Artikel top billede

Ny streamingtjeneste får danske brugere til at gå amok: I er på listen over de største fejltagelser i mit liv

Strive er røget ind i en massiv shitstorm, efter streaming-tjenesten endnu engang havde store problemer under en vigtig fodboldkamp.

"Fuck you Strive! I'm out!," "jeg er færdig med at betale for jeres møg," "the worst fucking site ever, are really hoping that you have more cost then revenue so this will be your first and last year!" og "jeg vil ud af det lort."

Det er bare et lille udpluk af kommentarerne fra de danske brugere i den massive shitstorm, der har ramt streaming-tjenesten Strive.

Det sker efter, tjenesten havde store problemer med signalet under El Clásico, storkampen fra den bedste spanske fodboldliga mellem FC Barcelona og Real Madrid søndag.

Særligt i første halvleg af kampen var den gal.

Alene ved kampen afslutning var der tikket op imod 1.000 negative kommentarer ind på Strives Facebook-side fra brugere over hele Europa, som brokkede sig over den elendige kvalitet fra streamingtjenesten med et billede, der konstant fryser, hvilket gjorde det umuligt for flere brugere at se kampen.

Læs også: YouSee hæver priserne på alle tv-pakker igen

Deja-vu

En stor del af brugerne krævede desuden deres penge tilbage, ligesom flere uploadede billeder af, at de afmeldte deres abonnement.

En bruger mener ligefrem, at tjenesten er på listen over de største fejltagelser i personens liv.

"Bye Strive Sport, you go down as one of the biggest mistakes of my life. You suck and company’s like you should be ashamed of themselves. Give the license back to Viaplay and please Viaplay Sport do not let us suffer like this again. You destroyed our El Clásico," lyder det eksempelvis fra en udenlandsk fan, der henviser til Strives konkurrent Viaplay, som indtil i sommers havde rettighederne til at vise fodboldkampe fra den bedste spanske fodboldrække, La Liga.

Det er ikke første den nordiske streaming-tjeneste, som det globale sport- og eventfirma IMG, står bag, bliver udsat for massiv kritik fra sine brugere.

Strive viser kun fodbold fra de bedste ligaer i Spanien og Italien, og det gik allerede galt i premierweekenden.

Strives kunder mærker derfor muligvis følelsen af deja-vu.

Det kan du læse mere om her: Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm

Udsendte undskyldning to gange

Allerede i pausen af kampen udsendte Strive en erklæring på Facebook, hvor tjenesten undskyldte over for brugerne, men det var tilsyneladende ikke nok, for umiddelbart efter kampen sendte Strive endnu en erklæring ud, hvor tjenesten beklagede over for kunderne.

Da der var problemer i august, lovede Strive at forbedre billedkvaliteten på tjenesten, men det er tilsyneladende endnu ikke sket i passende grad.

Prisen for et abonnement hos Strive 79 kroner om måneden eller 499 kroner, hvis man tegner abonnenment for et helt år.

Læs også: Globalt eventfirma åbner ny streamingtjeneste i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere