Artikel top billede

NNIT vinder udbud til 175 millioner kroner foran CSC, CGI og Netic

NNIT fortsætter som drifts-leverandør af NemLogin i de næste syv år. Selskabet har netop vundet ordren foran CSC, CGI og Netic.

NNIT fortsætter som driftsleverandør af NemLogin i de kommende syv år.

Selskabet har nemlig netop vundet ordren til sammenlangt omkring 175 millioner kroner foran CSC, CGI og Netic, der alle var med i opløbet i det store udbud.

“Da NNIT varetager driften af NemLog-in i dag, bliver der tale om en videreførelse af løsningen hos den eksisterende leverandør,” lyder det i en meddelelse fra Digitaliseringsstyrelsen.

Digitaliseringsstyrelsen har påpeget i udbudsmaterialet, at prisen, som de prækvalificerede fire selskaber har budt ind med, ikke er det eneste kriterium, som der bliver lagt vægt på.

Ikke mindst er der blevet kigget på selskabernes relevante referencer, som det hedder, og her har NNIT i sagens natur som nuværende leverandør kunne fremvise solide eksempler.

Også prækvalificeret til selve løsningen

NNIT er sammen Nets DanID og CSC også prækvalificeret til opgaven om at levere selve NemLogin-løsningen.

Her havde Digitaliseringsstyrelsen ventet at fire leverandører vill byde ind, men kun de pågældende tre meldte sig på banen.

Dette udbud handler om ‘nyudvikling, videreudvikling, vedligeholdelse og forvaltning af NemLog-in,’ og de tre selskaber skal aflevere første tilbud 13. juni, hvorefter de vil indlede forhandlinger med Digitaliseringsstyrelsen, inden de afgiver endeligt tilbud.

Vinderen ventes at blive udnævnt inden nytår.

Digitaliseringsstyrelsen meddeler, at NNIT som vinder af driftsopgaven skal ‘samarbbejde med den kommende udviklingsleverandør’ - som altså meget vel kan blive NNIT selv.

Udbuddet er det første, der bliver afgjort af de tre store udbud, som tilsammen kommer til at dække en væsentlig del af de kommende års digitale infrastruktur herhjemme.

Foruden drift og vedligehold af NemID drejer det sig om Digital Post, hvor IBM, e-Boks og Netcompany er prækvalificerede, samt MitID, hvor CSC, Gemalto og Nets DanID er prækvalificerede.

Læs også: Tre it-selskaber med i opløbet om at blive ny leverandør af NemLogin i kæmpe-udbud til en kvart milliard kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere