Artikel top billede

Fire danskere til tops i SAP - kommer med i nordisk ledelse

Fire danskere bliver indsat i SAP's nordiske ledelse som led i markant satsning på cloud computing.

Fire højtplacerede danskere trækkes ind i SAP's nordiske ledelse, hvor de alle fire får specifikt fokus på at udvikle og løfte selskabets cloud-forretning.

Det sker i forbindelse med en stor omstrukturering på ledelsesplan, der også fører til, at den hidtidige chef for den danske forretning, Anders Feddersen, stopper på posten.

Selskabet indsætter istedet den tidligere danske topchef Jørn Bo Jacobsen som ny country manager, hvor han afløser Anders Feddersen, der har været country manager siden 2014.

Det kan du læse mere om her: SAP’s danske chef færdig på posten - afløser tiltræder straks

Hertil kommer, at SAP nu udvider sin nordiske ledelsesgruppe med fire danskere, som alle får fokus på at udvikle og udvide cloud-forretningen.

De fire er:

Jens Bager, som bliver nordisk chef for SAP SuccessFactors, der står for cloud-baserede HR-løsninger, som bygger på SAP’s milliard-opkøb af dansk-stiftede SuccessFactors i 2012.

Dengang købte SAP selskabet af danske Lars Dalgaard for 19 milliarder kroner.

Det kan du læse mere om her: Dansk topchef: Jeg tjener ufatteligt beløb på SAP-køb

Jonas Almstrup, der bliver nordisk chef for SAP Hybris, som er SAP’s cloud-baserede løsninger inden for marketing og e-handel.

Jens Jacobsen, der bliver nordisk chef for SAP Ariba, som er cloud-baserede indløbsløsninger.

Morten Karas, der bliver nordisk chef for enterprise-løsningen SAP Hana.

Transformation

SAP satte for nogle år siden for alvor skub i en stor transformation, der skal føre selskabet væk fra dets klassiske snit som stort ERP-firma med fokus på de allerstørste virksomheder.

Det nye SAP skal være agilt, cloud-basaeret og kunde-orienteret. 

Det tyske selskab har i de senere år opkøbt en række virksomheder inden for områder som HR, cloud, mobility og business intelligence, der har udvidet selskabets produkt-vifte ret betydeligt.

SAP har tidligere erkendt, at selskabet kom lidt sent i gang med cloud-udviklingen.

Det kan du læse mere om her: "SAP kom lidt sent ind i hele cloud-udviklingen, men man indså så ret hurtigt, at hvis ikke vi satser på det, så er vi ude af business"

Selskabets daværende danske topchef, Jim Hagemann Snabe, har tidligere fortalt til Computerworld, at opkøbene har fundet sted for at udvikle - og ikke for at konsolidere - i en kategori.

Alt i alt betyder udviklingen, at SAP har fået flere produkter på hylderne, større kompleksitet og flere indgange. 

Læs også:

Her er SAP's planer med Dalgaards SuccessFactors

"SAP kom lidt sent ind i hele cloud-udviklingen, men man indså så ret hurtigt, at hvis ikke vi satser på det, så er vi ude af business"

Bølge af masseansættelser hos danske it-firmaer: Har brug for disse it-folk netop nu

SAP skærer danske job væk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere