Artikel top billede

Sådan ser hjemmesiden for den nye streamingtjeneste Strive ud indtil videre

Globalt eventfirma åbner ny streamingtjeneste i Danmark

Om ti dage får Danmark en ny streamingtjeneste, men Netflix er ikke konkurrenten. Strive, som tjenesten hedder, satser på sport og har købt de nordiske rettigheder til den spanske og italienske fodboldliga.

Det global sport- og eventfirma IMG starter en ny streamingtjeneste i de nordiske lande.

Navnet på den nye tjeneste er Strive, og i første omgang er tjenesten ikke født som en konkurrent til Netflix, da Strive udelukkende skal vise sport.

Strive går i luften om godt 10 dage, når henholdsvis den spanske og italienske fodboldliga, La Liga og Serie A, sparkes i gang.

For at lancere tjenesten med et brag, har IMG købt tv-rettighederne til de to ligaer.

Dermed bliver Strive det eneste sted, danske fans af italiensk og spansk fodbold kan se kampene fra de bedste rækker i de to lande.

"Dette er et virkelig spændende projekt for IMG og alle fodboldfans i Skandinavien. Serie A og La Liga er to af verdens mest populære ligaer i fodboldens verden. Med Lionel Messi i FC Barcelona og Cristiano Ronaldo i Juventus vil Strive vise to af planetens bedste spillere. Begge ligaer er særdeles populære i denne region også med tanke på deres mange spillere fra Sverige, Norge og Danmark," siger Kristian Hysén, administrerende direktør for IMG Nordic, i en pressemeddelelse.

Læs også: Britisk mediemogul skal finde 217 milliarder inden fredag i vanvittig handelskabale mellem internationale mediegiganter: Få overblikket over hvem, der køber hvem

Ingen danske kommentatorer

IMG oplyser, at kommentatorerne til kampene vil tale engelsk, så de danske fans må væbne sig med tålmodighed, hvis de ønsker dansktalende kommentatorer.

Det fremgår ikke, hvad Strive ellers vil tilbyde sine abonnenter, når der ikke vises fodbold fra den spanske og italienske liga.

IMG skriver, at selskabet vil producere egne programmer og stof fra arkivet fra hovedkvarteret, som ligger tæt på Heathrow lufthavnen i Londen, men hvad disse programmer skal indeholde, oplyser IMG ikke.

Læs også: Tv-selskab indgår samarbejde med Google: Machine-learning skal fange Premier League-pirater

Koster 79 kroner om måneden

Strive bliver lanceret i både Sverige, Norge og Danmark og kan findes under domænvet Strivesport.com.

Tjenesten er ikke gået i luften endnu, og det er heller ikke muligt at oprette en bruger endnu.

Det er dog muligt at signe op på hjemmesiden, så man får besked, når Strive lanceres.

Som ny bruger får man de første syv dage gratis.

Herefter koster tjenesten 79 kroner om måneden eller 499 kroner, hvis man tegner abonnenment for et helt år.

Strive vil være tilgængelig via iOS- og Android apps, herunder Chromecast og Apple TV.

Læs også: Amazon kaster sig ud i usædvanlig satsning: Køber rettighederne til Premier League
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere