Artikel top billede

Stort nedbrud: Svensk betalingstjeneste med over fem millioner brugere er nede

Den svenske betalingstjeneste Swish er nede. Mange bankkunder er ramt.

De svenske bankers fælles betalingstjeneste Swish, der har mere end 5,5 millioner brugere, har været nede i mere end en time tirsdag eftermiddag.

Det skriver Computerworlds svenske søstermedie Computersweden.

Ifølge det svenske medie er det endnu uklart, hvad årsagen til problemet er, og det er ligeledes uvist, hvornår tjenesten vil være i luften igen.

Læs også: Nordeas netbank ramt af nedbrud på lønningsdag

Per Ekwall, der er pressekontakt hos Swish, oplyser til Computersweden, at Swish i øjeblikket arbejder på at finde frem til årsagen til problemet, men at, det ifølge ham, lader til, at alle banker, der anvender Swishs løsning, er ramt.

Swish opfordrer på sin hjemmeside kunder, der er berørt af problemet til at kontakte deres bank.

Et tidligere nedbrud hos Swish betød blandt andet, at svenske Nordea-kunder ikke kunne logge ind på deres netbank.

Læs også: Nordea ramt af massive it-problemer i Sverige: Lagt ned siden i tirsdag morgen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere