Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Napatech får ny topchef - amerikaner afløser den mangeårige topchef, Henrik Brill Jensen, efter underskudsår

Den danske netværksvirksomhed Napatech i over sommeren i al stilhed indsat amerikaneren Ray Smets som ny administrerende direktør. Den mangeårige topchef, Henrik Brill Jensen, træder et skridt tilbage og bliver COO.

Den danske netværks-virksomhed Napatech har over sommeren i al stilhed indsat amerikaneren Ray Smets som ny CEO.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra børsen i Oslo, som du finder her.

Ifølge meddelelsen tiltrådte Ray Smets som topchef 24. juli.

Han afløser Napatechs mangeårige topchef, danskeren Henrik Brill Jensen, som nu træder et skridt tilbage til rollen som COO.

Henrik Brill Jensen har stået i spidsen for Napatech siden 2005.

I fondsbørsmeddelelsen skriver Napatech, at selskabet er på vej ind i den næste vækstfase.

“Timingen er den rette til at informere alle stakeholdere om, at jeg vil fortsætte mit bidrag til selskabet som COO, hvilket vil inkludere videreudvikling af de eksisterende stærke kunde-forbindelser,” lyder det fra Henrik Brill Jensen.

Napatech blev i 2013 børsnoteret på børsen i Oslo.

Selskabet med dengang omkring 80 ansatte vurderede dengang, at klimaet på den danske fondsbørs ikke egnede sig mindre og mellemstore danske virksomheder.

Det kan du læse mere om her: Dansk it-firma skal børsnoteres - scorer en formue.

Søborg-virksomhedens omsætning faldt i fjor for første gang i flere år og landede her på 206 millioner kroner.

Samtidig kom selskabet ud med et underskud på 24 millioner kroner mod et mindre overskud på 3,7 millioner kroner i 2016.

I regnskabs-meddelelsen for 2018 skrev Henrik Brill Jensen, at 2017 havde været et transitionsår for Napatech, som havde ‘accelleret investeringerne i vores folks, teknologi og produkter’ med henblik på at udvide selskabets løsninger til ‘cloud og software-defined netværk.’

“Selv om visse resultater er under vores forventninger, er vi overbeviste om, at udsigterne for Napatech er meget lyse. Selv om vi måske vil se udsving på den korte bane, forventer vi, at omsætningen igen vil vækste i 2018,” lyder det i meddelelsen.

Den nye amerikanske direktør er 54 år og har tidligere været chef i blandt andet McAfee og Cisco.

"Med hans [Ray Smets, red] omfattende erfaring og track record fra chef-stillinger i sikkerheds,- cloud,- netværks,- software,' og telecom-industrierne er vi overbeviste om, at Ray [Smets, red] vil lede selskabet i at tage de store muligheder i et hastigt voksende marked," lyder det fra Napatechs bestyrelsesformand, Lars Boilesen.

Læs også: Her er Danmarks bedste netværksvirksomhed
IT-JOB

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni

IT-projektleder

Capgemini Danmark A/S

Salesforce Solution Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Det hele begyndte med Microsofts Clippy, men i de kommende år truer ny trend med at forandre internettet “Det bliver fuldstændig styret af kunstig intelligent“
Den første generation af internettet var baseret på, at du skulle tænke og pege, men i fremtiden kommer det til at handle om en dialog mellem mennesker og maskine, spår Henrik Fabrin, der er stifter af botvirksomheden Certainly.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.