Artikel top billede

Dansk milliardvirksomhed fortsætter vild opkøbsstime: Årets tredje opkøb skal styrke positionen på det sydeuropæiske marked endnu mere

EET Europarts køber JANIPOS, der står stærk i Sydeuropa. Det er det tredje opkøb bare i år, og det er helt bevidst, understreger EETs danske direktør. "Vi har tidligere haft stor succes med at gennemføre opkøb. Og det her er det tredje strategiske opkøb i år."

Tre på stribe.

Det er en klassisk vending, hvis nogle har succes med noget igen og igen. Og det får vi nu at se, om den danske milliarddistributør EET Europarts fortsat kan leve op til.

Virksomheden er nemlig på opkøb igen. Denne gang køber danskerne virksomheden JANIPOS, og det er det tredje opkøb på stribe bare i år. Men virksomheden har købt sig vej fremad i mange år. Således er det i løbet af de seneste to årtier blevet til flere end 45 opkøb. Og det er stadigvæk nøgleværktøjet i vækstplanen, siger direktør Søren Drewsen.

"Vi har tidligere haft meget stor succes med at gennemføre opkøb og det her er det tredje strategiske opkøb i år," siger han.

Læs mere om EET her: Topchef i den danske kæmpeforretning EET Europarts trækker sig efter 20 år ved roret

Han mener, at metoden virker godt for virksomheden, der er blandt Europas ledende ditributører af blandt andet dele til servere og printere.

"Vi har bevist vores evne til at udvikle og vækste forretningen med vores ekspertise, forretningsmodel og store netværk af distributører. Med opkøbet af JANIPOS har vi fokus på SMV'erne, og vi styrker vores position indenfor Point of Sale," siger han videre.

Læs mere her: Danske EET køber stort fransk it-selskab og henter ny direktør: Opruster massivt på AV

EET er indtil videre til stede i 25 lande, og med opkøbet af JANIPOS bliver den danske virksomhed styrket i den sydlige del af Europa, hvor de JANIPOS har haft fokus på særligt Frankrig og Spanien.

Læs mere om EET her: Tag med bag kulisserne hos EET: Sådan tjener 44 robotter en investering på 24 millioner kroner hjem på få år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere