Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her

Det er væsentligt billigere at streame film og serier på Amazon Prime for briterne og amerikanerne end danskerne. De danske brugere betaler nemlig op imod 80 procent mere per titel på Amazons streamingstjeneste.

Ved første øjekast tænker mange danske brugere af Amazon Prime, at den månedlige pris på , svarende til knap 45 kroner, er en ganske fornuftig pris - især sammenlignet med den pris på 5,99 pund, svarende til omkring 51 kroner som briterne betaler.

Men det er ikke korrekt. Tværtimod er det helt modsat.

For med et udbud på hele 11.066 forskellige titler at vælge i mellem er Storbritannien faktisk det sted i verden, hvor Amazon Prime-brugerne får mest værdi for pengene.

De danske brugere har kun adgang til 4.301 titler, hvilket betyder, at de danske brugere betaler hele 79 procent mere per titel for deres Amazon Prime-abonnement end de britiske brugere og 77 procent mere end de amerikanske brugere.

Det viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden Comparitech.

Læs også: Ny streamingtjeneste får danske brugere til at gå amok: I er på listen over de største fejltagelser i mit liv
Singapore er dyrest
Men de danske brugere er ikke dem, der bliver hårdest ramt af Amazons Primes priser.

Værst står det til i Singapore, der ellers kun betaler 8,99 singaporeanske dollar - svarende til knap 43 kroner for et månedligt abonnement - men rammes af et småt udvalg med kun 713 titler at vælge i mellem.

Læs også: Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm Indien er billigst
Sammenligner man den månedlige ydelse er Indien med en abonnementspris på - svarende til omkring 11,5 kroner - med længder det land, der har det billigste månedlige abonnement på streamingtjenesten.

Det dyreste abonnement findes i USA og koster om måneden, næsten 85 kroner.

Du kan læse prisundersøgelsen for Netflix her: Danmark topper i ny prisundersøgelse: Vi betaler den højeste pris for vores Netflix-abonnement


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Elgiganten har skiftet støvet intranet ud med Facebooks Workplace: "Nu er det okay at svare på direktørens besked med en GIF af Leonardo DiCaprio fra filmen Wolf of Wall Street"
De 2.300 medarbejdere i Elgiganten blev i 2016 præsenteret for et nyt moderne intranet. Ind kom Facebooks erhvervsrettede kommunikationsplatform Workplace, som selskabet efter et par år nu gør status på. Læs her om elektronikkædens erfaringer og oplevelser med platformen.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Sådan gør du din forretning agil uden at komplicere netværkssikkerheden
Mange virksomheder er i gang med en form for digital transformation, i forhold til hvordan produkter og services bringes til markedet og i sidste ende levere værdi til kunderne. Men digital transformation bringer også kompleksitet med sig i forhold til dem der opererer netværket. I dette white paper kigger vi nærmere på, hvordan du laver en succesfuld transformation og gør dit netværk sikkert.