Artikel top billede

Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm

Den nye danske streamingtjeneste Strive havde store problemer i åbningsweekend. De utilfredse brugere står i kø på tjenestens Facebook-profil.

Den nye nordiske streamingtjeneste Strive, der udelukkende viser kampe fra de bedste fodboldligaer i Spanien og Italien, fik ikke verdens heldigste debut, hvis man skal tro tjenestens brugere.

Tjenesten gik i luften fredag aften, men igennem hele weekenden har kritikken fra brugerne haglet ned over tjenesten, der koster 79 kroner om måneden eller 499 kroner, hvis man tegner abonnenment for et helt år.

En lang række frustrerede brugere brokker sig på Strives Facebookside over, at der ikke streames i broadcast tv-kvalitet med 50 billeder per sekund, men kun det halve, ligesom den mængde billeddata, der streames, heller ikke lever op til brugernes forventninger.

Henover weekenden har Strive fået 35 anmeldelser på Facebook.

På et tidspunkt var gennemsnittet helt nede på en stjerne ud af fem, men det er nu steget til halvanden stjerne.

Eksempelvis skriver en Strive-bruger, at billedekvaliteten svarer til den man får, hvis man kobler en gammel vhs-maskine til en storskærm, mens en anden bruger skriver, at billedekvaliteten vækker minder om, da han i 90'erne fulgte den italienske Serie A på et grynet billederørs-tv.

Læs også: Globalt eventfirma åbner ny streamingtjeneste i Danmark

Lover flere apps i fremtiden

De negative kommentarer fortsætter i lang tid, hvis man scroller ned på Strives Facebookside, og det er kun kvaliteten, der klages over.

Brugerne brokker sig også over, at tjenesten endnu ikke har udviklet apps til Apple tv og smart-tv.

Det er det globale sport- og eventfirma IMG, der står bag tjenesten, som har følt et behov for at adressere de mange utilfreds kunder.

På Facebook undskyldte Strive allerede sent fredag aften for de problemer, der har været i debutweekenden.

Lørdag gjorde tjenesten det så klart, at der på et senere tidspunkt vil komme apps til Apple tv og Smart tv, mens det kun er muligt at streame via Airplay eller Chromecast lige nu.

Desuden lover selskabet, at det arbejder på at forbedre billedkvaliteten, men lige nu streames 25 billeder per sekund.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere