Artikel top billede

Dansk milliardvirksomhed fortsætter vild opkøbsstime: Årets tredje opkøb skal styrke positionen på det sydeuropæiske marked endnu mere

EET Europarts køber JANIPOS, der står stærk i Sydeuropa. Det er det tredje opkøb bare i år, og det er helt bevidst, understreger EETs danske direktør. "Vi har tidligere haft stor succes med at gennemføre opkøb. Og det her er det tredje strategiske opkøb i år."

Tre på stribe.

Det er en klassisk vending, hvis nogle har succes med noget igen og igen. Og det får vi nu at se, om den danske milliarddistributør EET Europarts fortsat kan leve op til.

Virksomheden er nemlig på opkøb igen. Denne gang køber danskerne virksomheden JANIPOS, og det er det tredje opkøb på stribe bare i år. Men virksomheden har købt sig vej fremad i mange år. Således er det i løbet af de seneste to årtier blevet til flere end 45 opkøb. Og det er stadigvæk nøgleværktøjet i vækstplanen, siger direktør Søren Drewsen.

"Vi har tidligere haft meget stor succes med at gennemføre opkøb og det her er det tredje strategiske opkøb i år," siger han.

Læs mere om EET her: Topchef i den danske kæmpeforretning EET Europarts trækker sig efter 20 år ved roret

Han mener, at metoden virker godt for virksomheden, der er blandt Europas ledende ditributører af blandt andet dele til servere og printere.

"Vi har bevist vores evne til at udvikle og vækste forretningen med vores ekspertise, forretningsmodel og store netværk af distributører. Med opkøbet af JANIPOS har vi fokus på SMV'erne, og vi styrker vores position indenfor Point of Sale," siger han videre.

Læs mere her: Danske EET køber stort fransk it-selskab og henter ny direktør: Opruster massivt på AV

EET er indtil videre til stede i 25 lande, og med opkøbet af JANIPOS bliver den danske virksomhed styrket i den sydlige del af Europa, hvor de JANIPOS har haft fokus på særligt Frankrig og Spanien.

Læs mere om EET her: Tag med bag kulisserne hos EET: Sådan tjener 44 robotter en investering på 24 millioner kroner hjem på få år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere