Artikel top billede

Børsnoterede F.E. Bording i stort kursskifte: Vil satse på digital udvikling og opkøb af it-startups

Det børsnoterede - og 225 år gamle - marketingfirma F.E. Bording sætter gang i stort kursskifte over mod det digitale. Selskabet går blandt andet på jagt efter digitale iværksættere. “Det giver mening at partner op med de dygtigske startup virksomheder,” siger direktøren.

Marketingselskabet F.E. Bording sætter gang i et stort kursskifte over mod mere digitale virkemidler og kræfter.

Det sker, fordi det 225 år gamle selskab må erkende, at væksten inden for de fysiske reklameprodukter ikke er, hvad den har været.

Til gengæld er der meget store muligheder inden for den digitale del af marketing-branchen, hvor selskaber som Valtech, Magnetix og Vertic i dag buldrer frem.

Mange muligheder

Væksten er generelt meget høj inden for digitale kanaler og platforme, websider, apps, sociale medier og lignende.

“Der er ekstremt mange muligheder for at anvende teknologi inden for marketing – blandt anden inden for opsamling og behandling af data kombineret med AI og machine learning,” lyder det fra selskabets topchef, Hans Therp.

F.E. Bording sparker satsningen i gang med at købe de digitale reklamebureauer Umwelt og Nordlid og samtidig fusionere en række af sine datterselskaber i Danmark og Sverige.

Selskabet meddeler, at det ‘sender to-cifrede millionbeløb efter iværksættere og softwareudvikling.’

“Det sker som en konsekvens af, at udviklingen inden for digitale marketingydelser flytter sig hurtigere end nogensinde, og at iværksættere er en unik mulighed for Bording Group til at komme helt tæt på den nyeste viden og teknologi,” lyder det fra selskabet.

Hans Therp peger på, at det giver mening at ‘partne op’ med iværksætter-firmaer på det digitale område.

Giver mening

“Hvis vi skal fortsætte med at være på forkant med markedet og mulighederne, giver det mening at partner op med de dygtigste startup virksomheder, der er fokuserede på ny teknologi i marketingfeltet,” lyder det fra Hans Therp.

Selskabet har gennem de seneste år brugt mere end en kvart milliard kroner på opkøb.

Investeringerne i teknologi og software kommer nu til at fylde endnu mere.

Selskabet meddeler, at omsætningen inden for SaaS er steget med 30 procent i løbet af de seneste tre år.

“Vi vil fremadrettet udvikle for mere end 10 millione rkroner om året af den type af software-løsninger, fordi det er den måde, virksomheder benytter software på nu og i fremtiden, og så er det samtidig en styrkelse af den forretningsmodel, vi er i gang med, “ meddeler Hans Therp.

Læs også: Bording Data skifter navn: Skal nu hedde FiftyTwo




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere