Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her

Det er væsentligt billigere at streame film og serier på Amazon Prime for briterne og amerikanerne end danskerne. De danske brugere betaler nemlig op imod 80 procent mere per titel på Amazons streamingstjeneste.

Ved første øjekast tænker mange danske brugere af Amazon Prime, at den månedlige pris på , svarende til knap 45 kroner, er en ganske fornuftig pris - især sammenlignet med den pris på 5,99 pund, svarende til omkring 51 kroner som briterne betaler.

Men det er ikke korrekt. Tværtimod er det helt modsat.

For med et udbud på hele 11.066 forskellige titler at vælge i mellem er Storbritannien faktisk det sted i verden, hvor Amazon Prime-brugerne får mest værdi for pengene.

De danske brugere har kun adgang til 4.301 titler, hvilket betyder, at de danske brugere betaler hele 79 procent mere per titel for deres Amazon Prime-abonnement end de britiske brugere og 77 procent mere end de amerikanske brugere.

Det viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden Comparitech.

Læs også: Ny streamingtjeneste får danske brugere til at gå amok: I er på listen over de største fejltagelser i mit liv

Singapore er dyrest

Men de danske brugere er ikke dem, der bliver hårdest ramt af Amazons Primes priser.

Værst står det til i Singapore, der ellers kun betaler 8,99 singaporeanske dollar - svarende til knap 43 kroner for et månedligt abonnement - men rammes af et småt udvalg med kun 713 titler at vælge i mellem.

Læs også: Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm

Indien er billigst

Sammenligner man den månedlige ydelse er Indien med en abonnementspris på - svarende til omkring 11,5 kroner - med længder det land, der har det billigste månedlige abonnement på streamingtjenesten.

Det dyreste abonnement findes i USA og koster om måneden, næsten 85 kroner.

Du kan læse prisundersøgelsen for Netflix her: Danmark topper i ny prisundersøgelse: Vi betaler den højeste pris for vores Netflix-abonnement