Artikel top billede

Peter Kristensen: Derfor valgte jeg at gå fra Acer

Efter to år som dansk landechef forlader han Acer. Læs her hvorfor.

Mit arbejde var gjort. Sådan lyder Peter Kristensen forklaring på, at han har forladt posten som landechef for Acer i Danmark.

"De to primære ting, som jeg var sat til i Acer, har jeg gjort. Det første var at opbygge Acers consumerkanal i Norden. Da jeg havde gjort det, fik jeg til opgave at opbygge og skabe en ny organisation hos Acer i Danmark. Det har jeg nået og synes vi har fået nogle rigtig gode resultater," fortæller Peter Kristensen til Channelworld og fortsætter:

"Og nu skal jeg så ud og prøve nogle andre ting."


Ifølge Peter Kristensen er hans afsked med Acer derfor helt udramatisk.

"Da jeg kom til Acer for tre år siden, var der noget turbulens omkring Acer. Jeg blev ansvarlig for salget til private i de fire nordiske lande. Min første opgave var derfor at få professionalisme og struktur ind i det nordiske consumersalg," fortæller han.

Efter et år som nordisk consumeransvarlig blev Peter Kristensen gjort til dansk country manager for Acer.

Her fik Peter Kristensen opgaven at opbygge danske organisation oven på en periode med stor turbulens.

"Jeg skulle skabe en stabil organisation, og der må jeg sige, at der er skabt mange ændringer. Der er hyret nye mennesker, og vi har i dag fået en rigtig stærk organisation i Danmark," siger Peter Kristensen

Han fortæller, at som følge af genopbygningen af organisationen og fusionen af Packard Bell og Emachines ind i Acers organisation stod Acer med en stor nordisk ledelsesgruppe.

"Vi var mange ledere, og nu var det tid til at blande kortene. Og det var også tid for mig til at prøve noget nyt," forklarer Peter Kristensen og fortsætter:

"Nu er der så en leder mindre i gruppen. Det synes jeg er meget naurligt. Vi har været for mange ledere i forhold til opgaverne og antallet af ansatte. Men det har været fint i en periode, fordi vi har brugt så megen ledelsestid på at genopbygge organisationen. Det har været en stor opgave at løse."

Peter Kristensen fortæller, at han ikke har et nyt job på hånden. Han regner dog med, at han kommer til at fortsætte sin karriere inden for it-branchen.

Før Peter Kristensen kom Acer, var han ti år hos HP, hvor han de sidste tre og et halvt år var skandinavisk  chef for HP's consumersalg.

Læs mere:

Acers danske landechef går




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere