Artikel top billede

Simcorp buldrer frem: Vækster med 17 procent og skovler penge ind

Simcorp har haft et solidt første halvår af 2018. Sleskabet vækster med 17 procent og lander en bundlinje på lidt over 200 millioner kroner.

Simcorp er netop udkommet med sit regnskab for første halvår af 2018.

Der er fart på Simcorp, som er kommet med sit første regnskab, siden selskabet blev den første it-virksomhed i C25.

Toplinjen lander på 172,8 millioner euro eller omkring 1,2 milliarder kroner, mens Simcorp laver en profit på 27,5 millioner euro eller over 200 millioner kroner.

Omsætningen er dermed vækstet med 16,7 procent sammenlignet med samme periode 2017.

Læs også: Simcorp træder ind i det forjættede land: Bliver første it-selskab i C25

For godt et år siden opkøbte Simcorp det italienske selskab APL Italiana. Tager man højde for lokale valuta tegner det italienske selskab sig for 7,7 procentpoint af væksten, mens den organiske vækst tegner sig for 13,4 procent.

"Vi fortsætter med at levere en solid vækst i omsætning primært fra vores forretningsservices og fra salg til eksisterende kunder. Et dedikeret omkostningsfokus bidraget til en positiv udvikling i EBIT-marginerne sammenlignet med H1 2017. Vi er begejstrede for vores salgspipeline pg potentielle ordre fra nye og eksisterende kunder for de næste seks til 12 måneder," udtaler Klaus Holse, administrerende direktør hos Simcorp, i regnskabet.

Simcorp lander omkring 192 millioner kroner på salg af nye og add-on licenser, en stigning på omkring 92 millioner kroner sammenlignet med sidste år.

Selskabet forventer en vækst for 2018 på mellem 10 og 15 procent og en EBIT-margin på mellem 24,5 og 27,5 procent.

Læs også: SimCorp kigger stålsat mod verdens største marked: "Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedsandel i USA om 10 år "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere