Artikel top billede

Simcorp buldrer frem: Vækster med 17 procent og skovler penge ind

Simcorp har haft et solidt første halvår af 2018. Sleskabet vækster med 17 procent og lander en bundlinje på lidt over 200 millioner kroner.

Simcorp er netop udkommet med sit regnskab for første halvår af 2018.

Der er fart på Simcorp, som er kommet med sit første regnskab, siden selskabet blev den første it-virksomhed i C25.

Toplinjen lander på 172,8 millioner euro eller omkring 1,2 milliarder kroner, mens Simcorp laver en profit på 27,5 millioner euro eller over 200 millioner kroner.

Omsætningen er dermed vækstet med 16,7 procent sammenlignet med samme periode 2017.

Læs også: Simcorp træder ind i det forjættede land: Bliver første it-selskab i C25

For godt et år siden opkøbte Simcorp det italienske selskab APL Italiana. Tager man højde for lokale valuta tegner det italienske selskab sig for 7,7 procentpoint af væksten, mens den organiske vækst tegner sig for 13,4 procent.

"Vi fortsætter med at levere en solid vækst i omsætning primært fra vores forretningsservices og fra salg til eksisterende kunder. Et dedikeret omkostningsfokus bidraget til en positiv udvikling i EBIT-marginerne sammenlignet med H1 2017. Vi er begejstrede for vores salgspipeline pg potentielle ordre fra nye og eksisterende kunder for de næste seks til 12 måneder," udtaler Klaus Holse, administrerende direktør hos Simcorp, i regnskabet.

Simcorp lander omkring 192 millioner kroner på salg af nye og add-on licenser, en stigning på omkring 92 millioner kroner sammenlignet med sidste år.

Selskabet forventer en vækst for 2018 på mellem 10 og 15 procent og en EBIT-margin på mellem 24,5 og 27,5 procent.

Læs også: SimCorp kigger stålsat mod verdens største marked: "Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedsandel i USA om 10 år "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere