Artikel top billede

(Foto: Supphachai)

På trods af udbuds-exit i Region Syddanmark: CGI med i kampen om NemLog-in ordre

Samme dag som storleverandøren CGI sagde farvel til ræset om EPJ-ordren i Region Syddanmark, blev leverandøren prækvalificeret til at kæmpe med om ny millionordre.

Et dramatisk exit fra slutspurten om leverancen af et EPJ/PAS-system til Region Syddanmark til en værdi af 1 milliard kroner var ikke det eneste, der skete for CGI igår. 

For mens så godt som al fokus var på det overraskende farvel til det omstridte EPJ-udbud i Region Syddanmark, så fik CGI samtidigt bragt sig selv i spil i et andet stort udbud. 

Sent i går eftermiddags offentliggjorde Digitaliseringsstyrelsen nemlig en meddelelse om, hvilke leverandører, der er blevet prækvalificeret i det offentlige udbud vedrørende det nye NemLog-in system til en værdi på 175 millioner kroner.

Og her var CGI med.

Læs mere om sagen her: CGI-boss efter overraskende udbuds-exit: "Hvis man tager total cost-of-ownership, så har vi den billigste løsning"

Gamle kendinge

CGI er naturligvis ikke ene om at prækvalificere sig som leverandør. 

I feltet befinder sig også en række andre "exiter's" fra kampen om den attraktive milliardkontrakt i Region Syddanmark. 

Det drejer sig om både CSC og NNIT, der begge måtte se sig vraget allerede i prækvalifikationen. Og det er på trods af at NNIT sammen med amerikanske Epic i dag står for leverancen af det EPJ-løsningen Sundhedsplatformen, der er blevet valgt til i både Region Hovedstaden og Region Sjælland. 

Intet er afgjort i udbuddet om NemLog-in-løsningen. De fire kandidater kan gå på juleferie og tænke over, hvordan de vil designe deres tilbud. 

Tilbuddet skal nemlig først afleveres i starten februar næste år.

Læs mere om CGIs exit her: 

Computerworld mener: Nye ridser i lakken til Region Syddanmark i ombrust EPJ-udbud 

BREAKING: Stor-leverandør trækker sig uden varsel fra milliard-udbud i Region Syddanmark: "Efter mange overvejelser er vi desværre nået til den konklusion"

Region Syddanmark efter dramatisk leverandør-exit: “Vi fortsætter milliard-udbud med de to tilbageværende leverandører”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere