Artikel top billede

Office 365 ramt af problemer med multi-faktor-sikkerheden - brugere kan slet ikke logge på

Microsofts cloud-baserede Office 365 er ramt af problemer på grund af multi-faktor sikkerhedsløsning. Microsoft ligger vandret i forsøget på at finde en løsning.

Microsofts store cloud-tjeneste Office 365 er ramt af problemer, der gør, at brugere kan have problemer med at logge ind.

Det skyldes problemer med Azure Multi-Factor Authentication (MFA), som gør, at Office 365 er utilgængelig, hvis man har denne sikkerheds-funktion slået til.

Microsoft meddeler på statussiden Status.office365.com, at ‘ramte brugere muligvis ikke kan signe in ved hjælpe af Multi-Factor Authentication (MFA).’

Microsoft skriver endvidere, at det også kan være umuligt for brugere at nulstille passwords via ‘self-service.’

“Vi arbejder fortsat på at udvikle opdatering af koden og analysere friske diagnosticerings-logs,’ lyder det fra Microsoft.

Ifølge selskabet har fejlen ramt brugere i Nordamerika, Europa, Mellemøsten og Afrika samt Asien. Det vil altså sige det meste af verden.

På Azures statusside Azure.microsoft.com meddeleler selskabet, at ‘nogle kunder’ i Europa, Asien og Nordamerika kan opleve ‘vanskeligheder med at signe in på Azure-ressourcer som Azure Active Directory, når Multi-Factor Authentication er påkrævet.”

Læs også: Microsoft Office kan være på kant med GDPR: Ny rapport finder belæg for indsamling af persondata i Office-versioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere