Artikel top billede

Apple inviterer til stor produktpræsentation: Mød iPhone XS og det helt nye Apple Watch

Et amerikanske medie har fået fingrene i helt nye billeder af den de to iPhones og det helt nye Apple Watch, der ventes at blive præsenteret på næste onsdag.

Apple har torsdag aften udsendt en invitation til en stor produktpræsentation, der som Computerworld allerede havde forudsagt vil finde sted onsdag den 12. september.

Her ventes det, at den californiske virksomhed vil præsentere en række nye iPhones, et nyt Apple Watch og muligvis også et par nye iPads.

Læs også: Lige på trapperne: På disse datoer kan du forvente de splinternye versioner af iOS og macOS

Det amerikanske Apple-medie 9to5mac har allerede fået fingrene i billeder af to nye iPhones samt det helt nye Apple Watch.

De nye iPhones får ifølge 9to5mac navnet iPhone XS og kommer til at erstatte iPhone X som topmodel.

iPhone XS kommer i to størrelser, 5,8 tommer og 6,5 tommer, og ifølge 9to5macs oplysninger vil de også blive tilgængelige i en ny guld-farve og de vil begge blive udstyret med en oled-skærm.

Læs også: Alt tyder på, at Apple helt vil droppe home-knappen i sine kommende produkter

Apple Watch med nyt design

Samtidig vil den fjerde generation af Apples smartwatch Apple Watch ifølge 9to5mac få et helt nyt design og en ny grafisk brugerflade.

Uret fås i dag i en udgave på 38 mm og en på 42 mm, men i modsætning til den eksisterede model vil uret få en skærm der bliver knap 15 procent større. Det bliver muligt fordi urets nye skærm vil fylde en betydelig større del af urets front, og derfor tyder meget på, at selv uret ikke bliver væsentligt større end de eksisterende modeller.

Samtidig afslører 9to5mac billeder af uret får en helt ny brugerflade, der i højere grad udnytter den nye skærm til at vise betydeligt flere informationer på selve urskiven.

Ny billigere iPhone og to nye iPads

Derudover har det amerikanske medie Bloomberg tidligere rapporteret, at Apple også vil løfte sløret for en ny billigere iPhone, der ligesom iPhone X vil sløjfe Home-knappen og være udstyret med Apples ansigtsgenkendelse, FaceID.

Til gengæld vil den nye billigere gøre brug af en billigere LCD-skærm i stedet for OLED-skærmen i iPhone X.

Ifølge Bloomberg ventes Apple også at præsentere to nye iPads på 11 tommer og 12.9 tommmer.

I nedenstående video fra 9to5mac kan du se billeder af de nye telefoner og det nye ur
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere