Artikel top billede

Martin Thorborg-selskabet Dinero lander første overskud nogensinde: "Det er en milepæl," siger Thorborg

Martin Thorborg-selskabet Dinero lander sit første overskud nogensinde.

Det cloud-baserede regnskabsprogram Dinero er ved at få godt fat i markedet.

Selskabet, der er stiftet af den kendte it-rigmand Martin Thorborg, landede i 2017 for første gang nogensinde sorte tal på bundlinien.

Selskabet kom nemlig ud af 2017 med et overskud før skat på 8,9 millioner kroner - en væsentlig forbedring i forhold til 2016, hvor Dinero fik et underskud på en million kroner.

“Det er en milepæl, som markerer, hvor langt vi er nået som virksomhed. Vi laver et flot overskud på trods af, at mere end halvdelen af de små virksomheder, der bruger Dinero, intet betaler,” lyder det fra Martin Thorborg.

Ifølge selskabet er antallet af betalende kunder imidlertid steget ganske pænt. Dinero har nu 19.000 betalende kunder og cirka det samme antal gratister.

Dinero blev i 2016 solgt til norske Visma, der på dette tidspunkt i den grad var på opkøbstogt i Danmark. I samme periode købte Visma også e-conomic og Bluegarden.

Det kan du læse mere om her: Visma-direktør garanterer fortsat gratis ydelser: Derfor køber vi Thorborg-firmaet Dinero

Martin Thorborg meddeler, at Dinero har ‘en masse spændende projekter’ på vej, som ‘kommer til at gøre livet som iværksætter nemmere og sjovere.’

Blandt andet vil Dinero investere i udviklingen af Dinero Rating, der ifølge selskabet skal ‘hjælpe små virksomheder i kampen mod dårlige betalere.’

“På den måde er vi forhåbentlig med til at få flere iværksætteres virksomheder til at overleve,” siger Martin Thorborg.

Læs også:

Martin Thorborg scorer kassen på salg af endnu en virksomhed: "Det drejer sig om mange penge"

Dinero-konkurrenten Billy efter Vismas opkøb af Dinero: Derfor sagde vi nej til to million-bud fra Visma

Så meget betalte Visma for Dinero: Martin Thorborg-selskab trækker millioner ud efter salget
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere