Artikel top billede

Peter Møller Kristensen er ny dansk topchef for HP. Han har mange års erfaring fra selvsamme virksomhed og har desuden tidligere været landechef for Acer.
Foto: HP (Foto: HP)

HP Inc i Danmark skifter ud i toppen: Veteran bliver ny dansk topchef

Hardware-sværvægteren HP rokerer på ledelsesgangen. Tiden som dansk topchef er slut for Thomas Persson, der bliver byttet ud med veteran fra egne rækker.

Fra på torsdag sætter en ny mand sig i stolen på direktørkontoret hos HP Inc. i Allerød nord for København.

Helt ny er han dog ikke.

Virksomheden er valgt at bytte ud i det øverste ledelseslag og siger dermed farvel til Thomas Persson, og byder i stedet velkommen til den tidligere Acer-direktør og HP-veteran, Peter Møller Kristensen.

Det oplyser HP til Computerworld via en pressemeddelse.

Peter Kristensen kommer fra en anden topstilling hos HP, og han er glad for den nye rolle, som han altså indtager fra 1. november.

“Jeg er stolt og ydmyg over at skulle stå i spidsen for en virksomhed, hvor der foregår så meget innovation og udvikling," udtaler han i pressemeddelelsen.

HP oplyser, at hans opgave bliver at fortsætte væksten inden for virksomhedens tre primære forretningsområder: pc'er, print og 3D-print.

“Det er en meget spændende periode at stå i spidsen for det bedste team i branchen, og jeg glæder mig til at sætte endnu mere gang i vores vækst i tæt samarbejde med vores kunder og partnere," udtaler Peter Møller Kristensen videre.

Læs mere her: Peter Kristensen: Derfor valgte jeg at gå fra Acer

Exit Persson

Med indsættelsen af Peter Møller Kristensen ligner det et exit for Thomas Persson, men sådan er det dog ikke helt.

Den nu afgående administrerende direktør hos virksomheden har været den øverste leder af den danske afdeling i lidt mere end tre år, men hans afgang er det heller ikke et endeligt farvel til HP.

Selskabet oplyser, at han fortsætter i HP, men fremadrettet skal bestride en stilling med fokus på at udvikle HP's printforretning på et regionalt plan.

Thomas Persson har samlet set været i virksomheden i næsten 23 år.

Han blev direktør for HP Inc for næsten præcist tre år siden, nemlig 1. november 2015.

Det kan du læse mere om her: HP splittes op i to danske selskaber: Her er de to nye topchefer i Danmark.

Læs mere om ham her:

Dansk HP-direktør efter opsplitning: Her er HP's fremtidsplan i Danmark

HP-computere overvåger i al hemmelighed din pc-brug - sender data tilbage til HP




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere