Artikel top billede

Dansk-amerikansk Citrix-topchef står bag million-investering i dansk it-startup

En dansk-amerikansk Citrix-topchef har anført en million-investering i den danske fotoplatform Zigna, der nu vil erobre det amerikanske marked.

Den danske foto-platform Zigna har fået tilført 1 million dollar, hvilket svarer til knap 6,5, millioner kroner, i en ny investeringsrunde, der blev anført anført af den dansk-amerikanske Klaus Østerman, der er senior vicepresident i Citrix-koncernen.

Det skriver Finans.dk.

Zigna, der er stiftet af iværksætterne Nicolai Afseus og Jesper Lundsgaard, har udviklet en onlineplatform, der hjælper ejendomsmæglere med fotoløsninge samt markedsføring via annoncering, sociale medier og hjemmeside.

Den nye investering skal ifølge Finans hjælpe Zigna med at få adgang til det amerikanske marked, men herhjemme bruges tjenesten allerede af ejendomsmæglerkæderne Home og Nybolig.

”Nu har vi opbygget platformen i USA. Næste skridt er at lukke aftaler med de store ejendomsmæglerkæder. Målet er at dække de fleste byer og markeder i USA,” siger Nicolai Afseus til Finans.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere