Artikel top billede

Ny streamingtjeneste får danske brugere til at gå amok: I er på listen over de største fejltagelser i mit liv

Strive er røget ind i en massiv shitstorm, efter streaming-tjenesten endnu engang havde store problemer under en vigtig fodboldkamp.

"Fuck you Strive! I'm out!," "jeg er færdig med at betale for jeres møg," "the worst fucking site ever, are really hoping that you have more cost then revenue so this will be your first and last year!" og "jeg vil ud af det lort."

Det er bare et lille udpluk af kommentarerne fra de danske brugere i den massive shitstorm, der har ramt streaming-tjenesten Strive.

Det sker efter, tjenesten havde store problemer med signalet under El Clásico, storkampen fra den bedste spanske fodboldliga mellem FC Barcelona og Real Madrid søndag.

Særligt i første halvleg af kampen var den gal.

Alene ved kampen afslutning var der tikket op imod 1.000 negative kommentarer ind på Strives Facebook-side fra brugere over hele Europa, som brokkede sig over den elendige kvalitet fra streamingtjenesten med et billede, der konstant fryser, hvilket gjorde det umuligt for flere brugere at se kampen.

Læs også: YouSee hæver priserne på alle tv-pakker igen

Deja-vu

En stor del af brugerne krævede desuden deres penge tilbage, ligesom flere uploadede billeder af, at de afmeldte deres abonnement.

En bruger mener ligefrem, at tjenesten er på listen over de største fejltagelser i personens liv.

"Bye Strive Sport, you go down as one of the biggest mistakes of my life. You suck and company’s like you should be ashamed of themselves. Give the license back to Viaplay and please Viaplay Sport do not let us suffer like this again. You destroyed our El Clásico," lyder det eksempelvis fra en udenlandsk fan, der henviser til Strives konkurrent Viaplay, som indtil i sommers havde rettighederne til at vise fodboldkampe fra den bedste spanske fodboldrække, La Liga.

Det er ikke første den nordiske streaming-tjeneste, som det globale sport- og eventfirma IMG, står bag, bliver udsat for massiv kritik fra sine brugere.

Strive viser kun fodbold fra de bedste ligaer i Spanien og Italien, og det gik allerede galt i premierweekenden.

Strives kunder mærker derfor muligvis følelsen af deja-vu.

Det kan du læse mere om her: Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm

Udsendte undskyldning to gange

Allerede i pausen af kampen udsendte Strive en erklæring på Facebook, hvor tjenesten undskyldte over for brugerne, men det var tilsyneladende ikke nok, for umiddelbart efter kampen sendte Strive endnu en erklæring ud, hvor tjenesten beklagede over for kunderne.

Da der var problemer i august, lovede Strive at forbedre billedkvaliteten på tjenesten, men det er tilsyneladende endnu ikke sket i passende grad.

Prisen for et abonnement hos Strive 79 kroner om måneden eller 499 kroner, hvis man tegner abonnenment for et helt år.

Læs også: Globalt eventfirma åbner ny streamingtjeneste i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere