Artikel top billede

Fintech-selskab er 127 milliarder kroner værd efter ny investeringsrunde

Et amerikansk selskab er nu værdisat til over 120 milliarder kroner efter en ny invsteorrunde, der indkasserede 1,5 milliard kroner.

Amerikanske Stripe, der leverer digitale betalingsprodukter, er blevet værdisat til 20 milliarder dollar eller 127 milliarder kroner efter en ny investeringsrunde, hvor selskabet har hentet 1,5 milliarder kroner.

Det er en voldsom stigning i forhold til, at virksomheden i 2016 var 58 milliarder kroner værd.

Det skriver Reuters.

Selskabet leverer økonomisk infrastruktur til internettet, hvor brugere kan anvende Stripes software til at acceptere betalinger og styre forretninger online.

Stripe skal bruge den seneste investering på omkring 1,5 milliard kroner til at indtage markeder i Sydøstasien og Indien, hvor selskabet planlægger at få solgt sit produkt til e-handelsindustrien.

Og virksomheden, der har hovedkvarter i San Francisco, har store ambitioner. Mere end 500 millioner mennesker i Sydøstasien og Indien forventes at blive kunder i købet af de næste tre år.

Stripe opererer i dag i 25 lande og opkræver et gebyr for hver transaktion, der går igennem Stripe-platformen. I dag har Stribe produkter som kreditkort, abonnementsbaserede fakturering og debitkort.

Senest har Stripe også være ude og annoncere nye kunder, herunder Google, Uber og Spotify.

Læs også: Danske Pleo lander kapitalindskud på mere end 100 millioner kroner: "Vi har aldrig haft en ambition om at bygge en lille bolsjebutik, der skulle tjene en lille smule penge"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere