Artikel top billede

(Foto: Jacob Wittorf)

Nets DanID vinder kæmpekontrakt til kvart milliard kroner: Skal levere næste NemLogin-løsning til danskerne

Nets DanID skal levere den næste Nem Login-løsning til danskerne. Selskabet vinder kæmpekontrakten foran CSC og NNIT.

Der er stor glæde og jubel hos Nets DanID, der på en af årets sidste arbejdsdage har underskrevet kæmpekontrakten om levering af den næste login-løsning til danskerne med Digitaliseringssstyrelsen.

Styrelsen har nemlig udnævnt Nets DanID til vinder af kæmpeordren til op mod en kvart milliard kroner.

Kontrakten gælder i fem år med muligheden for forlængelse i yderligere tre år.

Nets DanID vinder kontrakten foran næsen på NNIT og CSC, der også har været prækvalificeret til ordren.

NNIT vandt i foråret opgaven med at drifte den nye NemLogin-løsning.

Det kan du læse mere om her: NNIT vinder udbud til 175 millioner kroner foran CSC, CGI og Netic.

Digitaliseringsstyrelsen meddeler, at den har foretaget en “grundig og struktureret evaluering af de indkomne tilbud. Evalueringen har vist, at Nets DanID A/S stod bag tilbuddet med det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Derfor vandt Nets DanID A/S kontrakten, som blev underskrevet i dag [fredag, red]”

Den kommende NemLogin-løsning skal omfatte en helt ny login-løsning til de danske virksomheder.

“Med denne aftale har vi taget et stort skridt på vejen mod en ny, samlet erhvervsløsning. Den kommer til at lette mange af de administrative udfordringer, som erhvervsbrugerne oplever i forhold til NemID i dag. Nu kan vi komme i gang med at realisere planerne, og det glæder vi os meget til,” meddeler vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Adam Lebech.

CSC, NNIT og Nets DanID var de eneste tre, der havde søgt om at blive prækvalificeret. Digitaliseringsstyrelsen havde forventet, at fire leverandører ville byde

Tidligere har styrelsen valgt mulige leverandører, der kan byde på driften af NemLog-in (CGI, CSC, Netic og NNIT), Digital Post (IBM, e-Boks og Netcompany) samt MitID (CSC, Gemalto og Nets DanID)

Digitaliseringsstyrelsen meddeler imidlertid nu, at den annullerer udbuddet om Digital Post.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere