Artikel top billede

(Foto: Netcompany/PR)

Fagforbund: Vi advarede Netcompany om ulovlige kontrakt-forhold for flere måneder siden

Fagforbundet Prosa advarede for flere måneder siden Netcompany om, at selskabet ikke overholdt loven i forbindelse med ansættelseskontrakter.

Det er flere måneder siden, at fagforbundet Prosa meddelte Netcompany, at selskabet ikke overholdt loven i forbindelse med dets ansættelseskontrakter af nye medarbejdere, lyder det fra Prosa ifølge ITWatch.

Netcompany har i forbindelser med ansættelser indført i kontrakterne, at medarbejderne ikke må oplyse andre om deres løn, og det er i strid med den såkaldte ligelønslov.

Netcompanys HR-direktør, Lars Ulslev Johannesen oplyser til ITWatch, at der har være tale om en ‘administrativ fejl,’ og at medarbejderne kan se bort fra den pågældende pasus i deres kontrakter.

Læs også: Netcompany har anvendt ulovlige ansættelseskontrakter: Medarbejdere fik forbud mod at oplyse deres løn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere