Artikel top billede

Fintech-selskab er 127 milliarder kroner værd efter ny investeringsrunde

Et amerikansk selskab er nu værdisat til over 120 milliarder kroner efter en ny invsteorrunde, der indkasserede 1,5 milliard kroner.

Amerikanske Stripe, der leverer digitale betalingsprodukter, er blevet værdisat til 20 milliarder dollar eller 127 milliarder kroner efter en ny investeringsrunde, hvor selskabet har hentet 1,5 milliarder kroner.

Det er en voldsom stigning i forhold til, at virksomheden i 2016 var 58 milliarder kroner værd.

Det skriver Reuters.

Selskabet leverer økonomisk infrastruktur til internettet, hvor brugere kan anvende Stripes software til at acceptere betalinger og styre forretninger online.

Stripe skal bruge den seneste investering på omkring 1,5 milliard kroner til at indtage markeder i Sydøstasien og Indien, hvor selskabet planlægger at få solgt sit produkt til e-handelsindustrien.

Og virksomheden, der har hovedkvarter i San Francisco, har store ambitioner. Mere end 500 millioner mennesker i Sydøstasien og Indien forventes at blive kunder i købet af de næste tre år.

Stripe opererer i dag i 25 lande og opkræver et gebyr for hver transaktion, der går igennem Stripe-platformen. I dag har Stribe produkter som kreditkort, abonnementsbaserede fakturering og debitkort.

Senest har Stripe også være ude og annoncere nye kunder, herunder Google, Uber og Spotify.

Læs også: Danske Pleo lander kapitalindskud på mere end 100 millioner kroner: "Vi har aldrig haft en ambition om at bygge en lille bolsjebutik, der skulle tjene en lille smule penge"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere