NNIT forlænger DSB-aftale med to år

Samarbejdet mellem DSB og NNIT fortsætter i yderligere to år. Det sker efter, selskabet for nylig overtog opgaver fra DXC Technology hos DSB.

NNIT forlænger sin aftale med DSB.

Aftalen blev oprindeligt indgået i 2012, men blev i marts 2016 forlænget til udgangen af marts 2019.

Nu forlænges aftalen med yderligere to år.

Det oplyser NNIT i en pressemeddelelse.

"De første år af vores samarbejde fik vi skabt en betydelig robusthed i DSB’s it-drift, og vi er stolte af at fortsætte samarbejdet om it-løsninger til Danmarks største leverandør af offentlig transport," lyder det fra Jacob Hahn Michelsen, senior vice president i NNIT, i meddelelsen.

Og NNIT tilføjer løbende flere og flere opgave hos DSB til porteføljen.

Computerworld berettede tidligere på måneden, at NNIT også har overtager aftalen om drift af DSB's datacenter, efter DSB fyrede DXC Technology.

Det kan du læse mere om her: Her er DSB's nye leverandør efter fyring af DXC Technology: Giver opgaven videre til NNIT

Travle måneder for NNIT
Forlængelsen af samarbejdet med DSB kommer dagen efter, at NNIT annoncerede en kæmpeaftale med SDC, der blandt andet indebærer, at NNIT overtager driften af mere end 6.000 arbejdspladser.

Det kan du læse mere om her: NNIT lander ny kæmpeaftale: Overtager drift af mere end 6.000 arbejdspladser

Dermed fortsætter NNIT sin eksplosive tilvækst af nye kunder.

I december tegnede NNIT en syvårig outsourcing-aftale med AP Pension, der betyder, at it-selskabet skal stå få alt infrastruktur for pensionsselskabet.

Læs mere om det her: NNIT lander syv-årig kæmpe outsourcing-aftale med AP Pension: Overtager infrastruktur og medarbejdere

Og det stopper slet ikke der.

Den aftale blev indgået efter, at selskabet i oktober skrev en femårig driftsaftale med PFA Pension til en værdi af 500 millioner kroner, og måneden efter landede NNIT så en to-årig kontrakt til en værdi af 55 millioner kroner med Sund & Bælt.

Læs også:NNIT vinder millionkontrakt med Sund & Bælt

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.