Artikel top billede

NNIT forlænger DSB-aftale med to år

Samarbejdet mellem DSB og NNIT fortsætter i yderligere to år. Det sker efter, selskabet for nylig overtog opgaver fra DXC Technology hos DSB.

NNIT forlænger sin aftale med DSB.

Aftalen blev oprindeligt indgået i 2012, men blev i marts 2016 forlænget til udgangen af marts 2019.

Nu forlænges aftalen med yderligere to år.

Det oplyser NNIT i en pressemeddelelse.

"De første år af vores samarbejde fik vi skabt en betydelig robusthed i DSB’s it-drift, og vi er stolte af at fortsætte samarbejdet om it-løsninger til Danmarks største leverandør af offentlig transport," lyder det fra Jacob Hahn Michelsen, senior vice president i NNIT, i meddelelsen.

Og NNIT tilføjer løbende flere og flere opgave hos DSB til porteføljen.

Computerworld berettede tidligere på måneden, at NNIT også har overtager aftalen om drift af DSB's datacenter, efter DSB fyrede DXC Technology.

Det kan du læse mere om her: Her er DSB's nye leverandør efter fyring af DXC Technology: Giver opgaven videre til NNIT

Travle måneder for NNIT

Forlængelsen af samarbejdet med DSB kommer dagen efter, at NNIT annoncerede en kæmpeaftale med SDC, der blandt andet indebærer, at NNIT overtager driften af mere end 6.000 arbejdspladser.

Det kan du læse mere om her: NNIT lander ny kæmpeaftale: Overtager drift af mere end 6.000 arbejdspladser

Dermed fortsætter NNIT sin eksplosive tilvækst af nye kunder.

I december tegnede NNIT en syvårig outsourcing-aftale med AP Pension, der betyder, at it-selskabet skal stå få alt infrastruktur for pensionsselskabet.

Læs mere om det her: NNIT lander syv-årig kæmpe outsourcing-aftale med AP Pension: Overtager infrastruktur og medarbejdere

Og det stopper slet ikke der.

Den aftale blev indgået efter, at selskabet i oktober skrev en femårig driftsaftale med PFA Pension til en værdi af 500 millioner kroner, og måneden efter landede NNIT så en to-årig kontrakt til en værdi af 55 millioner kroner med Sund & Bælt.

Læs også:NNIT vinder millionkontrakt med Sund & Bælt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere