Artikel top billede

Fagforbund: Vi advarede Netcompany om ulovlige kontrakt-forhold for flere måneder siden

Fagforbundet Prosa advarede for flere måneder siden Netcompany om, at selskabet ikke overholdt loven i forbindelse med ansættelseskontrakter.

Det er flere måneder siden, at fagforbundet Prosa meddelte Netcompany, at selskabet ikke overholdt loven i forbindelse med dets ansættelseskontrakter af nye medarbejdere, lyder det fra Prosa ifølge ITWatch.

Netcompany har i forbindelser med ansættelser indført i kontrakterne, at medarbejderne ikke må oplyse andre om deres løn, og det er i strid med den såkaldte ligelønslov.

Netcompanys HR-direktør, Lars Ulslev Johannesen oplyser til ITWatch, at der har være tale om en ‘administrativ fejl,’ og at medarbejderne kan se bort fra den pågældende pasus i deres kontrakter.

Læs også: Netcompany har anvendt ulovlige ansættelseskontrakter: Medarbejdere fik forbud mod at oplyse deres løn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere