Artikel top billede

OnePlus 5T afsløres 16. november: Nyt design på vej kun fem måneder efter første lancering

Den kinesiske upcoming-producent af smartphones, OnePlus, er kun fem måneder efter OnePlus 5 på vej med en efterfølger. Her er lanceringsdato og dansk salgsstart

Kinesiske OnePlus, der ejes af verdens fjerdestørste producent af smartphones, Oppo, har meldt ud, at OnePlus 5T er på vej.

5T bliver efterfølgeren til OnePlus 5-telefonen, og OnePlus afslører, at lanceringsdatoen bliver den 16. november.

Teleselskabet 3, der i øjeblikket er den eneste teleudbyder, som sælger OnePlus-telefoner i Danmark, har også meldt ud, at telefonen vil blive lanceret den pågældende torsdag.

3 melder også ud, at telefonen vil være at finde i 3’s butikker allerede den 21. november modsat på det kinesiske hjemmemarked, hvor den først bliver sat til salg fra december.

Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 5 her: Test af OnePlus 5: Stadig vanvittig meget telefon for pengene

Hvad nyt?

Da OnePlus lancerede den opdaterede OnePlus 3T et halvt år efter OnePlus 3, var nyhederne få.

Det var hovedsageligt en hurtigere processor og et lidt større batteri, der var at finde, men i denne omgang bliver det næppe en bedre processor. Der findes ganske enkelt ikke bedre processorer på markedet, som OnePlus kan putte i telefonen.

I stedet lyder rygter og OnePlus’ marketingsmateriale, at det drejer sig om en større skærm, der dækker mere af telefonens front.

Det er en tendens, som vi har set både hos Samsung og LG, og senest også hos HTC, Huawei og Apple.

Telefonen vil dog - modsat telefoner fra HTC, Huawei og Apple, stadig have en 3,5mm minijack-port til dit kablede headset. 

Du må dog også forvente, at prisen på OnePlus 5T vil stige. OnePlus 5 koster cirka 3.600 kroner for 64GB-modellen.

Læs også: Test af Huawei Mate 10 Pro: Endnu en sikker vinder fra kineserne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.