Artikel top billede

(Foto: Jacob Wittorf)

Nets DanID vinder kæmpekontrakt til kvart milliard kroner: Skal levere næste NemLogin-løsning til danskerne

Nets DanID skal levere den næste Nem Login-løsning til danskerne. Selskabet vinder kæmpekontrakten foran CSC og NNIT.

Der er stor glæde og jubel hos Nets DanID, der på en af årets sidste arbejdsdage har underskrevet kæmpekontrakten om levering af den næste login-løsning til danskerne med Digitaliseringssstyrelsen.

Styrelsen har nemlig udnævnt Nets DanID til vinder af kæmpeordren til op mod en kvart milliard kroner.

Kontrakten gælder i fem år med muligheden for forlængelse i yderligere tre år.

Nets DanID vinder kontrakten foran næsen på NNIT og CSC, der også har været prækvalificeret til ordren.

NNIT vandt i foråret opgaven med at drifte den nye NemLogin-løsning.

Det kan du læse mere om her: NNIT vinder udbud til 175 millioner kroner foran CSC, CGI og Netic.

Digitaliseringsstyrelsen meddeler, at den har foretaget en “grundig og struktureret evaluering af de indkomne tilbud. Evalueringen har vist, at Nets DanID A/S stod bag tilbuddet med det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Derfor vandt Nets DanID A/S kontrakten, som blev underskrevet i dag [fredag, red]”

Den kommende NemLogin-løsning skal omfatte en helt ny login-løsning til de danske virksomheder.

“Med denne aftale har vi taget et stort skridt på vejen mod en ny, samlet erhvervsløsning. Den kommer til at lette mange af de administrative udfordringer, som erhvervsbrugerne oplever i forhold til NemID i dag. Nu kan vi komme i gang med at realisere planerne, og det glæder vi os meget til,” meddeler vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Adam Lebech.

CSC, NNIT og Nets DanID var de eneste tre, der havde søgt om at blive prækvalificeret. Digitaliseringsstyrelsen havde forventet, at fire leverandører ville byde

Tidligere har styrelsen valgt mulige leverandører, der kan byde på driften af NemLog-in (CGI, CSC, Netic og NNIT), Digital Post (IBM, e-Boks og Netcompany) samt MitID (CSC, Gemalto og Nets DanID)

Digitaliseringsstyrelsen meddeler imidlertid nu, at den annullerer udbuddet om Digital Post.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere