Artikel top billede

DXC Technology lukker helt i efter fyring og opsigelse af storkontrakt: Har ingen kommentarer til Computerworlds spørgsmål

DXC Technology lukker helt i og vil absolut intet sige om DSB’s anden opsigelse af en storaftale med selskabet inden for få måneder.

‘Vi har ingen kommentarer.’

Sådan lyder det fra DXC Technology via selskabets presseafdeling, efter DSB fredag oplyser til Computerworld, at selskabet har opsagt den anden stor-aftale med DXC Technologies inden for få måneder.

Opsigelsen falder en måneds tid før, at DXC Technology - det tidligere CSC - planmæsssigt skulle have overtaget ansvaret for driften af DSB’s datacenter og SAP-installlation 1. februar.

Men DSB mener, at DXC’s arbejde med omlægningen af driften og forberedelser hen mod den endelige overtagelse af opgaven har været mangelfuld.

“De problemer, som vi har oplevet i dette projekt, er mere alvorlige. DSB ønsker med ophævelsen af kontrakten at udvise rettidig omhu og undgå yderligere forsinkelser,” meddeler CIO i DSB, Michael Moesgaard.

Det kan du læse mere om her: DSB opsiger endnu stor-aftale en med DXC: Fyres som leverandør af datacenter og SAP efter forsinkelser og problemer.

Hvorfor er det gået galt?

Computerworld ville ellers gerne have spurgt, hvorfor DXC er blevet forsinket? Om selskabet har taget munden for fuld ved at indgå en aftale med DSB? Om den rolle, som DSB ifølge DXC har spillet for forsinkelserne, og hvor stor en del af ansvaret, DXC Technology mener selv at have.

DSB opsagde i efteråret en anden stor-aftale med DXC Technology - dengang om levering af en ny servicedesk til DSB.

Det kan du læse mere om her: DSB opsiger kæmpe-aftale med DXC: Har mistet tilliden til, at DXC kan løfte opgaven.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.