Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her

Det er væsentligt billigere at streame film og serier på Amazon Prime for briterne og amerikanerne end danskerne. De danske brugere betaler nemlig op imod 80 procent mere per titel på Amazons streamingstjeneste.

Ved første øjekast tænker mange danske brugere af Amazon Prime, at den månedlige pris på , svarende til knap 45 kroner, er en ganske fornuftig pris - især sammenlignet med den pris på 5,99 pund, svarende til omkring 51 kroner som briterne betaler.

Men det er ikke korrekt. Tværtimod er det helt modsat.

For med et udbud på hele 11.066 forskellige titler at vælge i mellem er Storbritannien faktisk det sted i verden, hvor Amazon Prime-brugerne får mest værdi for pengene.

De danske brugere har kun adgang til 4.301 titler, hvilket betyder, at de danske brugere betaler hele 79 procent mere per titel for deres Amazon Prime-abonnement end de britiske brugere og 77 procent mere end de amerikanske brugere.

Det viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden Comparitech.

Læs også: Ny streamingtjeneste får danske brugere til at gå amok: I er på listen over de største fejltagelser i mit liv
Singapore er dyrest
Men de danske brugere er ikke dem, der bliver hårdest ramt af Amazons Primes priser.

Værst står det til i Singapore, der ellers kun betaler 8,99 singaporeanske dollar - svarende til knap 43 kroner for et månedligt abonnement - men rammes af et småt udvalg med kun 713 titler at vælge i mellem.

Læs også: Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm Indien er billigst
Sammenligner man den månedlige ydelse er Indien med en abonnementspris på - svarende til omkring 11,5 kroner - med længder det land, der har det billigste månedlige abonnement på streamingtjenesten.

Det dyreste abonnement findes i USA og koster om måneden, næsten 85 kroner.

Du kan læse prisundersøgelsen for Netflix her: Danmark topper i ny prisundersøgelse: Vi betaler den højeste pris for vores Netflix-abonnement


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Tre måneder forsinket: Den skandaleramte Windows 10-opdatering ‘1809’ ruller nu omsider automatisk ud
Den skandaleramte Windows 10-opdatering kaldet ‘1809’, som blev trukket tilbage få dage efter lanceringen 2. oktober 2018, begynder nu at rulle ud til brugerne helt automatisk via Windows Update.
CIO
Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping
Tech fra Toppen: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.