Artikel top billede

(Foto: Netcompany/PR)

Fagforbund: Vi advarede Netcompany om ulovlige kontrakt-forhold for flere måneder siden

Fagforbundet Prosa advarede for flere måneder siden Netcompany om, at selskabet ikke overholdt loven i forbindelse med ansættelseskontrakter.

Det er flere måneder siden, at fagforbundet Prosa meddelte Netcompany, at selskabet ikke overholdt loven i forbindelse med dets ansættelseskontrakter af nye medarbejdere, lyder det fra Prosa ifølge ITWatch.

Netcompany har i forbindelser med ansættelser indført i kontrakterne, at medarbejderne ikke må oplyse andre om deres løn, og det er i strid med den såkaldte ligelønslov.

Netcompanys HR-direktør, Lars Ulslev Johannesen oplyser til ITWatch, at der har være tale om en ‘administrativ fejl,’ og at medarbejderne kan se bort fra den pågældende pasus i deres kontrakter.

Læs også: Netcompany har anvendt ulovlige ansættelseskontrakter: Medarbejdere fik forbud mod at oplyse deres løn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere