Artikel top billede

Microsoft lancerer preview-udgave af Office 2019

Virksomheder kan nu få en forsmag på Microsofts nye Office-pakke, Office 2019. I weekenden åbnede selskabet op for preview-udgaven.

Microsoft har allerede meldt ud, at selskabets nye abonnementsfri Office-pakke, Office 2019, bliver tilgængelig senere på året, men i weekenden gjorde selskabet det muligt for virksomheder at afprøve funktionerne i den nye Office-pakke, da Microsoft lancerede preview-udgaven af Office 2019.

Office 2019 indeholder Microsoft Offices sædvanlige programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook samt server-versioner af Exchange, SharePoint og Skype for Business.

Læs også: Microsoft på vej med abonnementsfri Office-pakke - kommer til næste år

Vil presse brugere væk fra Windows 7

Med den nye version af Office 2019 går Microsoft benhårdt efter at få fat i de virksomheder, som ikke bruger Office 365 med de dertilhørende cloud-funktioner.

Den nye office-pakke kan som udgangspunkt kun køre på Windows 10, hvilket sker for at presse brugerne væk fra den ni år gamle Windows 7-platform, som stadig bruges af en del virksomheder.

Det kan du læse mere om her: Microsofts Office 2019 vil kun virke på Windows 10: Skal presse virksomhederne væk fra Windows 7

Som sædvanligt vil der også komme en Mac-udgave.

I februar lykkedes det endeligt Micrsoft at overgå antallet af Windows 7 brugere med antallet af brugere, der benytter Windows 10.

Det kan du læse mere om her:Vigtig milepæl for Microsoft: Windows 10 vipper omsider Windows 7 af tronen

Endelig udgivelsesdato lader vente på sig

Office 2019 er en mere opdateret version af Office-programmerne end den eksisterende Office 2016 og vil blandt andet indeholde bedre it-management-funktioner og bedre Ink-evner til stylus-brug.

Excel vil få sine vanlige nye formler og grafer til dataanalyse, og PowerPoint får nye animationer til præsentationer, som Office 365-brugere allerede har i dag.

Microsoft har endnu ikke sat en dato på den endelige udgivelse for Office 2019, men virksomheder kan få lov til at afprøve funktionerne ved at tilmelde sig her.

Tilmelding kræver, at virksomhederne er medlem af Microsoft Collabororate.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere