Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC henter ny bestyrelsesformand i Vestas

En svensker med 25 års erfaring fra teleindustrien er ny bestyrelsesformand for TDC. Han tiltræder i sin nye stilling 1. august.

Bert Nordberg skifter 1. august posten som bestyrelsesformand hos Vestas ud med en identisk stilling hos TDC.

Det oplyser TDC mandag.

"Jeg har fulgt situationen omkring TDC nøje, og jeg er overbevist om, at den strategi, de nye aktionærer har lagt frem, er den rigtige for virksomheden og for Danmark. Jeg er spændt på at komme i gang, og jeg ser frem til samarbejdet med Mike Parton og resten af bestyrelsen samt til at bruge min erfaring til at implementere den nye strategi for TDC," lyder det fra Bent Nordberg i en meddelelse fra selskabet.

Svenskeren, der også sidder i bestyrelsen hos selskaber som Electrolux AB, Saab-koncernen, Skandinaviska Cellulosa AB og Essity AB, afløser dermed Mike Parton, som har ageret som midlertidig bestyrelsesformand for TDC.

Mike Parton fortsætter i bestyrelsen.

25 års erfaring fra telesektoren

Bert Nordberg har en lang karriere bag sig hos Sony Ericsson, hvor han var administrerende direktør fra 2009 til 2012.

I alt har han mere end 25 års erfaring teleindustrien, og det er noget, som TDC har lagt vægt på, lyder det på vegne af aktionærerne, fra Allan Polack, administrerende direktør i PFA Pension.

"Bert er meget erfaren, og hans kendskab til telesektoren og det danske erhvervsliv gør ham til et stærkt valg til at lede TDC’s bestyrelse. De 8000 medarbejdere og TDC-ledelsen er i fuld gang med at gennemføre vores strategiske vision for TDC, og vi ser frem til, at Bert skal bistå med at lede den proces," lyder det i meddelelsen fra Allan Polack.

I starten af maj overtog konsortiet DK Telekommunikation, som består pensionskasserne PFA, PKA og ATP samt den australske kapitalfond MacQuarie, TDC.

Det kan du læse mere om her: Pensionsfonde gennemfører TDC-overtagelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere