Artikel top billede

Dansk-amerikansk Citrix-topchef står bag million-investering i dansk it-startup

En dansk-amerikansk Citrix-topchef har anført en million-investering i den danske fotoplatform Zigna, der nu vil erobre det amerikanske marked.

Den danske foto-platform Zigna har fået tilført 1 million dollar, hvilket svarer til knap 6,5, millioner kroner, i en ny investeringsrunde, der blev anført anført af den dansk-amerikanske Klaus Østerman, der er senior vicepresident i Citrix-koncernen.

Det skriver Finans.dk.

Zigna, der er stiftet af iværksætterne Nicolai Afseus og Jesper Lundsgaard, har udviklet en onlineplatform, der hjælper ejendomsmæglere med fotoløsninge samt markedsføring via annoncering, sociale medier og hjemmeside.

Den nye investering skal ifølge Finans hjælpe Zigna med at få adgang til det amerikanske marked, men herhjemme bruges tjenesten allerede af ejendomsmæglerkæderne Home og Nybolig.

”Nu har vi opbygget platformen i USA. Næste skridt er at lukke aftaler med de store ejendomsmæglerkæder. Målet er at dække de fleste byer og markeder i USA,” siger Nicolai Afseus til Finans.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere