Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her

Det er væsentligt billigere at streame film og serier på Amazon Prime for briterne og amerikanerne end danskerne. De danske brugere betaler nemlig op imod 80 procent mere per titel på Amazons streamingstjeneste.

Ved første øjekast tænker mange danske brugere af Amazon Prime, at den månedlige pris på , svarende til knap 45 kroner, er en ganske fornuftig pris - især sammenlignet med den pris på 5,99 pund, svarende til omkring 51 kroner som briterne betaler.

Men det er ikke korrekt. Tværtimod er det helt modsat.

For med et udbud på hele 11.066 forskellige titler at vælge i mellem er Storbritannien faktisk det sted i verden, hvor Amazon Prime-brugerne får mest værdi for pengene.

De danske brugere har kun adgang til 4.301 titler, hvilket betyder, at de danske brugere betaler hele 79 procent mere per titel for deres Amazon Prime-abonnement end de britiske brugere og 77 procent mere end de amerikanske brugere.

Det viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden Comparitech.

Læs også: Ny streamingtjeneste får danske brugere til at gå amok: I er på listen over de største fejltagelser i mit liv
Singapore er dyrest
Men de danske brugere er ikke dem, der bliver hårdest ramt af Amazons Primes priser.

Værst står det til i Singapore, der ellers kun betaler 8,99 singaporeanske dollar - svarende til knap 43 kroner for et månedligt abonnement - men rammes af et småt udvalg med kun 713 titler at vælge i mellem.

Læs også: Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm Indien er billigst
Sammenligner man den månedlige ydelse er Indien med en abonnementspris på - svarende til omkring 11,5 kroner - med længder det land, der har det billigste månedlige abonnement på streamingtjenesten.

Det dyreste abonnement findes i USA og koster om måneden, næsten 85 kroner.

Du kan læse prisundersøgelsen for Netflix her: Danmark topper i ny prisundersøgelse: Vi betaler den højeste pris for vores Netflix-abonnement


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Kritisk infrastruktur er plaget af usikre systemer: “De er afgjort ikke sikre og vil ikke være det de næste mange år.”
De danske og udenlandske industrielle systemer er langt fra sikre nok til at kunne modstå et målrettet angreb, vurderer sikkerhedsfirmaet Fireeye.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwoll, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Ny rapport – Vi har målt jobglæden i 20 udvalgte it-virksomheder
IT-specialister er blandt de mest eftertragtede faggrupper på det danske arbejdsmarked, og der er hård konkurrence om kandidater til ledige stillinger. Den første samlede jobglædeundersøgelse på it-jobmarkedet tyder imidlertid på, at it-specialister i vidt omfang mangler viden om, hvad virksomheder i branchen kan tilbyde dem som medarbejdere. Undersøgelsen er gennemført primo oktober 2018 og giver et unikt indblik i, hvilke faktorer it-specialister på det danske arbejdsmarked lægger vægt på i deres valg af arbejdsplads.