Artikel top billede

Efter at have balanceret på randen af en konkurs er Hitman-bagmændene igen på succes-kurs: IO Interactive har 10-doblet overskuddet på et år

IO Interactivem der har udviklet Hitman-spillet fra for et år faretruende tæt på en konkurs, men siden da har virksomheden 10-doblet bundlinjen.

På blot et enkelt år har IO Interactive, virksomheden bag succes-spillet Hitman, 10-doblet bundlinjen fra fire millioner kroner til 41 millioner kroner det.

Det skriver det danske erhvervsmedie Finans.

Det er ellers blot et år siden, at IO Interactive var faretruende tæt på en konkurs, da virksomhedens japanske ejere valgt trække sig fra selskabet og dermed tvang IO Interactive til at foretage en ekstraordinær nedskrivning på 294 millioner kroner.

Det betød, at virksomheden måtte fyre 75 ud af 185 medarbejdere.

Læs også: Hitman-firmaet IO Interactive fyrer: 75 medarbejdere mister jobbet

”For et år siden var vi på randen af konkurs. Vi kæmpede for at holde liv i selskabet. At vi her et år efter står med et så stærkt regnskab, havde jeg virkelig ikke troet," siger Hakan Abrak, direktør for IO Interactive, til Finans.

Forklaringen på den succesfulde turn-around skyldes ifølge Hakan Abrak, at virksomheden har reduceret omkostningerne og samtidig udviklet på kerneproduktet.

Hakan Abrak fortæller til Finans, at virksomheden blandt andet har lavet en gratis prøveversion af Hitman-spillet, hvilket har fået brugerbasen til at eksplodere og samtidg skabt en stor indtjening fra brugere, der betaler for at låse nye dele af spillet op.

Læs også:
IO Interactive var faretruende tæt på konkurs

[url= https://www.computerworld.dk/art/239961]Japansk spilgigant trækker sig helt ud ad IO Interactive - vinker farvel til 300 millioner kroner[/url]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”
Interview: Mærsk-veteranen Lone Fønss Schrøder, der i dag står i spidsen for Lars Seiers blockhain-satsning Concordium, vurderer, at Mærsk ville have valgt en anden type løsning til selskabets blockchain-satsning, hvis shipping-giganten i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.