Artikel top billede

Nets DanID vinder kæmpekontrakt til kvart milliard kroner: Skal levere næste NemLogin-løsning til danskerne

Nets DanID skal levere den næste Nem Login-løsning til danskerne. Selskabet vinder kæmpekontrakten foran CSC og NNIT.

Der er stor glæde og jubel hos Nets DanID, der på en af årets sidste arbejdsdage har underskrevet kæmpekontrakten om levering af den næste login-løsning til danskerne med Digitaliseringssstyrelsen.

Styrelsen har nemlig udnævnt Nets DanID til vinder af kæmpeordren til op mod en kvart milliard kroner.

Kontrakten gælder i fem år med muligheden for forlængelse i yderligere tre år.

Nets DanID vinder kontrakten foran næsen på NNIT og CSC, der også har været prækvalificeret til ordren.

NNIT vandt i foråret opgaven med at drifte den nye NemLogin-løsning.

Det kan du læse mere om her: NNIT vinder udbud til 175 millioner kroner foran CSC, CGI og Netic.

Digitaliseringsstyrelsen meddeler, at den har foretaget en “grundig og struktureret evaluering af de indkomne tilbud. Evalueringen har vist, at Nets DanID A/S stod bag tilbuddet med det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Derfor vandt Nets DanID A/S kontrakten, som blev underskrevet i dag [fredag, red]”

Den kommende NemLogin-løsning skal omfatte en helt ny login-løsning til de danske virksomheder.

“Med denne aftale har vi taget et stort skridt på vejen mod en ny, samlet erhvervsløsning. Den kommer til at lette mange af de administrative udfordringer, som erhvervsbrugerne oplever i forhold til NemID i dag. Nu kan vi komme i gang med at realisere planerne, og det glæder vi os meget til,” meddeler vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Adam Lebech.

CSC, NNIT og Nets DanID var de eneste tre, der havde søgt om at blive prækvalificeret. Digitaliseringsstyrelsen havde forventet, at fire leverandører ville byde

Tidligere har styrelsen valgt mulige leverandører, der kan byde på driften af NemLog-in (CGI, CSC, Netic og NNIT), Digital Post (IBM, e-Boks og Netcompany) samt MitID (CSC, Gemalto og Nets DanID)

Digitaliseringsstyrelsen meddeler imidlertid nu, at den annullerer udbuddet om Digital Post.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere