Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

DXC Technology lukker helt i efter fyring og opsigelse af storkontrakt: Har ingen kommentarer til Computerworlds spørgsmål

DXC Technology lukker helt i og vil absolut intet sige om DSB’s anden opsigelse af en storaftale med selskabet inden for få måneder.

‘Vi har ingen kommentarer.’

Sådan lyder det fra DXC Technology via selskabets presseafdeling, efter DSB fredag oplyser til Computerworld, at selskabet har opsagt den anden stor-aftale med DXC Technologies inden for få måneder.

Opsigelsen falder en måneds tid før, at DXC Technology - det tidligere CSC - planmæsssigt skulle have overtaget ansvaret for driften af DSB’s datacenter og SAP-installlation 1. februar.

Men DSB mener, at DXC’s arbejde med omlægningen af driften og forberedelser hen mod den endelige overtagelse af opgaven har været mangelfuld.

“De problemer, som vi har oplevet i dette projekt, er mere alvorlige. DSB ønsker med ophævelsen af kontrakten at udvise rettidig omhu og undgå yderligere forsinkelser,” meddeler CIO i DSB, Michael Moesgaard.

Det kan du læse mere om her: DSB opsiger endnu stor-aftale en med DXC: Fyres som leverandør af datacenter og SAP efter forsinkelser og problemer.

Hvorfor er det gået galt?

Computerworld ville ellers gerne have spurgt, hvorfor DXC er blevet forsinket? Om selskabet har taget munden for fuld ved at indgå en aftale med DSB? Om den rolle, som DSB ifølge DXC har spillet for forsinkelserne, og hvor stor en del af ansvaret, DXC Technology mener selv at have.

DSB opsagde i efteråret en anden stor-aftale med DXC Technology - dengang om levering af en ny servicedesk til DSB.

Det kan du læse mere om her: DSB opsiger kæmpe-aftale med DXC: Har mistet tilliden til, at DXC kan løfte opgaven.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere