Artikel top billede

Dansk-amerikansk Citrix-topchef står bag million-investering i dansk it-startup

En dansk-amerikansk Citrix-topchef har anført en million-investering i den danske fotoplatform Zigna, der nu vil erobre det amerikanske marked.

Den danske foto-platform Zigna har fået tilført 1 million dollar, hvilket svarer til knap 6,5, millioner kroner, i en ny investeringsrunde, der blev anført anført af den dansk-amerikanske Klaus Østerman, der er senior vicepresident i Citrix-koncernen.

Det skriver Finans.dk.

Zigna, der er stiftet af iværksætterne Nicolai Afseus og Jesper Lundsgaard, har udviklet en onlineplatform, der hjælper ejendomsmæglere med fotoløsninge samt markedsføring via annoncering, sociale medier og hjemmeside.

Den nye investering skal ifølge Finans hjælpe Zigna med at få adgang til det amerikanske marked, men herhjemme bruges tjenesten allerede af ejendomsmæglerkæderne Home og Nybolig.

”Nu har vi opbygget platformen i USA. Næste skridt er at lukke aftaler med de store ejendomsmæglerkæder. Målet er at dække de fleste byer og markeder i USA,” siger Nicolai Afseus til Finans.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere