Artikel top billede

Dansk milliardvirksomhed fortsætter vild opkøbsstime: Årets tredje opkøb skal styrke positionen på det sydeuropæiske marked endnu mere

EET Europarts køber JANIPOS, der står stærk i Sydeuropa. Det er det tredje opkøb bare i år, og det er helt bevidst, understreger EETs danske direktør. "Vi har tidligere haft stor succes med at gennemføre opkøb. Og det her er det tredje strategiske opkøb i år."

Tre på stribe.

Det er en klassisk vending, hvis nogle har succes med noget igen og igen. Og det får vi nu at se, om den danske milliarddistributør EET Europarts fortsat kan leve op til.

Virksomheden er nemlig på opkøb igen. Denne gang køber danskerne virksomheden JANIPOS, og det er det tredje opkøb på stribe bare i år. Men virksomheden har købt sig vej fremad i mange år. Således er det i løbet af de seneste to årtier blevet til flere end 45 opkøb. Og det er stadigvæk nøgleværktøjet i vækstplanen, siger direktør Søren Drewsen.

"Vi har tidligere haft meget stor succes med at gennemføre opkøb og det her er det tredje strategiske opkøb i år," siger han.

Læs mere om EET her: Topchef i den danske kæmpeforretning EET Europarts trækker sig efter 20 år ved roret

Han mener, at metoden virker godt for virksomheden, der er blandt Europas ledende ditributører af blandt andet dele til servere og printere.

"Vi har bevist vores evne til at udvikle og vækste forretningen med vores ekspertise, forretningsmodel og store netværk af distributører. Med opkøbet af JANIPOS har vi fokus på SMV'erne, og vi styrker vores position indenfor Point of Sale," siger han videre.

Læs mere her: Danske EET køber stort fransk it-selskab og henter ny direktør: Opruster massivt på AV

EET er indtil videre til stede i 25 lande, og med opkøbet af JANIPOS bliver den danske virksomhed styrket i den sydlige del af Europa, hvor de JANIPOS har haft fokus på særligt Frankrig og Spanien.

Læs mere om EET her: Tag med bag kulisserne hos EET: Sådan tjener 44 robotter en investering på 24 millioner kroner hjem på få år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere