Artikel top billede

NNIT lander ny kæmpeaftale: Overtager drift af mere end 6.000 arbejdspladser

NNIT har tegnet en femårig kontrakt med SDC. Aftalen betyder, at NNIT overtager den daglige drift, vedligeholdelse og opdatering af mere end 6.000 arbejdspladser. Selskabet kommer også til at stå al håndtering af Citrix for SDC fremover.

NNIT fortsætter med at lande store aftaler.

It-selskabet har nu indgået en femårig aftale med SDC, der betjener pengeinstitutter og finansvirksomheder i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Aftalen indebærer, at NNIT i de næste fem år vil håndtere daglig drift, vedligeholdelse og opdatering af flere end 6.000 it-arbejdspladser i den finansielle sektor i Norden.

Herudover overtager NNIT med aftalen al håndtering af Citrix.

Det oplyser NNIT i en meddelelse.

"It- sikkerhed og compliance er altafgørende for moderne bankvæsen, der som troværdig forretningspartner for sine kunder må leve op til krav og regulering fra de tilsynsførende myndigheder," lyder det i meddelelsen fra Jacob Hahn Michelsen, senior vice president i NNIT.

Læs også: Her er DSB's nye leverandør efter fyring af DXC Technology: Giver opgaven videre til NNIT

SDC leverer til mere end 120 selskaber

SDC lever it-ydelser til mere end 120 pengeinstitutter i Norden, og selskabet, der er ejet af sine kunder, omsatte for 1,4 milliarder kroner i 2017.

"Det er afgørende, at vi kan tilbyde vores kunder et professionelt og moderne koncept for it-workstations. Det gælder både den eksisterende kundekreds og de mange nye nordiske kunder, der søger mod SDC. Vi ser i NNIT en stabil og stærk partner, der kan understøtte dette behov," lyder det i meddelelsen fra Marianne Nielsen, direktør for drift og infrastruktur i SDC.

Læs også: NNIT lander syv-årig kæmpe outsourcing-aftale med AP Pension: Overtager infrastruktur og medarbejdere

Kontrakterne vælter ind hos NNIT

Med den femårige aftale med SDC, kan NNIT tilføje endnu en stor kontrakt til porteføljen, som har haft kraftig vokseværk i de seneste måneder.

I oktober indgik selskabet en femårig driftsaftale med PFA Pension til en værdi af 500 millioner kroner, måneden efter landede NNIT en to-årig kontrakt til en værdi af 55 millioner kroner med Sund & Bælt, og kort før jul sikrede selskabet sig en syvårig kontrakt på et trecifret millionbeløb med AP Pension.

Hverken NNIT eller SDC har oplyst værdien på aftalen.

Derudover kunne Computerworld i begyndelsen af januar afsløre, at selskabet også har overtaget flere af DXC Technology's opgaver for DSB

Læs også: NNIT vinder millionkontrakt med Sund & Bælt
Premium
Morten Boel Sigurdsson forlader livsværket Omada efter 21 år - nu begynder nyt kapitel: "Det er nærmest berusende spændende"
Interview: Efter 21 år har Morten Boel Sigurdsson endegyldigt forladt Omada, som han selv var med til at stifte i 1999. Teltpælene i det amerikanske er rykket op, og han og familien er tilbage i Danmark. "Der er én årsag til, at jeg stopper nu," fortæller han.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.