Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Medie: KMD-ejeren Advent i gang med at sælge KMD: Har holdt møder i London

Kapitalfonden Advent er i gang med at forsøge at sælge KMD og har holdt møde med andre kapitalfonde. Men de mulige købere er skeptiske.

KMD-ejeren, kapitalfonden Advent, forsøger i al hemmelighed at finde en køber til KMD, skriver InsideBusiness.

Ifølge erhvervsmediet er Advent imidlertid havnet i ‘en alvorlig klemme’ med sin investering i KMD, som kapitalfonden købte i 2012 af EQT og ATP. Prisen lå dengang angiveligt i omegnen af syv milliarder kroner.

Advent har i den seneste tid holdt møder med andre kapitalfonde i London i et forsøg på at få dem til at afgive bud på KMD.

Det er imidlertid ikke så nemt. De mulige købere er urolige over, at KMD dels presses af Netcompany, dels har været involveret i en del ballade med de offentlige kunder i den seneste tid.

Advent står på den anden side med et lån på fem milliarder kroner, som blev optaget i forbindelse med købet. Det skal kapitalfonden nu til at afdrage på.

KMD’s bestyrelsesformand, Jens Due Olsen, fortalte for et års tid siden til Computerworld, at et kommende salg af KMD på dette tidspunkt ‘absolut intet’ fyldte i hans dialog med ejerne.

Det kan du læse mere om her: Ny formand for KMD afblæser alle salgsrygter: "Et muligt salg af KMD fylder ingenting for hverken mig eller selskabet - men det gør møgsagerne'.

Læs også:

KMD står i et slemt dilemma: Nu er der fri bane for de vrede kunder

Her er tallene i Netcompanys debutregnskab som børsnoteret virksomhed: Væksten buldrer afsted - men aktionærerne dumper resultaterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere