Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Ny streamingtjeneste får danske brugere til at gå amok: I er på listen over de største fejltagelser i mit liv

Strive er røget ind i en massiv shitstorm, efter streaming-tjenesten endnu engang havde store problemer under en vigtig fodboldkamp.

"Fuck you Strive! I'm out!," "jeg er færdig med at betale for jeres møg," "the worst fucking site ever, are really hoping that you have more cost then revenue so this will be your first and last year!" og "jeg vil ud af det lort."

Det er bare et lille udpluk af kommentarerne fra de danske brugere i den massive shitstorm, der har ramt streaming-tjenesten Strive.

Det sker efter, tjenesten havde store problemer med signalet under El Clásico, storkampen fra den bedste spanske fodboldliga mellem FC Barcelona og Real Madrid søndag.

Særligt i første halvleg af kampen var den gal.

Alene ved kampen afslutning var der tikket op imod 1.000 negative kommentarer ind på Strives Facebook-side fra brugere over hele Europa, som brokkede sig over den elendige kvalitet fra streamingtjenesten med et billede, der konstant fryser, hvilket gjorde det umuligt for flere brugere at se kampen.

Læs også: YouSee hæver priserne på alle tv-pakker igen

Deja-vu

En stor del af brugerne krævede desuden deres penge tilbage, ligesom flere uploadede billeder af, at de afmeldte deres abonnement.

En bruger mener ligefrem, at tjenesten er på listen over de største fejltagelser i personens liv.

"Bye Strive Sport, you go down as one of the biggest mistakes of my life. You suck and company’s like you should be ashamed of themselves. Give the license back to Viaplay and please Viaplay Sport do not let us suffer like this again. You destroyed our El Clásico," lyder det eksempelvis fra en udenlandsk fan, der henviser til Strives konkurrent Viaplay, som indtil i sommers havde rettighederne til at vise fodboldkampe fra den bedste spanske fodboldrække, La Liga.

Det er ikke første den nordiske streaming-tjeneste, som det globale sport- og eventfirma IMG, står bag, bliver udsat for massiv kritik fra sine brugere.

Strive viser kun fodbold fra de bedste ligaer i Spanien og Italien, og det gik allerede galt i premierweekenden.

Strives kunder mærker derfor muligvis følelsen af deja-vu.

Det kan du læse mere om her: Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm

Udsendte undskyldning to gange

Allerede i pausen af kampen udsendte Strive en erklæring på Facebook, hvor tjenesten undskyldte over for brugerne, men det var tilsyneladende ikke nok, for umiddelbart efter kampen sendte Strive endnu en erklæring ud, hvor tjenesten beklagede over for kunderne.

Da der var problemer i august, lovede Strive at forbedre billedkvaliteten på tjenesten, men det er tilsyneladende endnu ikke sket i passende grad.

Prisen for et abonnement hos Strive 79 kroner om måneden eller 499 kroner, hvis man tegner abonnenment for et helt år.

Læs også: Globalt eventfirma åbner ny streamingtjeneste i Danmark




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere