Artikel top billede

NNIT vinder udbud til 175 millioner kroner foran CSC, CGI og Netic

NNIT fortsætter som drifts-leverandør af NemLogin i de næste syv år. Selskabet har netop vundet ordren foran CSC, CGI og Netic.

NNIT fortsætter som driftsleverandør af NemLogin i de kommende syv år.

Selskabet har nemlig netop vundet ordren til sammenlangt omkring 175 millioner kroner foran CSC, CGI og Netic, der alle var med i opløbet i det store udbud.

“Da NNIT varetager driften af NemLog-in i dag, bliver der tale om en videreførelse af løsningen hos den eksisterende leverandør,” lyder det i en meddelelse fra Digitaliseringsstyrelsen.

Digitaliseringsstyrelsen har påpeget i udbudsmaterialet, at prisen, som de prækvalificerede fire selskaber har budt ind med, ikke er det eneste kriterium, som der bliver lagt vægt på.

Ikke mindst er der blevet kigget på selskabernes relevante referencer, som det hedder, og her har NNIT i sagens natur som nuværende leverandør kunne fremvise solide eksempler.

Også prækvalificeret til selve løsningen

NNIT er sammen Nets DanID og CSC også prækvalificeret til opgaven om at levere selve NemLogin-løsningen.

Her havde Digitaliseringsstyrelsen ventet at fire leverandører vill byde ind, men kun de pågældende tre meldte sig på banen.

Dette udbud handler om ‘nyudvikling, videreudvikling, vedligeholdelse og forvaltning af NemLog-in,’ og de tre selskaber skal aflevere første tilbud 13. juni, hvorefter de vil indlede forhandlinger med Digitaliseringsstyrelsen, inden de afgiver endeligt tilbud.

Vinderen ventes at blive udnævnt inden nytår.

Digitaliseringsstyrelsen meddeler, at NNIT som vinder af driftsopgaven skal ‘samarbbejde med den kommende udviklingsleverandør’ - som altså meget vel kan blive NNIT selv.

Udbuddet er det første, der bliver afgjort af de tre store udbud, som tilsammen kommer til at dække en væsentlig del af de kommende års digitale infrastruktur herhjemme.

Foruden drift og vedligehold af NemID drejer det sig om Digital Post, hvor IBM, e-Boks og Netcompany er prækvalificerede, samt MitID, hvor CSC, Gemalto og Nets DanID er prækvalificerede.

Læs også: Tre it-selskaber med i opløbet om at blive ny leverandør af NemLogin i kæmpe-udbud til en kvart milliard kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere