Artikel top billede

(Foto: Supphachai)

På trods af udbuds-exit i Region Syddanmark: CGI med i kampen om NemLog-in ordre

Samme dag som storleverandøren CGI sagde farvel til ræset om EPJ-ordren i Region Syddanmark, blev leverandøren prækvalificeret til at kæmpe med om ny millionordre.

Et dramatisk exit fra slutspurten om leverancen af et EPJ/PAS-system til Region Syddanmark til en værdi af 1 milliard kroner var ikke det eneste, der skete for CGI igår. 

For mens så godt som al fokus var på det overraskende farvel til det omstridte EPJ-udbud i Region Syddanmark, så fik CGI samtidigt bragt sig selv i spil i et andet stort udbud. 

Sent i går eftermiddags offentliggjorde Digitaliseringsstyrelsen nemlig en meddelelse om, hvilke leverandører, der er blevet prækvalificeret i det offentlige udbud vedrørende det nye NemLog-in system til en værdi på 175 millioner kroner.

Og her var CGI med.

Læs mere om sagen her: CGI-boss efter overraskende udbuds-exit: "Hvis man tager total cost-of-ownership, så har vi den billigste løsning"

Gamle kendinge

CGI er naturligvis ikke ene om at prækvalificere sig som leverandør. 

I feltet befinder sig også en række andre "exiter's" fra kampen om den attraktive milliardkontrakt i Region Syddanmark. 

Det drejer sig om både CSC og NNIT, der begge måtte se sig vraget allerede i prækvalifikationen. Og det er på trods af at NNIT sammen med amerikanske Epic i dag står for leverancen af det EPJ-løsningen Sundhedsplatformen, der er blevet valgt til i både Region Hovedstaden og Region Sjælland. 

Intet er afgjort i udbuddet om NemLog-in-løsningen. De fire kandidater kan gå på juleferie og tænke over, hvordan de vil designe deres tilbud. 

Tilbuddet skal nemlig først afleveres i starten februar næste år.

Læs mere om CGIs exit her: 

Computerworld mener: Nye ridser i lakken til Region Syddanmark i ombrust EPJ-udbud 

BREAKING: Stor-leverandør trækker sig uden varsel fra milliard-udbud i Region Syddanmark: "Efter mange overvejelser er vi desværre nået til den konklusion"

Region Syddanmark efter dramatisk leverandør-exit: “Vi fortsætter milliard-udbud med de to tilbageværende leverandører”




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere