Apple inviterer til stor produktpræsentation: Mød iPhone XS og det helt nye Apple Watch

Et amerikanske medie har fået fingrene i helt nye billeder af den de to iPhones og det helt nye Apple Watch, der ventes at blive præsenteret på næste onsdag.

Apple har torsdag aften udsendt en invitation til en stor produktpræsentation, der som Computerworld allerede havde forudsagt vil finde sted onsdag den 12. september.

Her ventes det, at den californiske virksomhed vil præsentere en række nye iPhones, et nyt Apple Watch og muligvis også et par nye iPads.

Læs også: Lige på trapperne: På disse datoer kan du forvente de splinternye versioner af iOS og macOS

Det amerikanske Apple-medie 9to5mac har allerede fået fingrene i billeder af to nye iPhones samt det helt nye Apple Watch.

De nye iPhones får ifølge 9to5mac navnet iPhone XS og kommer til at erstatte iPhone X som topmodel.

iPhone XS kommer i to størrelser, 5,8 tommer og 6,5 tommer, og ifølge 9to5macs oplysninger vil de også blive tilgængelige i en ny guld-farve og de vil begge blive udstyret med en oled-skærm.

Læs også: Alt tyder på, at Apple helt vil droppe home-knappen i sine kommende produkter

Apple Watch med nyt design
Samtidig vil den fjerde generation af Apples smartwatch Apple Watch ifølge 9to5mac få et helt nyt design og en ny grafisk brugerflade.

Uret fås i dag i en udgave på 38 mm og en på 42 mm, men i modsætning til den eksisterede model vil uret få en skærm der bliver knap 15 procent større. Det bliver muligt fordi urets nye skærm vil fylde en betydelig større del af urets front, og derfor tyder meget på, at selv uret ikke bliver væsentligt større end de eksisterende modeller.

Samtidig afslører 9to5mac billeder af uret får en helt ny brugerflade, der i højere grad udnytter den nye skærm til at vise betydeligt flere informationer på selve urskiven.

Ny billigere iPhone og to nye iPads
Derudover har det amerikanske medie Bloomberg tidligere rapporteret, at Apple også vil løfte sløret for en ny billigere iPhone, der ligesom iPhone X vil sløjfe Home-knappen og være udstyret med Apples ansigtsgenkendelse, FaceID.

Til gengæld vil den nye billigere gøre brug af en billigere LCD-skærm i stedet for OLED-skærmen i iPhone X.

Ifølge Bloomberg ventes Apple også at præsentere to nye iPads på 11 tommer og 12.9 tommmer.

I nedenstående video fra 9to5mac kan du se billeder af de nye telefoner og det nye ur


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.