Artikel top billede

Kun to danske it-virksomheder bor i Danmarks erhvervsparadis

For ottende gang er Ikast-Brande Kommune blevet kåret til at have landets bedste erhvervsklima - men det kommer ikke til udtryk i den geografiske placering af danske it-virksomheder.

Ikast-Brande Kommune er det bedste sted i Danmark at drive virksomhed.

I hvert fald hvis man skal tro Dansk Industris årlige opgørelse over, hvilken kommune i Danmark, der har det bedste erhvervsklima.

Her vinder den midtjyske kommune nemlig prisen for ottende gang, og dermed må kommunen siges at være Danmarks svar på et erhvervsparadis, men de gode erhvervsvilkår i kommunen er tilsyneladende ikke noget, der påvirker placeringen af de danske it-virksomheder.

Ganske bemærkelsesværdigt er der nemlig kun to danske it-virksomheder fra Computerworlds brancheguide, som indeholder mere end 1.100 danske it-selskaber, som er repræsenteret i Ikast-Brande Kommune.

Der er tale om it-udviklingshuset Lavanet, der har hjemme i Brande samt it-leverandøren We Fiks IT, der holder til i Ikast.

Det bedste erhvervsklima findes i Midtjylland

Generelt findes det bedste erhvervsklima i det midtjyske kommuner, ifølge Dansk Industris undersøgelse.

Herning Kommune er placeret på andenpladsen i opgørelsen foran Hedensted Kommune på tredjepladsen.

I Herning Kommune står det lidt bedre til med placeringen af danske it-virksomheder end hos Ikast-Brande Kommune.

Her har 10 selskaber i Computerworlds brancheguide hjemme, heriblandt EG og IT Relation.

Læs også: Kapitalfond sælger dansk it-virksomhed for milliarder

I Vejle Kommune er 14 virksomheder fra Computerworlds brancheguide repræsenteret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere