Artikel top billede

Office 365 ramt af problemer med multi-faktor-sikkerheden - brugere kan slet ikke logge på

Microsofts cloud-baserede Office 365 er ramt af problemer på grund af multi-faktor sikkerhedsløsning. Microsoft ligger vandret i forsøget på at finde en løsning.

Microsofts store cloud-tjeneste Office 365 er ramt af problemer, der gør, at brugere kan have problemer med at logge ind.

Det skyldes problemer med Azure Multi-Factor Authentication (MFA), som gør, at Office 365 er utilgængelig, hvis man har denne sikkerheds-funktion slået til.

Microsoft meddeler på statussiden Status.office365.com, at ‘ramte brugere muligvis ikke kan signe in ved hjælpe af Multi-Factor Authentication (MFA).’

Microsoft skriver endvidere, at det også kan være umuligt for brugere at nulstille passwords via ‘self-service.’

“Vi arbejder fortsat på at udvikle opdatering af koden og analysere friske diagnosticerings-logs,’ lyder det fra Microsoft.

Ifølge selskabet har fejlen ramt brugere i Nordamerika, Europa, Mellemøsten og Afrika samt Asien. Det vil altså sige det meste af verden.

På Azures statusside Azure.microsoft.com meddeleler selskabet, at ‘nogle kunder’ i Europa, Asien og Nordamerika kan opleve ‘vanskeligheder med at signe in på Azure-ressourcer som Azure Active Directory, når Multi-Factor Authentication er påkrævet.”

Læs også: Microsoft Office kan være på kant med GDPR: Ny rapport finder belæg for indsamling af persondata i Office-versioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere