Artikel top billede

Ny streamingtjeneste får danske brugere til at gå amok: I er på listen over de største fejltagelser i mit liv

Strive er røget ind i en massiv shitstorm, efter streaming-tjenesten endnu engang havde store problemer under en vigtig fodboldkamp.

"Fuck you Strive! I'm out!," "jeg er færdig med at betale for jeres møg," "the worst fucking site ever, are really hoping that you have more cost then revenue so this will be your first and last year!" og "jeg vil ud af det lort."

Det er bare et lille udpluk af kommentarerne fra de danske brugere i den massive shitstorm, der har ramt streaming-tjenesten Strive.

Det sker efter, tjenesten havde store problemer med signalet under El Clásico, storkampen fra den bedste spanske fodboldliga mellem FC Barcelona og Real Madrid søndag.

Særligt i første halvleg af kampen var den gal.

Alene ved kampen afslutning var der tikket op imod 1.000 negative kommentarer ind på Strives Facebook-side fra brugere over hele Europa, som brokkede sig over den elendige kvalitet fra streamingtjenesten med et billede, der konstant fryser, hvilket gjorde det umuligt for flere brugere at se kampen.

Læs også: YouSee hæver priserne på alle tv-pakker igen

Deja-vu

En stor del af brugerne krævede desuden deres penge tilbage, ligesom flere uploadede billeder af, at de afmeldte deres abonnement.

En bruger mener ligefrem, at tjenesten er på listen over de største fejltagelser i personens liv.

"Bye Strive Sport, you go down as one of the biggest mistakes of my life. You suck and company’s like you should be ashamed of themselves. Give the license back to Viaplay and please Viaplay Sport do not let us suffer like this again. You destroyed our El Clásico," lyder det eksempelvis fra en udenlandsk fan, der henviser til Strives konkurrent Viaplay, som indtil i sommers havde rettighederne til at vise fodboldkampe fra den bedste spanske fodboldrække, La Liga.

Det er ikke første den nordiske streaming-tjeneste, som det globale sport- og eventfirma IMG, står bag, bliver udsat for massiv kritik fra sine brugere.

Strive viser kun fodbold fra de bedste ligaer i Spanien og Italien, og det gik allerede galt i premierweekenden.

Strives kunder mærker derfor muligvis følelsen af deja-vu.

Det kan du læse mere om her: Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm

Udsendte undskyldning to gange

Allerede i pausen af kampen udsendte Strive en erklæring på Facebook, hvor tjenesten undskyldte over for brugerne, men det var tilsyneladende ikke nok, for umiddelbart efter kampen sendte Strive endnu en erklæring ud, hvor tjenesten beklagede over for kunderne.

Da der var problemer i august, lovede Strive at forbedre billedkvaliteten på tjenesten, men det er tilsyneladende endnu ikke sket i passende grad.

Prisen for et abonnement hos Strive 79 kroner om måneden eller 499 kroner, hvis man tegner abonnenment for et helt år.

Læs også: Globalt eventfirma åbner ny streamingtjeneste i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere