Artikel top billede

Efter at have balanceret på randen af en konkurs er Hitman-bagmændene igen på succes-kurs: IO Interactive har 10-doblet overskuddet på et år

IO Interactivem der har udviklet Hitman-spillet fra for et år faretruende tæt på en konkurs, men siden da har virksomheden 10-doblet bundlinjen.

På blot et enkelt år har IO Interactive, virksomheden bag succes-spillet Hitman, 10-doblet bundlinjen fra fire millioner kroner til 41 millioner kroner det.

Det skriver det danske erhvervsmedie Finans.

Det er ellers blot et år siden, at IO Interactive var faretruende tæt på en konkurs, da virksomhedens japanske ejere valgt trække sig fra selskabet og dermed tvang IO Interactive til at foretage en ekstraordinær nedskrivning på 294 millioner kroner.

Det betød, at virksomheden måtte fyre 75 ud af 185 medarbejdere.

Læs også: Hitman-firmaet IO Interactive fyrer: 75 medarbejdere mister jobbet

”For et år siden var vi på randen af konkurs. Vi kæmpede for at holde liv i selskabet. At vi her et år efter står med et så stærkt regnskab, havde jeg virkelig ikke troet," siger Hakan Abrak, direktør for IO Interactive, til Finans.

Forklaringen på den succesfulde turn-around skyldes ifølge Hakan Abrak, at virksomheden har reduceret omkostningerne og samtidig udviklet på kerneproduktet.

Hakan Abrak fortæller til Finans, at virksomheden blandt andet har lavet en gratis prøveversion af Hitman-spillet, hvilket har fået brugerbasen til at eksplodere og samtidg skabt en stor indtjening fra brugere, der betaler for at låse nye dele af spillet op.

Læs også:
IO Interactive var faretruende tæt på konkurs

[url= https://www.computerworld.dk/art/239961]Japansk spilgigant trækker sig helt ud ad IO Interactive - vinker farvel til 300 millioner kroner[/url]




IT-JOB

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

IT-udvikler

Saab Danmark A/S

Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere