Artikel top billede

(Foto: scyther5 / scyther5)

Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat

En ny hjemmeside videresælger hackede konti til alverdens streamingtjenester til småpenge. Hjemmesiden har endda en kundeservice, som lover to måneders garanti.

Netflix, Spotify, HBO, TV2 Play, Yousee TV, Viaplay og mange flere.

Listen over populære og abonnementsbaserede streamingtjenester en stor del af danskerne har adgang til er mange.

Men det kan være en dyr fornøjelse at have adgang til alle eller flere af tjenesterne.

En lyssky hjemmeside, som DR har fundet frem til, gør det nu muligt for brugere at få adgang til alle de tjenester, man ønsker, til med op til 90 procent rabat.

Hjemmesiden har enten hacket enkeltbrugere eller selv købt abonnementer med henblik på videresalg og kan derfor tilbyde brugere en email og et kodeord til de forskellige tjenester.

Det betyder, at en bruger pludselig kan benytte din Netflix-konto samtidigt med, at du selv benytter den, uden du aner uråd.

"Det er typisk op til 80 til 90 procent billigere, end hvad du normalt giver, og så har du en masse forskellige tjenester i stedet for at betale fuld pris for én, så det har givet god mening for mig," siger en anonym person, der afslører, at han har købt hackede konti til både Spotify, Netflix og Viaplay, til DR.

Få et års abonnement til Netflix for 38 kroner

DR oplyser, at mediet har set adskillige eksempler på videressalget, der betyder, at man eksempelvis kan erhverve sig et års abonnement til Netflix for bare 38 kroner.

Normalt koster et Netflix abonnement mellem 79 og 129 kroner om måneden.

Pengene skal overføres via Paypal, og til gengæld modtager kunden så en hacket brugers brugernavn og password til den ønskede streamingtjeneste.

Kundeservice lover to måneders garanti

Den lyssky hjemmeside agerer endda selv som en professionel streamingtjeneste ved at have en kundeservicefunktion.

Her loves der to måneders garanti på den købte adgang.

Det betyder, at hvis den hackede bruger, alligevel fatter mistanke ved eksempelvis at tjekke sin streaminghistorik eller lignende og derfor skifter password - så tildeles man bare et nyt kodeord og brugernavn til de købte tjenester af den lyssky hjemmeside.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere