Artikel top billede

Martin Thorborg-selskabet Dinero lander første overskud nogensinde: "Det er en milepæl," siger Thorborg

Martin Thorborg-selskabet Dinero lander sit første overskud nogensinde.

Det cloud-baserede regnskabsprogram Dinero er ved at få godt fat i markedet.

Selskabet, der er stiftet af den kendte it-rigmand Martin Thorborg, landede i 2017 for første gang nogensinde sorte tal på bundlinien.

Selskabet kom nemlig ud af 2017 med et overskud før skat på 8,9 millioner kroner - en væsentlig forbedring i forhold til 2016, hvor Dinero fik et underskud på en million kroner.

“Det er en milepæl, som markerer, hvor langt vi er nået som virksomhed. Vi laver et flot overskud på trods af, at mere end halvdelen af de små virksomheder, der bruger Dinero, intet betaler,” lyder det fra Martin Thorborg.

Ifølge selskabet er antallet af betalende kunder imidlertid steget ganske pænt. Dinero har nu 19.000 betalende kunder og cirka det samme antal gratister.

Dinero blev i 2016 solgt til norske Visma, der på dette tidspunkt i den grad var på opkøbstogt i Danmark. I samme periode købte Visma også e-conomic og Bluegarden.

Det kan du læse mere om her: Visma-direktør garanterer fortsat gratis ydelser: Derfor køber vi Thorborg-firmaet Dinero

Martin Thorborg meddeler, at Dinero har ‘en masse spændende projekter’ på vej, som ‘kommer til at gøre livet som iværksætter nemmere og sjovere.’

Blandt andet vil Dinero investere i udviklingen af Dinero Rating, der ifølge selskabet skal ‘hjælpe små virksomheder i kampen mod dårlige betalere.’

“På den måde er vi forhåbentlig med til at få flere iværksætteres virksomheder til at overleve,” siger Martin Thorborg.

Læs også:

Martin Thorborg scorer kassen på salg af endnu en virksomhed: "Det drejer sig om mange penge"

Dinero-konkurrenten Billy efter Vismas opkøb af Dinero: Derfor sagde vi nej til to million-bud fra Visma

Så meget betalte Visma for Dinero: Martin Thorborg-selskab trækker millioner ud efter salget
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere