Artikel top billede

Simcorp buldrer frem: Vækster med 17 procent og skovler penge ind

Simcorp har haft et solidt første halvår af 2018. Sleskabet vækster med 17 procent og lander en bundlinje på lidt over 200 millioner kroner.

Simcorp er netop udkommet med sit regnskab for første halvår af 2018.

Der er fart på Simcorp, som er kommet med sit første regnskab, siden selskabet blev den første it-virksomhed i C25.

Toplinjen lander på 172,8 millioner euro eller omkring 1,2 milliarder kroner, mens Simcorp laver en profit på 27,5 millioner euro eller over 200 millioner kroner.

Omsætningen er dermed vækstet med 16,7 procent sammenlignet med samme periode 2017.

Læs også: Simcorp træder ind i det forjættede land: Bliver første it-selskab i C25

For godt et år siden opkøbte Simcorp det italienske selskab APL Italiana. Tager man højde for lokale valuta tegner det italienske selskab sig for 7,7 procentpoint af væksten, mens den organiske vækst tegner sig for 13,4 procent.

"Vi fortsætter med at levere en solid vækst i omsætning primært fra vores forretningsservices og fra salg til eksisterende kunder. Et dedikeret omkostningsfokus bidraget til en positiv udvikling i EBIT-marginerne sammenlignet med H1 2017. Vi er begejstrede for vores salgspipeline pg potentielle ordre fra nye og eksisterende kunder for de næste seks til 12 måneder," udtaler Klaus Holse, administrerende direktør hos Simcorp, i regnskabet.

Simcorp lander omkring 192 millioner kroner på salg af nye og add-on licenser, en stigning på omkring 92 millioner kroner sammenlignet med sidste år.

Selskabet forventer en vækst for 2018 på mellem 10 og 15 procent og en EBIT-margin på mellem 24,5 og 27,5 procent.

Læs også: SimCorp kigger stålsat mod verdens største marked: "Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedsandel i USA om 10 år "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere