Peter Møller Kristensen er ny dansk topchef for HP. Han har mange års erfaring fra selvsamme virksomhed og har desuden tidligere været landechef for Acer.
Foto: HP

HP Inc i Danmark skifter ud i toppen: Veteran bliver ny dansk topchef

Hardware-sværvægteren HP rokerer på ledelsesgangen. Tiden som dansk topchef er slut for Thomas Persson, der bliver byttet ud med veteran fra egne rækker.

Fra på torsdag sætter en ny mand sig i stolen på direktørkontoret hos HP Inc. i Allerød nord for København.

Helt ny er han dog ikke.

Virksomheden er valgt at bytte ud i det øverste ledelseslag og siger dermed farvel til Thomas Persson, og byder i stedet velkommen til den tidligere Acer-direktør og HP-veteran, Peter Møller Kristensen.

Det oplyser HP til Computerworld via en pressemeddelse.

Peter Kristensen kommer fra en anden topstilling hos HP, og han er glad for den nye rolle, som han altså indtager fra 1. november.

“Jeg er stolt og ydmyg over at skulle stå i spidsen for en virksomhed, hvor der foregår så meget innovation og udvikling," udtaler han i pressemeddelelsen.

HP oplyser, at hans opgave bliver at fortsætte væksten inden for virksomhedens tre primære forretningsområder: pc'er, print og 3D-print.

“Det er en meget spændende periode at stå i spidsen for det bedste team i branchen, og jeg glæder mig til at sætte endnu mere gang i vores vækst i tæt samarbejde med vores kunder og partnere," udtaler Peter Møller Kristensen videre.

Læs mere her: Peter Kristensen: Derfor valgte jeg at gå fra Acer

Exit Persson
Med indsættelsen af Peter Møller Kristensen ligner det et exit for Thomas Persson, men sådan er det dog ikke helt.

Den nu afgående administrerende direktør hos virksomheden har været den øverste leder af den danske afdeling i lidt mere end tre år, men hans afgang er det heller ikke et endeligt farvel til HP.

Selskabet oplyser, at han fortsætter i HP, men fremadrettet skal bestride en stilling med fokus på at udvikle HP's printforretning på et regionalt plan.

Thomas Persson har samlet set været i virksomheden i næsten 23 år.

Han blev direktør for HP Inc for næsten præcist tre år siden, nemlig 1. november 2015.

Det kan du læse mere om her: HP splittes op i to danske selskaber: Her er de to nye topchefer i Danmark.

Læs mere om ham her:

Dansk HP-direktør efter opsplitning: Her er HP's fremtidsplan i Danmark

HP-computere overvåger i al hemmelighed din pc-brug - sender data tilbage til HP

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Energinet udskyder kæmpe-outsourcing til KMD med flere måneder: ""Vi er blevet klogere, og derfor rykker vi datoen"
Interview: Den store transitionen i Energinets omfattende outsourcing-aftale med KMD er udskudt i tre måneder. "Vi er blevet klogere, og derfor rykker vi datoen," siger selskabets CIO, Morten Gade Christensen. Få indblik i forløbet her.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Minimér spildtid og understøt det nye arbejdsliv med effektive videomøder
Under nedlukningen i foråret 2020 vænnede dine medarbejdere sig til at mødes via Microsoft Teams. Men mange blev frustrerede over at vende tilbage til kontoret og opdage, at dette – nu helt essentielle! – møderedskab ikke fungerede særligt godt sammen videoudstyret i mødelokalerne. Nu bygger en ny løsning endelig bro mellem Teams og verdens nok mest udbredte og velfungerende løsning til professionelle videomøder – Cisco Webex. Det kan du læse mere om i denne korte og præcise gennemgang af løsning og muligheder fra NetDesign.