Artikel top billede

Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm

Den nye danske streamingtjeneste Strive havde store problemer i åbningsweekend. De utilfredse brugere står i kø på tjenestens Facebook-profil.

Den nye nordiske streamingtjeneste Strive, der udelukkende viser kampe fra de bedste fodboldligaer i Spanien og Italien, fik ikke verdens heldigste debut, hvis man skal tro tjenestens brugere.

Tjenesten gik i luften fredag aften, men igennem hele weekenden har kritikken fra brugerne haglet ned over tjenesten, der koster 79 kroner om måneden eller 499 kroner, hvis man tegner abonnenment for et helt år.

En lang række frustrerede brugere brokker sig på Strives Facebookside over, at der ikke streames i broadcast tv-kvalitet med 50 billeder per sekund, men kun det halve, ligesom den mængde billeddata, der streames, heller ikke lever op til brugernes forventninger.

Henover weekenden har Strive fået 35 anmeldelser på Facebook.

På et tidspunkt var gennemsnittet helt nede på en stjerne ud af fem, men det er nu steget til halvanden stjerne.

Eksempelvis skriver en Strive-bruger, at billedekvaliteten svarer til den man får, hvis man kobler en gammel vhs-maskine til en storskærm, mens en anden bruger skriver, at billedekvaliteten vækker minder om, da han i 90'erne fulgte den italienske Serie A på et grynet billederørs-tv.

Læs også: Globalt eventfirma åbner ny streamingtjeneste i Danmark

Lover flere apps i fremtiden

De negative kommentarer fortsætter i lang tid, hvis man scroller ned på Strives Facebookside, og det er kun kvaliteten, der klages over.

Brugerne brokker sig også over, at tjenesten endnu ikke har udviklet apps til Apple tv og smart-tv.

Det er det globale sport- og eventfirma IMG, der står bag tjenesten, som har følt et behov for at adressere de mange utilfreds kunder.

På Facebook undskyldte Strive allerede sent fredag aften for de problemer, der har været i debutweekenden.

Lørdag gjorde tjenesten det så klart, at der på et senere tidspunkt vil komme apps til Apple tv og Smart tv, mens det kun er muligt at streame via Airplay eller Chromecast lige nu.

Desuden lover selskabet, at det arbejder på at forbedre billedkvaliteten, men lige nu streames 25 billeder per sekund.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere