Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Lige på trapperne: På disse datoer kan du forvente de splinternye versioner af iOS og macOS

Apple er på trapperne med nye versioner af både iOS og macOS, som ventes klar inden for de kommende uger. Se her, hvad du kan vente dig.

Apple vil efter alt at dømme lancere nye versioner af både iOS og macOS inden for de kommende uger.

Sådan lyder det fra Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, der har regnet på datoerne med baggrund i Apples hidtidige lancerings-politik.

De to nye styresystemer er iOS 12 til iPhone og iPad samt macOS 10.14 ‘Mojave’ til Mac-computere.

Apple udsendte de to systemer i beta-udgaver til udviklerne i begyndelsen af juni samt i generel beta-udgave i slutningen af juni.

“Apple vil levere iOS 12 inden for tre uger og macOS Mojave inden for fire uger, medmindre selskabet dropper den kadence, som det har fulgt i de seneste tre år - og i særdeleshed i de seneste to år,” lyder det fra Computerworlds nyhedsbureau.

Her er datoerne

Apple har i flere år anvendt den årlige iPhone-event til at både at løfte sløret for nye iPhones samt til at fastsætte lanceringsdatoerne for den kommende version af iOS.

Og i de senere år har lanceringen af en ny version af macOS ligget kort tid efter lanceringen af en ny version af iOS.

I 2016 blev iPhone 7 således præsenteret 7. september, ioS 10 kom seks dage senere og macOS 10.12 yderligere en uge efter dette.

Modellen gentog sig i 2017, hvor iPhone 8 og iPhone X blev præsenteret 12. september. Dernæst blev iOS 11 lanceret 19. september og macOS 10.10 High Sierra seks dage senere, 25. september.

Det er ikke sandsynligt, at Apple vil præsentere noget som helst 11. september, der er en slags sørgedag i USA.

Derfor er vurderingen fra vores nyhedsbureau, at Apple vil præsentere nye iPhones 12. september.

Det kan du læse mere om her: Apple på vej med tre nye iPhones - en af dem bliver den største iPhone nogensinde

Præsentationen vil derfor ifølge vurderingen blive fulgt af iOS 12 en uge senere, nemlig 18. september og dernæst udsende macOS 10.14 en uge senere igen, nemlig 25. september.

Læs også:

Disse fire smartphones er de bedste køb lige nu

Alt tyder på, at Apple helt vil droppe home-knappen i sine kommende produkter

Kinesisk producent overhaler Apple som verdens næststørste smartphone-leverandør




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere