Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

NNIT forlænger DSB-aftale med to år

Samarbejdet mellem DSB og NNIT fortsætter i yderligere to år. Det sker efter, selskabet for nylig overtog opgaver fra DXC Technology hos DSB.

NNIT forlænger sin aftale med DSB.

Aftalen blev oprindeligt indgået i 2012, men blev i marts 2016 forlænget til udgangen af marts 2019.

Nu forlænges aftalen med yderligere to år.

Det oplyser NNIT i en pressemeddelelse.

"De første år af vores samarbejde fik vi skabt en betydelig robusthed i DSB’s it-drift, og vi er stolte af at fortsætte samarbejdet om it-løsninger til Danmarks største leverandør af offentlig transport," lyder det fra Jacob Hahn Michelsen, senior vice president i NNIT, i meddelelsen.

Og NNIT tilføjer løbende flere og flere opgave hos DSB til porteføljen.

Computerworld berettede tidligere på måneden, at NNIT også har overtager aftalen om drift af DSB's datacenter, efter DSB fyrede DXC Technology.

Det kan du læse mere om her: Her er DSB's nye leverandør efter fyring af DXC Technology: Giver opgaven videre til NNIT

Travle måneder for NNIT

Forlængelsen af samarbejdet med DSB kommer dagen efter, at NNIT annoncerede en kæmpeaftale med SDC, der blandt andet indebærer, at NNIT overtager driften af mere end 6.000 arbejdspladser.

Det kan du læse mere om her: NNIT lander ny kæmpeaftale: Overtager drift af mere end 6.000 arbejdspladser

Dermed fortsætter NNIT sin eksplosive tilvækst af nye kunder.

I december tegnede NNIT en syvårig outsourcing-aftale med AP Pension, der betyder, at it-selskabet skal stå få alt infrastruktur for pensionsselskabet.

Læs mere om det her: NNIT lander syv-årig kæmpe outsourcing-aftale med AP Pension: Overtager infrastruktur og medarbejdere

Og det stopper slet ikke der.

Den aftale blev indgået efter, at selskabet i oktober skrev en femårig driftsaftale med PFA Pension til en værdi af 500 millioner kroner, og måneden efter landede NNIT så en to-årig kontrakt til en værdi af 55 millioner kroner med Sund & Bælt.

Læs også:NNIT vinder millionkontrakt med Sund & Bælt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Høst hurtigt AI-fordele med skarp fokus på specifikke udfordringer – og uden behov for at kode
Markant reduceret svartid, styrket effektivitet og færre fejl. Det er blandt fordelene ved at lade AI sortere og prioritering beskeder fra en stor mængde brugere og kunder.