Artikel top billede

Simcorp buldrer frem: Vækster med 17 procent og skovler penge ind

Simcorp har haft et solidt første halvår af 2018. Sleskabet vækster med 17 procent og lander en bundlinje på lidt over 200 millioner kroner.

Simcorp er netop udkommet med sit regnskab for første halvår af 2018.

Der er fart på Simcorp, som er kommet med sit første regnskab, siden selskabet blev den første it-virksomhed i C25.

Toplinjen lander på 172,8 millioner euro eller omkring 1,2 milliarder kroner, mens Simcorp laver en profit på 27,5 millioner euro eller over 200 millioner kroner.

Omsætningen er dermed vækstet med 16,7 procent sammenlignet med samme periode 2017.

Læs også: Simcorp træder ind i det forjættede land: Bliver første it-selskab i C25

For godt et år siden opkøbte Simcorp det italienske selskab APL Italiana. Tager man højde for lokale valuta tegner det italienske selskab sig for 7,7 procentpoint af væksten, mens den organiske vækst tegner sig for 13,4 procent.

"Vi fortsætter med at levere en solid vækst i omsætning primært fra vores forretningsservices og fra salg til eksisterende kunder. Et dedikeret omkostningsfokus bidraget til en positiv udvikling i EBIT-marginerne sammenlignet med H1 2017. Vi er begejstrede for vores salgspipeline pg potentielle ordre fra nye og eksisterende kunder for de næste seks til 12 måneder," udtaler Klaus Holse, administrerende direktør hos Simcorp, i regnskabet.

Simcorp lander omkring 192 millioner kroner på salg af nye og add-on licenser, en stigning på omkring 92 millioner kroner sammenlignet med sidste år.

Selskabet forventer en vækst for 2018 på mellem 10 og 15 procent og en EBIT-margin på mellem 24,5 og 27,5 procent.

Læs også: SimCorp kigger stålsat mod verdens største marked: "Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedsandel i USA om 10 år "




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere