Artikel top billede

Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm

Den nye danske streamingtjeneste Strive havde store problemer i åbningsweekend. De utilfredse brugere står i kø på tjenestens Facebook-profil.

Den nye nordiske streamingtjeneste Strive, der udelukkende viser kampe fra de bedste fodboldligaer i Spanien og Italien, fik ikke verdens heldigste debut, hvis man skal tro tjenestens brugere.

Tjenesten gik i luften fredag aften, men igennem hele weekenden har kritikken fra brugerne haglet ned over tjenesten, der koster 79 kroner om måneden eller 499 kroner, hvis man tegner abonnenment for et helt år.

En lang række frustrerede brugere brokker sig på Strives Facebookside over, at der ikke streames i broadcast tv-kvalitet med 50 billeder per sekund, men kun det halve, ligesom den mængde billeddata, der streames, heller ikke lever op til brugernes forventninger.

Henover weekenden har Strive fået 35 anmeldelser på Facebook.

På et tidspunkt var gennemsnittet helt nede på en stjerne ud af fem, men det er nu steget til halvanden stjerne.

Eksempelvis skriver en Strive-bruger, at billedekvaliteten svarer til den man får, hvis man kobler en gammel vhs-maskine til en storskærm, mens en anden bruger skriver, at billedekvaliteten vækker minder om, da han i 90'erne fulgte den italienske Serie A på et grynet billederørs-tv.

Læs også: Globalt eventfirma åbner ny streamingtjeneste i Danmark

Lover flere apps i fremtiden

De negative kommentarer fortsætter i lang tid, hvis man scroller ned på Strives Facebookside, og det er kun kvaliteten, der klages over.

Brugerne brokker sig også over, at tjenesten endnu ikke har udviklet apps til Apple tv og smart-tv.

Det er det globale sport- og eventfirma IMG, der står bag tjenesten, som har følt et behov for at adressere de mange utilfreds kunder.

På Facebook undskyldte Strive allerede sent fredag aften for de problemer, der har været i debutweekenden.

Lørdag gjorde tjenesten det så klart, at der på et senere tidspunkt vil komme apps til Apple tv og Smart tv, mens det kun er muligt at streame via Airplay eller Chromecast lige nu.

Desuden lover selskabet, at det arbejder på at forbedre billedkvaliteten, men lige nu streames 25 billeder per sekund.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere