Artikel top billede

Microsoft lancerer preview-udgave af Office 2019

Virksomheder kan nu få en forsmag på Microsofts nye Office-pakke, Office 2019. I weekenden åbnede selskabet op for preview-udgaven.

Microsoft har allerede meldt ud, at selskabets nye abonnementsfri Office-pakke, Office 2019, bliver tilgængelig senere på året, men i weekenden gjorde selskabet det muligt for virksomheder at afprøve funktionerne i den nye Office-pakke, da Microsoft lancerede preview-udgaven af Office 2019.

Office 2019 indeholder Microsoft Offices sædvanlige programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook samt server-versioner af Exchange, SharePoint og Skype for Business.

Læs også: Microsoft på vej med abonnementsfri Office-pakke - kommer til næste år

Vil presse brugere væk fra Windows 7

Med den nye version af Office 2019 går Microsoft benhårdt efter at få fat i de virksomheder, som ikke bruger Office 365 med de dertilhørende cloud-funktioner.

Den nye office-pakke kan som udgangspunkt kun køre på Windows 10, hvilket sker for at presse brugerne væk fra den ni år gamle Windows 7-platform, som stadig bruges af en del virksomheder.

Det kan du læse mere om her: Microsofts Office 2019 vil kun virke på Windows 10: Skal presse virksomhederne væk fra Windows 7

Som sædvanligt vil der også komme en Mac-udgave.

I februar lykkedes det endeligt Micrsoft at overgå antallet af Windows 7 brugere med antallet af brugere, der benytter Windows 10.

Det kan du læse mere om her:Vigtig milepæl for Microsoft: Windows 10 vipper omsider Windows 7 af tronen

Endelig udgivelsesdato lader vente på sig

Office 2019 er en mere opdateret version af Office-programmerne end den eksisterende Office 2016 og vil blandt andet indeholde bedre it-management-funktioner og bedre Ink-evner til stylus-brug.

Excel vil få sine vanlige nye formler og grafer til dataanalyse, og PowerPoint får nye animationer til præsentationer, som Office 365-brugere allerede har i dag.

Microsoft har endnu ikke sat en dato på den endelige udgivelse for Office 2019, men virksomheder kan få lov til at afprøve funktionerne ved at tilmelde sig her.

Tilmelding kræver, at virksomhederne er medlem af Microsoft Collabororate.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere