Artikel top billede

(Foto: Supphachai)

På trods af udbuds-exit i Region Syddanmark: CGI med i kampen om NemLog-in ordre

Samme dag som storleverandøren CGI sagde farvel til ræset om EPJ-ordren i Region Syddanmark, blev leverandøren prækvalificeret til at kæmpe med om ny millionordre.

Et dramatisk exit fra slutspurten om leverancen af et EPJ/PAS-system til Region Syddanmark til en værdi af 1 milliard kroner var ikke det eneste, der skete for CGI igår. 

For mens så godt som al fokus var på det overraskende farvel til det omstridte EPJ-udbud i Region Syddanmark, så fik CGI samtidigt bragt sig selv i spil i et andet stort udbud. 

Sent i går eftermiddags offentliggjorde Digitaliseringsstyrelsen nemlig en meddelelse om, hvilke leverandører, der er blevet prækvalificeret i det offentlige udbud vedrørende det nye NemLog-in system til en værdi på 175 millioner kroner.

Og her var CGI med.

Læs mere om sagen her: CGI-boss efter overraskende udbuds-exit: "Hvis man tager total cost-of-ownership, så har vi den billigste løsning"

Gamle kendinge

CGI er naturligvis ikke ene om at prækvalificere sig som leverandør. 

I feltet befinder sig også en række andre "exiter's" fra kampen om den attraktive milliardkontrakt i Region Syddanmark. 

Det drejer sig om både CSC og NNIT, der begge måtte se sig vraget allerede i prækvalifikationen. Og det er på trods af at NNIT sammen med amerikanske Epic i dag står for leverancen af det EPJ-løsningen Sundhedsplatformen, der er blevet valgt til i både Region Hovedstaden og Region Sjælland. 

Intet er afgjort i udbuddet om NemLog-in-løsningen. De fire kandidater kan gå på juleferie og tænke over, hvordan de vil designe deres tilbud. 

Tilbuddet skal nemlig først afleveres i starten februar næste år.

Læs mere om CGIs exit her: 

Computerworld mener: Nye ridser i lakken til Region Syddanmark i ombrust EPJ-udbud 

BREAKING: Stor-leverandør trækker sig uden varsel fra milliard-udbud i Region Syddanmark: "Efter mange overvejelser er vi desværre nået til den konklusion"

Region Syddanmark efter dramatisk leverandør-exit: “Vi fortsætter milliard-udbud med de to tilbageværende leverandører”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere