Artikel top billede

NNIT lander ny kæmpeaftale: Overtager drift af mere end 6.000 arbejdspladser

NNIT har tegnet en femårig kontrakt med SDC. Aftalen betyder, at NNIT overtager den daglige drift, vedligeholdelse og opdatering af mere end 6.000 arbejdspladser. Selskabet kommer også til at stå al håndtering af Citrix for SDC fremover.

NNIT fortsætter med at lande store aftaler.

It-selskabet har nu indgået en femårig aftale med SDC, der betjener pengeinstitutter og finansvirksomheder i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Aftalen indebærer, at NNIT i de næste fem år vil håndtere daglig drift, vedligeholdelse og opdatering af flere end 6.000 it-arbejdspladser i den finansielle sektor i Norden.

Herudover overtager NNIT med aftalen al håndtering af Citrix.

Det oplyser NNIT i en meddelelse.

"It- sikkerhed og compliance er altafgørende for moderne bankvæsen, der som troværdig forretningspartner for sine kunder må leve op til krav og regulering fra de tilsynsførende myndigheder," lyder det i meddelelsen fra Jacob Hahn Michelsen, senior vice president i NNIT.

Læs også: Her er DSB's nye leverandør efter fyring af DXC Technology: Giver opgaven videre til NNIT

SDC leverer til mere end 120 selskaber

SDC lever it-ydelser til mere end 120 pengeinstitutter i Norden, og selskabet, der er ejet af sine kunder, omsatte for 1,4 milliarder kroner i 2017.

"Det er afgørende, at vi kan tilbyde vores kunder et professionelt og moderne koncept for it-workstations. Det gælder både den eksisterende kundekreds og de mange nye nordiske kunder, der søger mod SDC. Vi ser i NNIT en stabil og stærk partner, der kan understøtte dette behov," lyder det i meddelelsen fra Marianne Nielsen, direktør for drift og infrastruktur i SDC.

Læs også: NNIT lander syv-årig kæmpe outsourcing-aftale med AP Pension: Overtager infrastruktur og medarbejdere

Kontrakterne vælter ind hos NNIT

Med den femårige aftale med SDC, kan NNIT tilføje endnu en stor kontrakt til porteføljen, som har haft kraftig vokseværk i de seneste måneder.

I oktober indgik selskabet en femårig driftsaftale med PFA Pension til en værdi af 500 millioner kroner, måneden efter landede NNIT en to-årig kontrakt til en værdi af 55 millioner kroner med Sund & Bælt, og kort før jul sikrede selskabet sig en syvårig kontrakt på et trecifret millionbeløb med AP Pension.

Hverken NNIT eller SDC har oplyst værdien på aftalen.

Derudover kunne Computerworld i begyndelsen af januar afsløre, at selskabet også har overtaget flere af DXC Technology's opgaver for DSB

Læs også: NNIT vinder millionkontrakt med Sund & Bælt