Artikel top billede

Amazon kaster sig ud i usædvanlig satsning: Køber rettighederne til Premier League

I de næste tre år vil Amazon vise 20 kampe fra den engelske Premier League hver sæson. Selskabet har nemlig købt rettighederne til verdens største fodboldliga.

Fra august bliver det muligt for briter at se Premier League-fodbold på mere utraditionelle kanaler end de normale kanaler som BT og Sky.

Fremover kan de engelske fans nemlig også følge verdens bedste liga på Amazons platform, Amazon Prime Video, hvor man også kan streame musik og video.

Det sker efter, Amazon har købt rettighederne til at vise 20 Premier League kampe per sæson i de næste tre sæsoner. Det skriver Bloomberg.

Det fremgår desuden, at Amazon Prime Video-brugerne ikke skal betale ekstra for at se Premier League-kamepene.

"Vi kigger hele tiden på at tilføje mere værdi til Prime. Premier League er den mest sete sportsliga i verden," lyder det fra Jay Marine, vice president for Amazon Prime Video i Europa.

Amazon kom først

Det er i høj kurs at vise fodbold fra den engelske Premier League, og derfor er prisen for tv-rettighederne til at vise kampene fra den bedste engelske række eksploderet i pris i de senere år.

Derfor har der været spekuleret i, at selskaber som Netflix, Facebook og Apple kunne finde på at købe rettighederne fremfor de traditionelle tv-udbydere.

Nu bliver Amazon så den første utraditionelle udbyder, der bevæger sig ind på det marked.

BT og Sky har stadig rettighederne til at vise det samme antal kampe som hidtil, men selskaberne må altså nu leve med, at Amazon streamer 20 kampe per sæson i de næste tre sæsoner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere