vej.

5T bliver efterfølgeren til OnePlus 5-telefonen, og OnePlus afslører, at lanceringsdatoen bliver den 16. november.

Teleselskabet 3, der i øjeblikket er den eneste teleudbyder, som sælger OnePlus-telefoner i Danmark, har også meldt ud, at telefonen vil blive lanceret den pågældende torsdag.

3 melder også ud, at telefonen vil være at finde i 3’s butikker allerede den 21. november modsat på det kinesiske hjemmemarked, hvor den først bliver sat til salg fra december.

Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 5 her: Test af OnePlus 5: Stadig vanvittig meget telefon for pengene

Hvad nyt?

Da OnePlus lancerede den opdaterede OnePlus 3T et halvt år efter OnePlus 3, var nyhederne få.

Det var hovedsageligt en hurtigere processor og et lidt større batteri, der var at finde, men i denne omgang bliver det næppe en bedre processor. Der findes ganske enkelt ikke bedre processorer på markedet, som OnePlus kan putte i telefonen.

I stedet lyder rygter og OnePlus’ marketingsmateriale, at det drejer sig om en større skærm, der dækker mere af telefonens front.

Det er en tendens, som vi har set både hos Samsung og LG, og senest også hos HTC, Huawei og Apple.

Telefonen vil dog - modsat telefoner fra HTC, Huawei og Apple, stadig have en 3,5mm minijack-port til dit kablede headset. 

Du må dog også forvente, at prisen på OnePlus 5T vil stige. OnePlus 5 koster cirka 3.600 kroner for 64GB-modellen.

Læs også: Test af Huawei Mate 10 Pro: Endnu en sikker vinder fra kineserne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere