Artikel top billede

Microsoft lancerer preview-udgave af Office 2019

Virksomheder kan nu få en forsmag på Microsofts nye Office-pakke, Office 2019. I weekenden åbnede selskabet op for preview-udgaven.

Microsoft har allerede meldt ud, at selskabets nye abonnementsfri Office-pakke, Office 2019, bliver tilgængelig senere på året, men i weekenden gjorde selskabet det muligt for virksomheder at afprøve funktionerne i den nye Office-pakke, da Microsoft lancerede preview-udgaven af Office 2019.

Office 2019 indeholder Microsoft Offices sædvanlige programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook samt server-versioner af Exchange, SharePoint og Skype for Business.

Læs også: Microsoft på vej med abonnementsfri Office-pakke - kommer til næste år

Vil presse brugere væk fra Windows 7

Med den nye version af Office 2019 går Microsoft benhårdt efter at få fat i de virksomheder, som ikke bruger Office 365 med de dertilhørende cloud-funktioner.

Den nye office-pakke kan som udgangspunkt kun køre på Windows 10, hvilket sker for at presse brugerne væk fra den ni år gamle Windows 7-platform, som stadig bruges af en del virksomheder.

Det kan du læse mere om her: Microsofts Office 2019 vil kun virke på Windows 10: Skal presse virksomhederne væk fra Windows 7

Som sædvanligt vil der også komme en Mac-udgave.

I februar lykkedes det endeligt Micrsoft at overgå antallet af Windows 7 brugere med antallet af brugere, der benytter Windows 10.

Det kan du læse mere om her:Vigtig milepæl for Microsoft: Windows 10 vipper omsider Windows 7 af tronen

Endelig udgivelsesdato lader vente på sig

Office 2019 er en mere opdateret version af Office-programmerne end den eksisterende Office 2016 og vil blandt andet indeholde bedre it-management-funktioner og bedre Ink-evner til stylus-brug.

Excel vil få sine vanlige nye formler og grafer til dataanalyse, og PowerPoint får nye animationer til præsentationer, som Office 365-brugere allerede har i dag.

Microsoft har endnu ikke sat en dato på den endelige udgivelse for Office 2019, men virksomheder kan få lov til at afprøve funktionerne ved at tilmelde sig her.

Tilmelding kræver, at virksomhederne er medlem af Microsoft Collabororate.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere