Artikel top billede

(Foto: Supphachai)

På trods af udbuds-exit i Region Syddanmark: CGI med i kampen om NemLog-in ordre

Samme dag som storleverandøren CGI sagde farvel til ræset om EPJ-ordren i Region Syddanmark, blev leverandøren prækvalificeret til at kæmpe med om ny millionordre.

Et dramatisk exit fra slutspurten om leverancen af et EPJ/PAS-system til Region Syddanmark til en værdi af 1 milliard kroner var ikke det eneste, der skete for CGI igår. 

For mens så godt som al fokus var på det overraskende farvel til det omstridte EPJ-udbud i Region Syddanmark, så fik CGI samtidigt bragt sig selv i spil i et andet stort udbud. 

Sent i går eftermiddags offentliggjorde Digitaliseringsstyrelsen nemlig en meddelelse om, hvilke leverandører, der er blevet prækvalificeret i det offentlige udbud vedrørende det nye NemLog-in system til en værdi på 175 millioner kroner.

Og her var CGI med.

Læs mere om sagen her: CGI-boss efter overraskende udbuds-exit: "Hvis man tager total cost-of-ownership, så har vi den billigste løsning"

Gamle kendinge

CGI er naturligvis ikke ene om at prækvalificere sig som leverandør. 

I feltet befinder sig også en række andre "exiter's" fra kampen om den attraktive milliardkontrakt i Region Syddanmark. 

Det drejer sig om både CSC og NNIT, der begge måtte se sig vraget allerede i prækvalifikationen. Og det er på trods af at NNIT sammen med amerikanske Epic i dag står for leverancen af det EPJ-løsningen Sundhedsplatformen, der er blevet valgt til i både Region Hovedstaden og Region Sjælland. 

Intet er afgjort i udbuddet om NemLog-in-løsningen. De fire kandidater kan gå på juleferie og tænke over, hvordan de vil designe deres tilbud. 

Tilbuddet skal nemlig først afleveres i starten februar næste år.

Læs mere om CGIs exit her: 

Computerworld mener: Nye ridser i lakken til Region Syddanmark i ombrust EPJ-udbud 

BREAKING: Stor-leverandør trækker sig uden varsel fra milliard-udbud i Region Syddanmark: "Efter mange overvejelser er vi desværre nået til den konklusion"

Region Syddanmark efter dramatisk leverandør-exit: “Vi fortsætter milliard-udbud med de to tilbageværende leverandører”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere