Artikel top billede

Peter Møller Kristensen er ny dansk topchef for HP. Han har mange års erfaring fra selvsamme virksomhed og har desuden tidligere været landechef for Acer.
Foto: HP

HP Inc i Danmark skifter ud i toppen: Veteran bliver ny dansk topchef

Hardware-sværvægteren HP rokerer på ledelsesgangen. Tiden som dansk topchef er slut for Thomas Persson, der bliver byttet ud med veteran fra egne rækker.

Fra på torsdag sætter en ny mand sig i stolen på direktørkontoret hos HP Inc. i Allerød nord for København.

Helt ny er han dog ikke.

Virksomheden er valgt at bytte ud i det øverste ledelseslag og siger dermed farvel til Thomas Persson, og byder i stedet velkommen til den tidligere Acer-direktør og HP-veteran, Peter Møller Kristensen.

Det oplyser HP til Computerworld via en pressemeddelse.

Peter Kristensen kommer fra en anden topstilling hos HP, og han er glad for den nye rolle, som han altså indtager fra 1. november.

“Jeg er stolt og ydmyg over at skulle stå i spidsen for en virksomhed, hvor der foregår så meget innovation og udvikling," udtaler han i pressemeddelelsen.

HP oplyser, at hans opgave bliver at fortsætte væksten inden for virksomhedens tre primære forretningsområder: pc'er, print og 3D-print.

“Det er en meget spændende periode at stå i spidsen for det bedste team i branchen, og jeg glæder mig til at sætte endnu mere gang i vores vækst i tæt samarbejde med vores kunder og partnere," udtaler Peter Møller Kristensen videre.

Læs mere her: Peter Kristensen: Derfor valgte jeg at gå fra Acer

Exit Persson

Med indsættelsen af Peter Møller Kristensen ligner det et exit for Thomas Persson, men sådan er det dog ikke helt.

Den nu afgående administrerende direktør hos virksomheden har været den øverste leder af den danske afdeling i lidt mere end tre år, men hans afgang er det heller ikke et endeligt farvel til HP.

Selskabet oplyser, at han fortsætter i HP, men fremadrettet skal bestride en stilling med fokus på at udvikle HP's printforretning på et regionalt plan.

Thomas Persson har samlet set været i virksomheden i næsten 23 år.

Han blev direktør for HP Inc for næsten præcist tre år siden, nemlig 1. november 2015.

Det kan du læse mere om her: HP splittes op i to danske selskaber: Her er de to nye topchefer i Danmark.

Læs mere om ham her:

Dansk HP-direktør efter opsplitning: Her er HP's fremtidsplan i Danmark

HP-computere overvåger i al hemmelighed din pc-brug - sender data tilbage til HP
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere